Vijesti

July 13, 2023

Wazdan časti kinesku godinu zeca mjesečevom srećom

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Wazdan, pionirski programer igara, izdao je svoj najnoviji automat s istočnjačkom tematikom, Moon of Fortune, koji dolazi u kompletu s mnoštvom značajki. U ovoj igri, igrači se upuštaju u nebesku avanturu u sumrak, otkrivajući simbole inspirirane istočnom Azijom koji otvaraju vrata sreći u 16 valjaka.

Wazdan časti kinesku godinu zeca mjesečevom srećom

The online kasino igra može se pohvaliti promjenjivom volatilnošću s impresivnim rasponom uloga od 0,10 do 10 000 novčića. Na 16 valjaka, igrači se mogu upariti s najmanje deset kraljevskih karata 9-A kako bi dobili isplatu koja doseže 25 puta veći ulog. Također možete pronaći nekoliko drugih vrhunskih simbola s najvišom isplatom od 200x većeg uloga. Osim toga, divlji simbol može sletjeti i premjestiti sve druge ikone plaćanja na valjcima, pomažući vam da ostvarite još veće dobitke.

Dok se to nastavlja, Moon of Fortune sadrži nekoliko uzbudljivih značajki. Oni uključuju:

  • Ljepljivo do beskonačnosti: Ova će mehanika značajno povećati angažman korisnika na najbolja online kasina.
  • Razina šanse: Ova značajka omogućuje igračima da povećaju izglede za dobivanje bonus simbola i otključaju bonus krug.

Ova igra također označava povratak popularne bonus runde Hold the Jackpot, koja dolazi s izgledima za pozamašne dobitke. Ako kockar uspije ispuniti svih 16 valjaka s bonus simbolima, dobit će veliki dobitak skupljajući Grand Jackpot od 1500x svog uloga.

Moon Fortune najnovije je izdanje Wazdana, koje pokazuje predanost tvrtke da nastavi objavljivati ​​uzbudljive online automati. Nedavno je tvrtka debitirala 9 kovanica: veliko platinasto izdanje, koji ima povećanu isplatu od 2.500x udjela. U svibnju je izvanredna serija 9 novčića dobila nadogradnju tvrtka je izdala 12 kovanica, s najvećom isplatom od 750x uloga.

Andrzej Hyla, glavni komercijalni direktor Wazdan, izrazio je svoje oduševljenje kada je razgovarao o njihovom najnovijem izdanju. Službenik je rekao:

"Oduševljeni smo što možemo predstaviti naš najnoviji naslov, Moon of Fortune, u čast kineske godine zeca, koji pruža zapanjujuću grafiku koja odgovara uzbuđenju inovativnih značajki igre. Pružanje inovacija kroz prilagodljivo iskustvo pokazalo se ključnim za naš uspjeh i uz to, očekujemo da će naše najnovije izdanje nastaviti pružati impresivne rezultate za naše partnere."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja

Vijesti