Vijesti

October 13, 2023

SBC Latinoamerica dobiva sponzorstvo od Wazdana uoči ključnog regionalnog događaja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Wazdan, višestruko nagrađivani dobavljač softvera za online kasino sa sjedištem na Malti, izabran je za sponzora SBC Latinoamerica 2023. Ova nominacija je zbog predanosti tvrtke da igračima pruži vrhunsku tehnologiju igranja i najvišu razinu korisničkog iskustva. 

SBC Latinoamerica dobiva sponzorstvo od Wazdana uoči ključnog regionalnog događaja

Prema Wazdanu, tvrtka je uzbuđena što će sudjelovati u ovom događaju i unaprijediti svoju prisutnost na tržištu igara u Latinskoj Americi. Na SBC Summit Latinoamerica, Wazdan će izložiti sve nadolazeće serije svojih inovativnih online automata i promotivnih alata. 

Počevši od 31. listopada u Miamiju, Sjedinjene Države, na događaju će razvojni programer igrica postaviti svoj štand na štandu B32. Posjetitelji na ovom štandu imat će priliku iskusiti vrhunske i nove igre tvrtke utori, kao što su Los Muertos II i Book of Faith. 

Osim toga, dobavljač softvera će na događaju predstaviti svoje nadolazeće mrežne promocije. Wazdan će najaviti HalloWIN i Xmas Drop, dio nagradnog fonda od $2,650,000 kod partnera tvrtke online kasina. Izložba će također uključivati ​​izbor promidžbenih alata čiji su predvodnici hvaljeni Misteriozni pad i mreže Jackpot Rain. 

Ova najava dolazi u svjetlu Wazdanova nedavnog dolaska na SBC Summit Barcelona 2023. Tijekom događaja, Wazdanov tim izložio je svoje proizvode za igre na sreću istovremeno predstavljajući promotivnu mrežu Jackpot Rain. 

Na nadolazećem SBC Latinoamerica Summitu 2. studenog, Wazdan će predstavljati:

  • Michal Imiolek - glavni izvršni direktor
  • Andrzej Hyla - COO
  • Izabela Słodkowska-Popiel - voditeljica Account Managementa za Sjevernu Ameriku i Latinsku Ameriku
  • Joanna Zdanowska iz tima za upravljanje računima

Michael Imiolek, glavni izvršni direktor Wazdan, rekao je:

"SBC Summit Latinoamerica brzo se etablirao kao jedan od najživljih i najuzbudljivijih događaja u kalendaru i drago nam je ne samo prisustvovati, već i sponzorirati nastup. Od našeg potpuno novog niza igara do naše uzbudljive promocije alata, imat ćemo dosta toga izloženog na štandu B32 i jedva čekamo poželjeti dobrodošlicu sudionicima u naš svijet tijekom konferencije!"

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti