Vijesti

November 10, 2023

Fanatics: Konkurentska prednost na američkom tržištu sportskog klađenja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Vrijeme čitanja: 3 minute

Fanatics: Konkurentska prednost na američkom tržištu sportskog klađenja

Prema riječima izvršnog direktora LiveScore grupe Sama Sadija, Fanatics ima alate da izbije na prvo mjesto u utrci između dva glavna novaka na američkom tržištu sportskog klađenja. Govoreći na iGaming 2024: Budućnost iGaminga, Sadi je istaknuo vrhunsko znanje i iskustvo Fanatics tima, što im daje značajnu konkurentsku prednost u odnosu na konkurente ESPN Bet.

Konkurentska prednost fanatika

Sadi vjeruje da Fanatics ima bolje šanse za pobjedu zbog svog razumijevanja industrije. Mnogi od njihovih rukovoditelja, menadžmenta i inženjerskog tima dolaze iz Sky Beta, što im daje stručnost za izgradnju sportske kladionice svjetske klase. Fanatics je voljan biti strpljiv i izgraditi cijeli ekosustav dio po dio, osiguravajući da je svaka komponenta najbolja u klasi.

Izazovi s kojima se suočava ESPN Bet

S druge strane, Sadi je izrazio sumnju u izglede ESPN Beta za uspjeh ako se ne pozabave poteškoćama s kojima se suočavaju s Barstoolom i ako ne ulože velika sredstva u tehnologiju. Naglasio je važnost razumijevanja onoga što nedostaje i strpljenja kako bi se prevladali ovi izazovi.

Budućnost konvergencije u sportskom klađenju

Sadi je također raspravljao o temi konvergencije u sportskom klađenju, ističući potencijal za inovacije u ovom području. Napomenuo je da su mnogi tehnološki resursi trenutno usmjereni na to da ostanu usklađeni u pretjerano reguliranoj industriji, ograničavajući ulaganja u inovacije. Međutim, uključivanjem konvergencije u ekosustav u potpunom vlasništvu, postoji prostor za poboljšanje i prilika da se napravi razlika.

Uključivanje i zadržavanje igrača

Događaj je također uključivao rasprave o angažmanu igrača, zadržavanju i lojalnosti. Joanna Beaton, voditeljica CRM-a u Kwiffu, naglasila je važnost personaliziranih iskustava u zadržavanju igrača. Istaknula je potrebu za razumijevanjem profila igrača i korištenjem podataka za stvaranje prilagođenih onboarding putovanja.

Adrian Căpriţă, CRM i VIP direktor u Superbetu, ponovio je fokus na zadržavanje i izazove koje postavljaju stroži propisi i ograničenja depozita. Istaknuo je potrebu istaknuti se na zasićenom tržištu i izgraditi lojalnost kroz pozitivna iskustva.

Tom Dyson, voditelj usluga upravljanja igrama u EveryMatrixu, raspravljao je o ulozi marketinga marke u zadržavanju igrača. Iako je prepoznatljivost marke važna, Dyson vjeruje da su proizvod i cjelokupno iskustvo ključni za angažiranje i zadržavanje igrača.

Ključni zahvati

  • Fanatics ima konkurentsku prednost na američkom tržištu sportskog klađenja zbog svog vrhunskog znanja i iskustva
  • ESPN Bet se suočava s izazovima s kojima se treba pozabaviti kako bi uspio
  • Konvergencija u sportskom klađenju predstavlja mogućnosti za inovacije
  • Personalizirana iskustva i pozitivna početna iskustva presudna su za zadržavanje igrača
  • Marketing marke je važan, ali proizvod i cjelokupno iskustvo ključni su za zadržavanje igrača

Zaključno, Fanatics ima veće šanse da bude na vrhu američkog tržišta sportskog klađenja. Njihovo razumijevanje industrije i spremnost na ulaganje u tehnologiju i izgradnju sportske kladionice svjetske klase daju im značajnu prednost u odnosu na ESPN Bet. Međutim, obje se tvrtke moraju usredotočiti na angažman igrača, zadržavanje i pružanje pozitivnih iskustava za izgradnju lojalnosti na sve konkurentnijem tržištu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti