Vijesti

June 5, 2021

Yggdrasil partneri ReelPlay za izdavanje Games Lab Royal Dragon Infinity Reels

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Potpuno je novi mjesec 2021. i Yggdrasil je opet na tome. Ovaj put, tvrtka je, u partnerstvu s ReelPlayom, predstavila nove epske Royal Dragon Infinity Reels u azijskom stilu 29. travnja. Izrađena u poznatom YGS Masters studiju, igra nudi igračima elegantan arkadni piner s uzbudljivim bubnjevima koji se proširuju. Dakle, nastavite čitati ovu recenziju automata Royal Dragon Infinity Reels kako biste naučili ponešto o igri.

Yggdrasil partneri ReelPlay za izdavanje Games Lab Royal Dragon Infinity Reels

Royal Dragon Infinity Reels Pregled

Uz Royal Dragon Infinity Reels automat, otići ćete na virtualno putovanje na Daleki istok kako biste se suočili sa zvijeri koja bljuje vatru. Impresivan dizajn ima temu kineskog zmaja s pozadinama crvenog neba i planina prekrivenih snijegom. Kao što je i očekivano, također sadrži tradicionalni azijski soundtrack s mogućnošću reprodukcije prateće pjesme i zvučnih efekata istovremeno.

U međuvremenu, igranje počinje na mreži 3x4, gdje igrači mogu pokrenuti pobjedu spajanjem tri simbola slijeva nadesno. Ako to učinite, simboli se zamrzavaju, a s desne strane se dodaje još jedan kolut. Tu ipak nije kraj. Možete spojiti drugi simbol na potpuno novom kolutu i otključati peti kolut.

Na valjcima ćete naići na više simbola, uključujući lotosov cvijet, žabu, ribu, svjetiljku i zlatni kip. Od svih dostupnih standardnih simbola, feniks se najviše isplaćuje, dajući igračima 8x njihov početni ulog ako ispadnu 3 u kombinaciji. I naravno, ova online kasino igra optimizirana je za pametne telefone, tablete i mobilne telefone.

Royal Dragon Infinity Reels bonusi

U ovoj igri u kineskom stilu uživat ćete u Frenzy vrtnjama s množiteljem do 5x, besplatnim vrtnjama sa stalno rastućim množiteljima i jackpot nagradi do 1000x većem od vašeg početnog uloga. Ispod su glavne bonus značajke:

Multiplikator simbola

U Royal Dragon Infinity Reels automatu, svako okretanje počinje s množiteljem 1x. Zatim, ako imate sreće da dobijete potpuno novi kolut, aktivira se značajka množitelja simbola. Zanimljivo je da se množitelj neprestano povećava za 1 bez ograničenja.

Na primjer, spuštanje tri ikone žabe na valjke 1-2-3 čini vas kvalificiranim za 3x isplatu. Ako dobijete još jednu ikonu žabe na novododanom kolutu, 3x isplata se množi 2x, što vam daje 6x množitelj. I da, spuštanje druge žabe na kolut broj 5 daje vam 9x isplatu uloga. Ovdje se vrši izračun isplate.

Bjesomučne vrtnje

Uz ovu značajku, igrači mogu dobiti Frenzy Spin pri bilo kojoj nasumičnoj vrtnji u osnovnoj igri. Zauzvrat ćete zaraditi 5x, 3x, 4x i 2x množitelj na navedenom okretaju. Ne zaboravite da ovo uključuje sve bonus kolute koje ćete dobiti. Osim toga, možete prenijeti množitelj dobitaka i Frenzy okretaje u rundu besplatnih okretaja.

Besplatne vrtnje

Za aktiviranje Značajka besplatnih vrtnji, osvojite pobjedu s ikonom Gong. U tom slučaju ćete uživati u do sedam bonus okretaja. Također, dolazak još jednog gonga preko pet simbola daje vam još jedno dodatno okretanje. Imajte na umu, međutim, da se množitelj simbola osnovne igre prenosi u besplatne vrtnje. Dodatno, osvajanje kruga besplatnih okretaja povećava množitelj za 1x do 5x. S druge strane, svako izgubljeno besplatno okretanje smanjuje množitelj za 1x.

Jackpot

Ovdje stvari postaju uzbudljive. Ako aktivirate više od dvanaest valjaka, čeka vas nagrada u vrijednosti 200x od početnog uloga. Dakle, ako to možete učiniti tijekom značajke Frenzy Spin, imate priliku osvojiti 1000 puta veći svoj izvorni ulog.

Royal Dragon Infinity Reels RTP i Min/Max Bet

Prije svega, ovaj uzbudljivi video automat ima RTP stopu od 95,85%, što je ispod prosjeka. Što se tiče raspona klađenja, možete se kladiti između 0,30 USD i 75 USD jednim klikom. Također, imajte na umu da je volatilnost igre velika. S učestalošću pogodaka od oko 33,48%, igrači mogu osvojiti pobjedu nakon tri okretaja.

Royal Dragon Infinity Reels Završne misli

Ako vam se sviđa mehanika Infinity Reels, ne propustite priliku zavrtjeti kolute Royal Dragona. Igra je lijepo napravljena, s privlačnim vizualnim prikazima i višestrukim potencijalima dobitka, zahvaljujući multipliciranim valjcima. Sve u svemu, neprestana akcija u kombinaciji s maksimalnim potencijalom pobjede od 2,652x je predobar da bi se zanemario.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti