Vijesti

October 19, 2023

Yggdrasil pruža blistavo vruće voćno iskustvo u Burning Bloxu GigaBloxu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Dana 10. listopada 2023., Yggdrasil Gaming, vodeći agregator online kasino sadržaja, i Jelly, brzorastući studio, najavili su lansiranje svoje nove igre, Burning Blox GigaBlox. Programeri kažu da će ovaj novi naslov sigurno zapaliti bubnjeve.

Yggdrasil pruža blistavo vruće voćno iskustvo u Burning Bloxu GigaBloxu

Jellyjeva najnovija igra koristi Yggdrasilov jedinstveni Game Engagement Mechanic (GEM) na gigantskoj mreži 6×4. Igrači će naići na klasične simbole voća, karo, sedmice i poluge. GigaBlox motor osigurava da svaki spin može isporučiti simbole velike veličine, koji dosežu veličinu 4×4.

Na lijevoj strani valjaka nalazi se brojač koji prati količinu dijamanata koje igrači sakupe. Što je veći broj dijamanata, veća je isplata u gotovini. Na primjer, šest dijamanata će vam dati 1,6x, a dobivanje do 20 dijamanata će vas nagraditi isplatom od 800x.

U međuvremenu, Yggdrasil kaže da igrači mogu aktivirati bonus besplatnih okretaja skupljanjem pet ili više bonus simbola. Nakon toga, svaki će se simbol pretvoriti u jedno ili dva besplatna okretaja. Četiri dijamanta dovoljna su za osvajanje novčane nagrade u ovom načinu rada. I, naravno, više dijamanata znači veću isplatu. 

Burning Blox GigaBlox je najnoviji dodatak YG Masters programu koji sadrži online automati iz vrhunskih studija sadržaja. Također proširuje programsku kolekciju igara iz Jellyja, koji se pokazao kao vrhunski hit u vođenju online kasina

Najnovije partnerstvo između ova dva dobavljača softvera bilo je Beasty Blox GigaBlox, automat s temom džungle s besplatnim okretajima, množiteljima i simbolima koji se proširuju. Prije lansiranja Burning Blox GigaBlox, Yggdrasil je pozvao igrače na gozbu u Fatz's Diner GigaBlox

Mark McGinley, glavni direktor za igre na sreću u Yggdrasil, rekao je:

"Uzimanje klasičnih koncepata, kao što je voćna grafika automata, i spajanje s modernim mehanikama kao što je GigaBlox jedan je od vrhunaca YG Masters programa, koji daje prostor za inovacije i hrabre ideje. Drago nam je što smo blisko surađivali s Jelly za njihovu najnoviju igru ​​i uvjereni smo da će obožavatelji svih generacija uživati ​​u Burning Bloxu GigaBloxu."

Victoria Newbolt, voditeljica marketinga u tvrtki Jelly, dodala je:

"Oduševljeni smo što izbacujemo naš vatreni novi hit, Burning Blox GigaBlox, dok dalje širimo naš portfelj kao dio inicijative YG Masters. Naša ponuda s Yggdrasilom sada broji devet jakih, a to je bilo stvarno uzbudljivo za naše razvojne timove uključiti mnoštvo GEM-ova i tema."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti