5-minutni vodič za pripremu za online poker turnir

Poker

2021-09-11

Katrin Becker

Igranje online pokera jedna je od najugodnijih aktivnosti za razonodu. Jednostavno morate pronaći online kasino, odaberite varijantu pokera i uživajte u sesiji. Međutim, normalno je biti malo ambiciozan i ostvariti pobjedu igrajući ovu igru.

5-minutni vodič za pripremu za online poker turnir

Srećom, najbolje poker stranice omogućuju igračima sudjelovanje na turnirima kako bi osvojili jackpot od 100.000 dolara. Ali da biste preuzeli plijen, morate se dobro pripremiti prije nego što se pridružite stolu. U nastavku su savjeti koje treba imati na umu za svoj sljedeći poker turnir.

Odvojite novac od turnira

Kažu da uplašeni novac ne može zaraditi, a to je apsolutno točno u svijetu online kockanja. Stoga naučite nekoliko stvari o upravljanju bankrollom prije nego što se upišete na poker turnir.

Glavno pravilo je nikada ne igrati turnir koji može značajno utjecati na vaš bankroll. Pogledajte minimalni i maksimalni ulog po ruci i usporedite ga sa svojim bankrollom. Ako je moguće, vaš bankroll bi trebao biti 1000x veći od maksimalnog ulog po ruci.

Dobro spavajte

Kao što možda već znate, loše spavanje može negativno utjecati na većinu aspekata vašeg života, uključujući igranje online pokera. Zapravo, većina profesionalnih igrača pokera zanemaruje ovo najvažnije pravilo jer se većina turnira održava noću.

Kako god bilo, uvijek biste trebali dobro spavati bilo da igrate noću ili danju. To minimizira šanse za pogreške koje mijenjaju igru. Iako je izazovno, trebali biste prethodno preskočiti nepotrebne zabave i događanja. Sve u svemu, maksimalno uživajte u satima prije spavanja.

Rasporedite svoje vrijeme

Kada igrate svoj sljedeći turnir, važno je osigurati da imate dovoljno vremena pri ruci. Mnogi igrači online pokera u potpunosti preskaču ovaj vitalni korak, samo da bi paničarili kada je događaj iza ugla.

Bez pravilnog rasporeda vremena, možda ćete se naći dublje zaroniti u veliki poker turnir koji nikada niste planirali. Zapamtite da se većina poker događaja može povući cijeli dan. Dakle, pobrinite se da se događaj poklopi s vašim slobodnim danima kako biste izbjegli probleme sa svojim poslodavcem ili supružnikom.

Postavite realan cilj

U životu, imati ostvarive ciljeve i držati na oku loptu može vas učiniti produktivnijim. Pa, to nije ništa drugačije kada igrate taj noćni turbo ili višednevni turnir u reguliranom online kasinu.

Prvo, trebali biste planirati pobijediti na događaju na bilo koji pravni način. Također možete postaviti manje, ali ostvarive ciljeve, kao što je ritam, pauzama nakon određenog razdoblja. To vas štiti od donošenja ishitrenih odluka na stolu. Jednostavno rečeno, izbjegavajte taj mentalitet sve ili ništa.

Imajte strategiju igranja

Još jedna skupa pogreška koju čine igrači kasina je kockanje bez prave strategije. Obično biste se trebali pridružiti najboljim poker stranicama nakon što ste sigurni u svoje sustave i strategije klađenja. Na vašu sreću, postoje stotine osnovnih poker strategija na mreži.

Na primjer, stručni igrači pokera reći će vam da agresivno igranje s manje ruku može dugoročno isplatiti dividende. Još jedna učinkovita poker strategija je odustati kad god niste sigurni u svoj sljedeći potez. Dakle, naučite osnovne sustave prije igranja.

Što je s odlaskom na toalet?

Ništa ne može biti frustrirajuće od pronalaženja savršenog mjesta za poker samo za prirodu koja će doći tijekom prve razine. To može podijeliti vašu pozornost na to hoćete li pozvati/povisiti ili pojuriti do zahoda. Znajte da će vas izostanak ruke unutar prve razine staviti na liniju pucanja kad god se čudovište ponese.

Dakle, poslušajte ovaj savjet; osigurajte da u potpunosti iskoristite rane runde. Da biste to učinili, prije početka utakmice koristite toalet. Ako igrate u kockarnici na kopnu, to će vam pomoći da znate gdje su zahodi tijekom pauza.

Sažetak

Ako ne uspijete planirati, tada planirate neuspjeh, posebno u online pokeru. Stoga, ne dopustite da vam nedostatak pripreme ograniči šanse za osvajanje iznosa koji će vam promijeniti život. Gornjih šest hakova trebalo bi vam pomoći da se nosite s prvim kartama kao iskusni profesionalac. I ne zaboravite, zabavite se!

Najnovije vijesti

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina
2022-09-24

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina

Novosti