Vijesti

July 20, 2023

Play'n GO donosi neke kaotične dobitke u svom najnovijem automatu Scroll of Seth

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Kroz povijest bog oluje, pustinje i nereda bio je popularan pod raznim imenima. Na primjer, stari Egipćani su ga nazivali Seth. Play'n GO je odlučio probuditi drevno božanstvo u Sethovom svitku. Cilj je nabaviti stari svitak i upotrijebiti njegovu nevjerojatnu moć pretvaranja bilo čega u zlato!

Play'n GO donosi neke kaotične dobitke u svom najnovijem automatu Scroll of Seth

Ljubitelji automata vrtjet će bubnjeve 5x3 kako bi dobili uspješne kombinacije simbola na 50 različitih isplatnih linija. Dok to čine, mogu otkriti potencijalni Sethov svitak, povećavajući vjerojatnost da će dobiti neke velikodušne nagrade.

Imajte na umu da se Sethov svitak može pojaviti na trećem kolutu, pokrećući gornji kolut da se vrti vodoravno s Wildovima. Ako se simbol Wild pojavi na valjku iznad glave, valjci ispod bit će ispunjeni Wildovima, što može rezultirati velikom isplatom!

Ispadanje tri ili više Zlatnih Ankh Scattera nagradit će igrače određenom količinom besplatni okretaji, ovisno o Scatter simbolima koji se pojavljuju. Tijekom kruga besplatnih okretaja igrači mogu otključati drugu razinu bonusa Scroll of Seth. Ako se pojavi drugi svitak Setha, pojavit će se na vodoravnom valjku, potencijalno dodajući Wild množitelje valjcima.

Tema starog Egipta popularan je izbor za igrače na najbolja online kasina. Play'n GO stvorio je široku lepezu zadivljujućih online automati s ovom estetikom, uključujući:

  • Ankh od Anubisa
  • Serijal Knjiga mrtvih
  • Wilde zbirka

Play'n GO u posljednje vrijeme izdaje utore jedan za drugim. 13. srpnja tvrtka je objavila Merlin: Putovanje plamenom, proširujući trendovsku sagu o Merlinu.

George Olekszy, voditelj odjela za zadržavanje igara u Play'n GO, izjavio je:

"Mnogi od nas u Play'n GO zajedno s igračima, obožavaju temu Drevnog Egipta, a to se može odraziti u našem opsežnom katalogu fantastičnih naslova postavljenih u ovom žanru. Dodatak velikoj biblioteci igara je Scroll of Seth, samostalna IP adresa koja će obožavateljima sigurno pružiti ugodno i svježe iskustvo s jedinstvenim značajkama. Dosljedno smo fokusirani na pružanje novih slot igara za ljubitelje naših najpopularnijih žanrova, bilo da se radi o Drevnom Egiptu, Norvežanima Mitologija ili znanstvena fantastika. To zahtijeva inovativne značajke i sustave, kao što je Sethov dodatni kolut, kako bi stvari bile svježe i zanimljive."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja

Vijesti