Vijesti

April 14, 2023

Yggdrasil vodi igrače u nagrađivane rudnike sa zlatnom groznicom

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Yggdrasil Gaming, poznati dobavljač online automata, najavio je izlazak Gold Fevera u suradnji s AceRun. Ovaj 3x5 slot vodi igrače na najbolja online kasina u rudnike zlata, gdje će se susresti s hrabrim bradatim rudarom kako bi iskopali blago i osvojili veliko. 

Yggdrasil vodi igrače u nagrađivane rudnike sa zlatnom groznicom

Kako bi vam pomogao pronaći hrpu zlata, rudar dolazi sa svojom zbirkom alata, koji predstavljaju simbole plaćanja na valjcima. Ovi simboli mogu platiti 1x do 500x ulog za skupljanje najmanje tri. Imajte na umu da svi simboli dinamita na valjcima imaju novčanu vrijednost, a ako se rudar pojavi, prikupit će sve vrijednosti, približavajući vas maksimalnoj isplati od 1080 puta. 

Kao što se i očekuje od bilo kojeg Yggdrasil automata, igrači mogu pokrenuti Besplatne vrtnje način ispadanjem najmanje tri raspršena simbola, predstavljena okvirima paljenja. Ispadanje tri, četiri ili pet scattera može pokrenuti 12, 15 ili 20 bonus spinova. Ispadanje dodatnih scattera u besplatnim rundama može pokrenuti ponovna okretaja do 20 rundi.  

Tijekom bonus rundi, rudar, wild simbol, može se pojaviti s vrećom zlata. On će prikupiti sve vrijednosti dinamita i dodijeliti vam ih. Ovaj simbol također djeluje kao samostalni simbol za isplatu ako možete spojiti najmanje tri na liniji za klađenje. 

Stuart McCarthy, voditelj proizvoda i programa u Yggdrasil Gaming, rekao je: "Jedna od istaknutih značajki YG Masters programa je raznolikost i širina našeg sadržaja, a mi smo vrlo zadovoljni što možemo pokrenuti AceRun najnovije lansiranje, Gold Fever. Uzbudljivo, jednostavno igranje nudi igračima primamljive pobjede u svakom trenutku raskrižje tijekom bonusa, što ovo čini vrlo zabavnim naslovom."

Voditelj razvoja AceRun-a, Jeroen van der Heijden, rekao je: "Istražujući iznimno popularnu rudarsku temu, u ovoj igri možemo unijeti vlastitu notu u žanr s našim vrlo detaljnim umjetničkim stilom i lako razumljivom bonus značajkom. Uzbuđeni smo zbog potencijala Zlatne groznice i daljnjeg iskorištavanja snage YG Masters programa."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti