Online poker za pravi novac varijacije

Vijesti

2022-06-14

Benard Maumo

Dakle, koje online poker za pravi novac varijaciju znaš? Texas Hold'em ili Caribbean Stud? Ovo su doista najpopularnija online poker igra. No, osim ovih opcija, postoje mnoge druge varijacije koje se ne smiju zanemariti najbolje online poker stranice. Možete igrati Omaha Hi, Omaha Hi-Lo, Spanish 21; ti ih imenuješ. Dakle, u ovom ćete postu naučiti najčešće varijacije online pokera i zašto biste ih trebali igrati.

Online poker za pravi novac varijacije

Texas Hold'em Poker Online

Ovo je doista najigranija varijanta pokera najbolja online kasina. Relativno je jednostavan za igranje i sadrži brojne odabire stolova i uloga za igrače. Ali nemojte dopustiti da vas jednostavnost zavara. To je zato što neke kombinacije i situacije mogu učiniti Texas Hold'em malo složenijim na višoj razini.

U Texas Hold'em, svaki igrač dobiva dvije karte licem prema dolje koje se nazivaju rupe karte. Zatim radnja počinje s igračem s lijeve strane i nastavlja se u smjeru kazaljke na satu. Igrači mogu podići, odustati ili pozvati. Nakon prve runde, dijele se još tri karte, koje se nazivaju flop. Nakon toga slijede četvrta (turn) i peta (river) karta. Cilj je napraviti poker ruku od 5 karata koristeći pet podijeljenih karata od sedam. 

Omaha Bok

Omaha Hi je još jedna zabavna varijanta online pokera koja uvodi igrače u fantastične prilike za pobjedu. Omaha poker online ima istu igru kao i Texas Hold'em. Međutim, u Texas Hold'emu se dijele četiri karte s nedostatkom umjesto dvije. Ali kao Texas Hold'em, morat ćete kreirati poker ruku od pet karata s dvije rupe karte i samo tri zajedničke karte od pet podijeljenih.

Evo zašto biste uvijek trebali favorizirati Omaha Hi u online kasinu. Budući da ćete na početku svake ruke dobiti više karata, napraviti kombinaciju od 5 karata je mnogo lakše. Ali s druge strane, pronalaženje Omaha Hi online poker stolova nije tako jednostavno kao pronalaženje Texas Hold'em stolova. Ipak, izvrstan je izbor za početnike.

Omaha Hi-Lo

Ova varijanta online pokera slična je Omaha Hi u većini aspekata, samo što se pot jednako dijeli između najbolje i najniže rangiranih poker ruku s 5 karata. Ali nemojte ciljati samo na najniže rangiranu ruku jer vrijede određeni uvjeti prije nego vam se dodijeli pot. Na primjer, svih pet karata u "niskoj" ruci mora biti rangirano osam ili niže, stoga naziv Omaha 8 ili Better. 

Budući da igrači moraju razmišljati dalje od samo stvaranja poker ruke od 5 karata, Omaha Hi-Lo je malo složena za početnike. Ali kada jednom naučite konopce oko ove poker igre, Omaha Hi-Lo je jedna od najboljih varijacija za igranje. Zapamtite, najviša "niska" kombinacija pokera u kvalifikacijama je 4-5-6-7-8. A-2-3-4-5 je najniži.

Jacks ili bolje

Dokazi govore da su Jacks of Better pokrenuli industriju video pokera. No unatoč drugim novim varijacijama u industriji, Jacks or Better uspio je ostati u srcima mnogih poker igrača. To je zato što je stopa povrata najboljih igrača od 99,5% jedna od najviših. Međutim, uživat ćete u ovoj isplati samo dok koristite optimalnu strategiju i igrate za određenim stolovima.

Za igru će vam biti podijeljeno pet karata, nakon čega odlučite koje ćete zadržati ili odbaciti prije nego što izvučete nove karte. Zamislite to kao izvlačenje pet karata, kao što je objašnjeno u drugim varijantama iznad. Ali kao što je spomenuto, osvajanje Jacks or Better ruke uvelike se oslanja na vašu strategiju i malo sreće. Na primjer, možete izvući tri karte ako vaša ruka ima par i četiri ako imate jednu visoku kartu. 

Deuces Wild

Mislite da ste sve vidjeli s Jacks or Better? Deuces Wild nudi igračima još niže RTP na 99,75%. Ova varijacija pokera koristi špil od 52 karte s dvojkama (2s) koje se igraju kao wild. U automatima za igre na sreću, wilds zamjenjuju sve ostale standardne simbole na bubnjevima, što se događa u ovoj varijanti pokera. Ako se to dogodi, stvaranje dobitne ruke je lakše nego u drugim varijantama pokera. 

Igranje Deuces Wild je također vrlo jednostavno. Počnite s ulaganjem, a zatim ćete dobiti pet karata. Možete držati ili baciti svih pet karata i dobiti nove dok pokušavate stvoriti dobitnu ruku. Ali uvijek ne zaboravite igrati ovu igru pokera na punim tablicama isplata kako biste uživali u boljim isplatama. Sve u svemu, to je jedna od najuzbudljivijih i vrlo interaktivnih varijanti pokera. 

Zaključak

Nadamo se da ste već odabrali online poker za pravi novac varijanta za igranje. Ako niste, ne brinite jer ove igre nisu sasvim drugačije. Dovoljno je znati osnovna pravila pokera i naučiti igrati koristeći demo verziju ili casino bonus. Zapamtite, postoje mnoge druge varijacije kao što su kineski poker, Razz, Seven Card Stud i mnoge druge.

Najnovije vijesti

Pripremite se za zabavni događaj na Hot Chilli Festu čiji je domaćin Stakelogic
2023-09-28

Pripremite se za zabavni događaj na Hot Chilli Festu čiji je domaćin Stakelogic

Vijesti