Vijesti

April 15, 2024

BetMGM i GameCode stvaraju dinamično partnerstvo kako bi revolucionirali iGaming u SAD-u

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ključni zahvati

  • Suradnja između BetMGM-a i GameCodea uvodi inovativnu mehaniku igre i uzbudljive nove naslove na američko tržište.
  • Početna lansiranja u Michiganu i New Jerseyu doživjela su značajan uspjeh, s planovima za širenje na više država.
  • BetMGM i GameCode partnerstvo odražava zajedničku predanost poboljšanju iGaming iskustva s visokokvalitetnim, zanimljivim sadržajem.

U potezu koji je uzburkao scenu iGaminga i sportskog klađenja u SAD-u, BetMGM je udružio snage s GameCodeom, naprednim programerom poznatim po svojoj revolucionarnoj mehanici igre i zadivljujućem sadržaju. Ova suradnja označava ključni trenutak, obećavajući da će donijeti novi val inovacija i uzbuđenja igračima diljem zemlje.

BetMGM i GameCode stvaraju dinamično partnerstvo kako bi revolucionirali iGaming u SAD-u

Partnerstvo je već krenulo s početkom lansiranjem nekoliko serija igara koje privlače pažnju, uključujući Bum Bum Bum, Zlato Zlato Zlato, Super 3, i HammerCash. Ovi naslovi, koji su debitirali u Michiganu i New Jerseyju putem izravnih integracija, samo su početak, s inovativnijim ponudama na horizontu.

Strateški savez, koji se razvijao iza kulisa, službeno je potvrđen prošli četvrtak, signalizirajući značajan korak naprijed u evoluciji američkog iGaming tržišta. BetMGM-ov potpredsjednik za proizvode i sadržaj za igre, Oliver Bartlett, izrazio je oduševljenje ranim uspjehom GameCode naslova na BetMGM platformi, ističući njihovu snažnu izvedbu i pozitivan prijem od strane igrača.

Prema Bartlettu, BetMGM je posvećen kuriranju ponude igara koja odjekuje među igračima, iskorištavajući partnerstva s tvrtkama kao što su Entain i GameCode za održavanje najviših standarda u ponudi igara dostupnih na tržištu. GameCode, sa svojim korijenima u sektoru fizičke industrije i besprijekornim prijelazom na internetsko područje, ovom partnerstvu donosi bogato iskustvo i inovacije.

Izvršni direktor GameCodea, Matt Hanski, ponovio je ovo mišljenje, ističući ambiciju tvrtke da napravi trajan utjecaj sa svakim novim izdanjem. "Uvodimo inovacije tempom koji je teško dostići", rekao je Hanski, naglašavajući jedinstvenost i privlačnost GameCodeovih naslova na tržištima na kojima su trenutno dostupni. Predanost tvrtke inovaciji i kvaliteti očita je u najboljim ljestvicama njezinih igara u aktivnim stanjima.

Wojciech Ziniewicz, glavni tehnološki direktor tvrtke GameCode, istaknuo je tehničku izvrsnost iza njihovih igara, koje se pokreću na naprednom serveru za udaljeno igranje. Ova postavka osigurava glatku, neprekinutu igru ​​za partnere i njihovu publiku, postavljajući teren za daljnje širenje kako se regulatorni krajolici razvijaju.

Ovo partnerstvo između BetMGM-a i GameCodea ne samo da najavljuje dolazak svježeg, inovativnog sadržaja za igrače iz SAD-a, već također pojačava predanost obiju kompanija da pomaknu granice onoga što je moguće u sferi iGaminga. Kako nastavljaju s izbacivanjem novih naslova i širenjem svog dosega, budućnost iGaminga u SAD-u izgleda svjetlija—i uzbudljivija—nego ikada.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti