Vijesti

October 12, 2023

Playn GO lansira Raging Rex 3 s tri uzbudljiva načina besplatne vrtnje

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Play'n GO, pružatelj softvera za iGaming sa sjedištem na Malti, najavio je treći dio svoje najbolje uspješne serije Raging Rex. Kao što se i očekivalo, novi automat vodi igrače na putovanje natrag u doba Titana, gdje će uživati ​​u uzbudljivim značajkama i tri potencijalna bonusa. Razdoblje krede događa se na poznatoj ploči za igru ​​6x4, s igračima koji spajaju najmanje tri simbola na susjednim valjcima kako bi dobili impresivne nagrade.

Playn GO lansira Raging Rex 3 s tri uzbudljiva načina besplatne vrtnje

U ovoj igri s temom životinja, Raging Rex juri i čvrsto je uperio svoj cilj. S tri do šest razbacanih znakova koji se pojavljuju na valjcima tijekom osnovne igre, igrači mogu aktivirati krug besplatnih okretaja i birati između tri posebna bonusa, uključujući:

  • Feeding Frenzy
  • Opstanak
  • Hatchling Mania

Tijekom Feeding Frenzy, jedan od četiri simbola dinosaura bit će plijen. Raging Rex će zatim gaziti oko valjaka dok lovi metu. Ako stane na kolut plijena, to će dodati mjeraču bijesa. Imajte na umu da će vas ova značajka dočekati s do 13 besplatnih okretaja, ovisno o broju raspršenih simbola. 

Play'n GO kaže da je Survival mod više poput bonus igre Hold and Win, koja je trenutno u trendu online kasina. Igra se na 12 valjaka sa simbolom kolekcionara Rexa u prostoru 2x2. Na početku ovog načina rada igrači dobivaju tri života i moraju nastojati ostati živi i skupljati dobitke na kolekcionaru Rex dok okreću valjke. Kao u većini Hold and Win online automati, runda završava nakon tri uzastopna poraza, pri čemu svaka pobjeda vraća broj života na tri. 

Posljednje, Bijesni Rex igrači mogu odabrati značajku Hatchling, gdje se ikone Rexa neće pojaviti. Umjesto toga, mladunci koji se pojave na valjcima postat će ljepljivi tijekom cijele bonus igre. Ove ikone će se pojaviti s vrijednošću množitelja od 2x ili 3x.

Prema razvijač softvera, ovaj naslov osigurava da je serijal Raging Rex zaslužio svoje mjesto kao jedan od najpopularnijih nastavaka u svojim knjigama. Igra se pridružuje drugim vrhunskim serijama kao što su Book of Dead i Sweet Alchemy, s lansiranjem dobavljača Slatka alkemija 2 u lipnju 2023. 

Komentirajući naslov, ambasador igara u Play'n GO, Magnus Wallentin je rekao: 

"Veselimo se što ćemo vidjeti što igrači misle o Raging Rex 3. Dodajući ovoj već popularnoj seriji, Raging Rex 3 donosi sve što su igrači voljeli kod prethodnih naslova, dok također dodaje neke nove uzbudljive značajke za igrače da potope svoje zube u. 

"Na primjer, bonus značajka Hatchling Mania zapravo gleda Rexa na stražnje sjedalo dok njezino leglo vježba vlastite lovačke vještine. Ponašajući se kao pojedinačni pokretni Wildovi, manje verzije svoje majke, ove bebe Rexa se pomiču s koluta na kolut stvarajući priliku za više pobjeđuje. Mogu čak donijeti i množitelj!"

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja

Vijesti