Vijesti

November 9, 2023

Empower Up: Sveobuhvatna platforma za tvrtke za igre za poboljšanje jednakosti, raznolikosti i uključenosti

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Vrijeme čitanja: 3 minute

Empower Up: Sveobuhvatna platforma za tvrtke za igre za poboljšanje jednakosti, raznolikosti i uključenosti

Amiqus, nagrađivana specijalizirana agencija za zapošljavanje igara, i Ukiejeva inicijativa #RaiseTheGame udružili su snage kako bi pokrenuli Empower Up. Ova sveobuhvatna platforma osmišljena je kako bi opremila tvrtke za igre svih veličina znanjem, okvirima, smjernicama i resursima koji su im potrebni za uspostavu, poboljšanje ili razvoj svojih politika, praksi i procesa jednakosti, raznolikosti i uključenosti (EDI).

Podrška tvrtkama za igre na njihovom EDI putu

Empower Up je prikladan za sve tvrtke koje se bave igrama, bez obzira gdje se nalaze na svom EDI putu. Platforma nudi uvodni dio koji daje pregled EDI-ja i njegove važnosti. Također pokriva različite karakteristike raznolikosti i nedovoljno zastupljene skupine, nudeći posebne savjete i smjernice za svaku od njih.

Srž Empower Up-a je praktičan alat za provjeru stanja koji tvrtkama za igre omogućuje usporedbu njihovog napretka na njihovom EDI putu. Na temelju rezultata, platforma usmjerava tvrtke i pojedince na određena područja gdje mogu pronaći relevantne savjete i djelotvorne korake za napredovanje.

Sveobuhvatni vodič za EDI

Odjeljak EDI Journey Empower Up-a pruža sveobuhvatne informacije i smjernice o različitim područjima, uključujući:

  • Početak rada
  • Vaša kultura na radnom mjestu
  • Zapošljavanje i zapošljavanje
  • Razvoj i zadržavanje osoblja
  • Marketing i komunikacije
  • Pristupačnost i predstavljanje
  • Aktivnosti i širenje
  • Pravni zahtjevi

Resursi i podrška

Empower Up također nudi odjeljak Resursi koji sadrži inspirativne studije slučaja studija koji se već ističu u EDI-ju, imenik EDI organizacija i inicijativa te rječnik pojmova. Platforma će također pružati redovita ažuriranja o novostima i događajima.

Postanite član Empower Up-a

Studije i pojedince potičemo da se prijave kao Empower Up članovi kako bi stekli dodatne pogodnosti, uključujući:

  • Provjera stanja i spremanje rezultata za praćenje napretka
  • Pristup informativnim studijama slučaja drugih tvrtki i organizacija za igre
  • Označavanje članaka na osobnom popisu za čitanje
  • Resursi koji se mogu preuzeti, kao što su predlošci dokumenata i pravila
  • Primanje mjesečnog biltena
  • VIP pozivnice za Empower Up događaje

Neprofitna inicijativa

Empower Up je neprofitna platforma vođena industrijom koju su razvili Amiqus i #RaiseTheGame. Cilj mu je podržati tvrtke za igre u Velikoj Britaniji u njihovim nastojanjima da poboljšaju EDI.

Svjedočanstva

Liz Prince, poslovna menadžerica u Amiqusu, izrazila je motivaciju koja stoji iza Empower Up, rekavši da mnogi studiji i zaposlenici prepoznaju važnost stvaranja inkluzivnih i gostoljubivih organizacija, ali često imaju problema s tim odakle početi. Empower Up stvoren je kako bi odgovorio na ovu potrebu pružanjem centralizirane platforme za djelotvorne korake u području EDI-ja.

Dom Shaw, koordinator za jednakost, raznolikost i inkluziju za Ukie i upravitelj #RaiseTheGame, pohvalio je pokretanje Empower Up-a i naglasio važnost raznolikosti i inkluzivnosti u industriji igara. Istaknuo je da Empower Up postoji kako bi osnažio organizacije i pojedince u industriji igara u Velikoj Britaniji da poboljšaju svoje EDI znanje i prakse kroz mjerljive i djelotvorne korake.

Zaključno, Empower Up je vrijedna platforma koja tvrtkama koje se bave igrama nudi alate i resurse koji su im potrebni da poboljšaju svoje napore na jednakosti, raznolikosti i uključivanju. Prijavom kao Empower Up članovi, studiji i pojedinci mogu pristupiti mnoštvu informacija, studijama slučaja i podršci za poticanje pozitivnih promjena u industriji.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti