Vijesti

July 28, 2023

Games Global pokreće revolucionarnu mrežu jackpota u King Millions

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Kada je Games Global dovršio Akvizicija Microgaminga u svibnju 2022. bilo je puno očekivanja, s obzirom da je Microgaming među vodećim imenima u iGaming industriji. Čini se da se tvrtka dobro nosi s novim vlasništvom, lansirajući nove igre svaki mjesec.

Games Global pokreće revolucionarnu mrežu jackpota u King Millions

Jedno od najnovijih izdanja Games Globala je pokretanje jackpot mreže King Millions. Ovaj jackpot će napraviti revoluciju u sektoru iGaminga jer je dosad najveći i najisplativiji mrežni jackpot tvrtke Games Global. Jackpot će se pridružiti drugim mrežama kao što su Mega Moolah i WowPot pod kišobranom razvojnog programera.

Prema Games Globalu, novi mrežni jackpot pokrenut će se s 9 Masks of Fire King Millions, pružajući igračima dvije šanse za osvajanje enormnih novčanih isplata, zahvaljujući početnim vrijednostima od 1 milijun eura, odnosno 2 milijuna eura. Masivni Grand Jackpot isplatit će rekordne dobitke veće od 30 milijuna eura.

Igrači mogu nasumično pokrenuti mrežni jackpot King Millions tijekom osnovnog igranja nekoliko vrhunskih online automati od Games Global. Sadrži bonus kotač koji prikazuje glavne i velike jackpotove, kao i množitelje dobitaka između 7x i 100x uloga.

Programer kaže da King Millions nudi jackpot regulirani operateri online kasina jedinstvena prilika da se istaknete time što ste u potpunosti prilagodljivi željama igrača. Ovaj fascinantan novi proizvod jača fokus Games Globala na pružanje tržišno vodećeg jackpot sadržaja i poboljšanje iskustva igrača.

Nedavno je tvrtka objavila da će njen progresivni jackpot u WowPotu pasti u bilo kojem trenutku premašio granicu od 30 milijuna eura. Ova mreža jackpota stvara dobitnike od 2020. godine i isplatila je više od 160 milijuna eura u više od 4 milijuna dobitaka.

Andrew Booth, direktor proizvoda u Games Globalu, rekao je da tvrtka uvijek nastoji pomicati granice, posebno u pogledu svojih jackpot proizvoda. Izjavio je da je Games Global uspio izgraditi solidnu reputaciju lidera u području jackpota.

Booth je nastavio:

"Posebno osmišljen kako bi podigao ljestvicu automata s progresivnim jackpotom, očekujemo da će glavni nagradni fondovi narasti iznad 30 milijuna eura prije nego što padnu, dodjeljujući osmeroznamenkaste iznose kakvi nikad nisu viđeni u industriji. Mi smo uvjeren da će King Millions biti veliki hit među operaterima i igračima, posebno imajući u vidu da će biti uparen s iznimno popularnim igrama kao što je 9 Masks of Fire, s još više toga."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja

Vijesti