Vijesti

August 24, 2023

Osvojite šarmantne nagrade u igrici na automatu Habanero's Witches of Tome

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Habanero, poznati dobavljač vrhunski online automati i stolne igre, pružio je očaravajuće iskustvo kroz svoje najnovije izdanje, Witches Tome. U ovoj igri programer poziva igrače da istraže misteriozne dubine zabranjene šume, gdje ih čeka okupljanje vještica sa svojim čarobnim napitcima. Automat se može pohvaliti raznim značajkama koje će angažirati igrače tijekom nagrađivane avanture.

Osvojite šarmantne nagrade u igrici na automatu Habanero's Witches of Tome

Automat koristi standardni raspored 5x3 s do 243 načina za dobitak. Igrači moraju spojiti najmanje tri simbola na temu vještica na susjednim valjcima kako bi osvojili isplatu koja doseže 1000 puta veći ulog. Wild i scatter simboli dolaze s vlastitim isplatama.

Govoreći o divljini, ovi zadivljujući simboli mogu se replicirati bilo gdje u mreži. Kao što se i očekivalo, oni mogu zamijeniti sve simbole koji se plaćaju osim raspršenog simbola kada se pojave na valjcima, stvarajući pobjedničke kombinacije obavijene velom tajne. Spajanje pet divljih znakova na susjednim valjcima također može doći s isplatom koja doseže 4,4x ulog.

U međuvremenu, misteriozni raspršeni simboli predstavljeni vještičinim crnim loncem mogu se pojaviti na valjcima za otključavanje do 20 Besplatne vrtnje. Wild simbol ostat će zaključan na istom mjestu tijekom ove bonus značajke. Naravno, ovo dodatno povećava vaše šanse za osvajanje maksimalne isplate od 7307x.

Glavna junakinja vještica u ovom mističnom automatu također može pokrenuti značajku zaključanih ponovnih okretaja. Ovo će zaključati simbol dok se ne pojavi uspješna kombinacija.

Witches Tome je visoko volatilni online automat koji nudi mogućnost velikih nagrada. Kako biste povećali svoje šanse za osvajanje najveće isplate, Habanero dodao je prijateljski RTP (povrat igraču) koji može doseći 98,12%.

Osim Witches of Tome, Habanero je u posljednje vrijeme zauzet stvaranjem novih online automata za svoje obožavatelje na najbolja online kasina. Krajem lipnja tvrtka pustio Sireninu čaroliju, avanturistički automat koji vodi igrače pod vodu radi uzbudljivih dobitaka. Prije toga, tvrtka je najavila Crystopiju, 3x3 automat koji vodi igrače u blistavo kristalno carstvo.

Toni Karapetrov, voditelj korporativnih komunikacija Habanera, istaknuo je:

"Witches Tome je automat koji izaziva trnce i prepun je značajki za one koji su voljni prigrliti magiju i testirati svoju sreću. Oduševljeni smo što možemo predstaviti ovaj najnoviji dodatak koji obogaćuje naš portfelj još jednim impresivnim i privlačnim naslovom."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja

Vijesti