Vijesti

October 26, 2023

Potražite zlato u neukroćenim američkim ravnicama u igri Wild Wild Bison

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Stakelogic, programer online kasino igara sa sjedištem na Malti, lansirao je svoj najnoviji naslov sa temom životinja, Wild Wild Bison. Kao što ime govori, ovaj automat vodi igrače u velike sjevernoameričke ravnice kako bi pronašli bizone u njihovom prirodnom staništu. Ali dok tražite veličanstvenu životinju, možete osvojiti velike novčiće.

Potražite zlato u neukroćenim američkim ravnicama u igri Wild Wild Bison

Wild Wild Bison pun je uzbuđenja i potencijala. Igrači mogu započeti s 2304 dobitna načina prije nego što se povećaju na 5625 ako padnu dva simbola divljeg bizona. Igrači moraju ispustiti simbole na susjedne valjke kako bi primili isplatu, pri čemu 9-A djeluje kao simbol male vrijednosti. Visokoplaćeni simboli su mrki medvjed, crni medvjed, vuk, puma i orao. 

Kada se pojave Wild simboli, oni će zamijeniti sve simbole koji plaćaju na njihovom putu kako bi igračima pomogli u ostvarivanju većih isplata. Ovi simboli također mogu aktivirati značajku Wild Rush, uzrokujući širenje valjaka 3-6. Bison novčići s novčanim vrijednostima pojavit će se i odmah će se sakupiti kao bonus.

U međuvremenu, budite u potrazi za Zlatnom groznicom, koja se igra poput značajke Wild Rush. Međutim, ova funkcija u igri dolazi s besplatnim vrtnjama i množiteljima za dodatno pojačanje uzbuđenja online kasina!

Stakelogic kaže da će početak značajke pridružiti prva dva valjka kako bi se stvorio jedan kolut s množiteljem. Zatim će drugi valjci postati 20 pojedinačnih valjaka s novčićima Bison. Svako okretanje također će uključivati ​​kolut množitelja, pridonoseći vrijednosti između 1x i 10x svim dobicima koji slijede.

Zlatna groznica u tome nudi dodatno iznenađenje online slot. Tijekom runde mogu se pojaviti tajanstveni simboli s množiteljem do 5x, značajno povećavajući vrijednost svih novčića Bison na mreži. Na nekim lokacijama igrači mogu pristupiti značajki Buy Bonus kako bi povećali svoje šanse za otključavanje kruga besplatnih okretaja i osvajanje do 10.000 puta većeg uloga. 

Wild Wild Bison je jedini dodatak Stakelogicu knjižnica igara u listopadu. Ova igra slijedi uspješno izdanje Jonesova knjiga – Zlatna knjiga, koji igrače vodi u drevnu avanturu punu nagrada. 

Prije izlaska Wild Wild Bisona, Stakelogic je najavio a strateško partnerstvo s jednim od vodećih brendova kasina u Italiji. 

Jose Simon Kadala, Head Account Manager u Stakelogic, rekao je:

"Automati s temom bizona uvijek su veliki hit kod publike, a Wild Wild Bison donosi uzbudljiv novi zaokret u žanru. Značajka Gold Rush proizvodi vrlo zanimljivu igru ​​i sigurni smo da će se svidjeti igračima. Možemo" Ne čekaj da vidiš kako će Wild Wild Bison debitirati i da igrači uživaju u pokretanju ovih značajki i ostvarivanju velikih dobitaka koje igra može pružiti."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti