Vodič za poker freeroll turnire

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker
LocaliserLuka NovakLocaliser

Freeroll turnir je poker događaj na kojem nema buy-in cijene, ali igrači mogu sudjelovati besplatno. Nema ničeg lošeg u pridruživanju bilo kojem freeroll turniru jer ćete moći osvojiti nešto sredstava bez izlaganja novca riziku, što je u osnovi situacija u kojoj svi dobivaju.

Kao način da vam pomognemo da uspijete na online freeroll poker turnirima, objasnit ćemo vam sve što trebate znati o tim turnirima i kako možete poboljšati svoje šanse za pobjedu.

Vodič za poker freeroll turnire

Razumijevanje Freeroll turnira u pokeru

Freeroll turnire organizira ili online poker kasina za privlačenje novih igrača ili mogu biti ulaznica za ulazak na veliki turnir poput Svjetskog prvenstva u pokeru (WSOP).

 • Za početak igranja na freeroll poker turniru, dobit ćete točan iznos žetona, jednak za sve kladioce.
 • Freeroll turniri su obično u formatu za jednim stolom. Postoji 6 ili 9 igrača i pobjednik uzima cijelu kantu s nagradom.

Turniri s više stolova (MTT) su turniri s više od jednog stola. Mogu imati stotine igrača, koji imaju za cilj doći do finalnog stola. Ti turniri traju duže, ali je nagrada obično veća.

Prednosti igranja na Freeroll turnirima

Freeroll turniri dat će vam priliku osvojiti pravi novac ili nagrade bez rizika za vlastiti novac.

Ako ste početnik, freeroll poker online turniri mogu vam pomoći na različite načine, tako da ćete steći neko iskustvo igrajući protiv mnogih igrača koji imaju različite stilove igre. Ulaz je besplatan, pa ćete moći i isprobati nove strategije klađenja na poker.

Savjeti za pobjedu na Freeroll turnirima

Na freeroll turnirima obično ima puno igrača, pa se možete dovesti u situaciju s mnogo protivnika. Bitno je dobro se pripremiti za to.

 • Igrajte čvrsto u ranim fazama - U ranim fazama freeroll turnira, kada su blindovi još mali i ima puno igrača, morate paziti kako igrate. Toplo preporučamo da ne riskirate puno jer biste mogli biti eliminirani.
 • Budite agresivni u kasnijim fazama - U kasnijim fazama, možete biti agresivniji ili izgraditi svoj stack ili izbjeći izbacivanje zbog visokih uloga.
 • Budite svjesni strukture turnira - Svaki od freeroll turnira ima drugačiji skup pravila i raspon uloga. Dakle, stvari mogu vrlo brzo eskalirati između faza.
 • Iskoristite položaj i veličinu hrpe - Položaj stola i veličina stacka dva su važna čimbenika, ne samo u pokeru, već i na turnirima. Uvijek možete koristiti neke napredne pozicione taktike i koliko je velik vaš stack kako biste iskoristili druge kladioničare.
 • Znajte kada odustati i kada pratiti - Morate pažljivo donijeti odluku je li vaša ruka dovoljno dobra za call ili će odustajanje biti bolje.

Strategije za napredne igrače Freeroll turnira

Ako ste iskusan igrač pokera, možete koristiti naprednije strategije u svoju korist u odnosu na svoje protivnike na online poker freeroll turnirima.

 • Koristite blefiranje i polublefiranje - Blefiranje je bitan dio strategija klađenja u pokeru. Ne možete biti dobar igrač ako ne blefirate. Na poker turnirima, blefiranje se može koristiti u mnogo različitih situacija, kao i polu-blefiranje.
 • Prepoznajte i iskoristite slabe igrače - Freeroll turniri otvoreni su za sve igrače, pa ako prepoznate početnike, lako možete uzeti njihove žetone i izgraditi svoj stack.
 • Prilagodite se stilu igre protivnika - Na besplatnim turnirima susrest ćete se s mnogo igrača koji imaju različite stilove igre. Može vam puno pomoći ako se pokušate prilagoditi njihovom tijeku igre.
 • Iskoristite strategiju za više stolova - Ako igrate strategijom s više stolova, lako možete povećati svoj stack. To se može učiniti ako zadržite fokus i iskoristite druge igrače koji nisu.

Kako igrate freeroll turnire?

Da biste igrali freeroll poker turnir, morate pronaći poker stranicu koja nudi tu vrstu turnira i registrirati se. Kada turnir počne, dobit ćete stack za igranje na tom turniru, što je obično virtualni novac. Svaki će igrač započeti s istim stackom i dobit će pravu novčanu nagradu ako pobijedi.

Koje su najbolje poker stranice s besplatnim turnirima?

Postoje mnoge poker stranice koje nude freeroll turnire. Ove stranice nude razne freeroll turnire s različitim nagradnim fondovima i buy-inovima, tako da možete birati između širokog izbora turnira za sudjelovanje gotovo svaki dan.

Mogu li besplatno igrati freeroll poker turnire?

Da, freeroll poker turniri su potpuno besplatni. Za te turnire nema buy-ina, ali su nagrade obično gotovine, pa ako pobijedite, povećat ćete svoj budžet.

Mogu li igrati poker online za pravi novac?

Da, postoje mnoge internetske poker stranice koje vam daju mogućnost da uživate igrajući poker za pravi novac. Možete čak sudjelovati u velikim online turnirima koji imaju nagradne fondove u stvarnom novcu.

Dobitne ruke u pokeru

Dobitne ruke u pokeru

Za svakoga tko želi postati bolji igrač pokera, bitno je temeljito razumijevanje različitih vrsta pobjedničkih ruku u pokeru. Tijekom igranja pokera, svaki igrač mora znati što su pobjedničke ruke, kako se rangiraju karte u pokeru te kada i gdje mogu koristiti pobjedničke ruke u različitim situacijama. Cilj ovog vodiča je pružiti sve što poker entuzijast treba znati kako bi poboljšao svoju igru.

Kako odabrati najbolju poker stranicu

Kako odabrati najbolju poker stranicu

Danas možete pronaći širok izbor stranica za kockanje na mreži koje nude stolove za poker. Odabir dobre web stranice za igranje pokera ključan je za vaše iskustvo klađenja. Trebali biste se pridružiti poker stranici koja nudi sve što očekujete i trebate za uživanje u igri.

Koje su najpopularnije vrste pokera?

Koje su najpopularnije vrste pokera?

Poker je jedna od najpopularnijih stolnih kartaških igara. Tijekom godina, igra se dosta promijenila i pojavilo se mnogo varijacija.

Najbolji savjeti za online poker

Najbolji savjeti za online poker

Poker je jedna od najpopularnijih igara među ljubiteljima online klađenja diljem svijeta. Igra ima mnogo varijacija koje zahtijevaju poseban skup vještina za igranje. Ono što igru pokera čini tako zanimljivom za kladioničare je to što je to više vještina nego sreća.

Objašnjenje pozicija za poker stolom

Objašnjenje pozicija za poker stolom

Poker je kasino kartaška igra koja od igrača zahtijeva vještinu, strategiju i malo sreće. Jedna od bitnih komponenti pobjede u pokeru je razumijevanje pozicija za stolom, što je od velike pomoći za donošenje boljih odluka, maksimiziranje profita i izbjegavanje gubitaka.

Popis poker uvjeta i definicija

Popis poker uvjeta i definicija

Poker je kartaška igra s bogatom poviješću i velikim brojem varijacija. Da biste postali vješt igrač pokera, morate razumjeti ne samo pravila igre, već i njezinu terminologiju.

Strategije i tehnike brojanja karata u pokeru

Strategije i tehnike brojanja karata u pokeru

Brojanje karata je jedna od najpopularnijih strategija koju koriste kockari u kartaškim igrama. U pokeru će vam pomoći da steknete prednost nad kućom ili drugim igračima, prateći koje su karte podijeljene i koje se moraju podijeliti, što može biti malo složenije.