Vijesti

June 22, 2023

Yggdrasil Gaming izdaje Diamond Symphony DoubleMax

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Yggdrasil, istaknuti pružatelj iGaminga, udružio je snage s Igre otporne na metke stvoriti glazbeno remek-djelo u Diamond Symphony DoubleMax. To je automat s 5 valjaka i 20 isplatnih linija koji pruža impresivan zvučni zapis i vizualne sadržaje potpomognute popularnim Game Engagement Mechanic (GEM) DoubleMax. Ova značajka omogućuje igračima da osvoje do 20.000 puta veći ulog tijekom bonusa besplatnih okretaja i značajke Cascade+.

Yggdrasil Gaming izdaje Diamond Symphony DoubleMax

U ovoj igri, glazbeni simboli s LED svjetlima su ikone niske vrijednosti, koje nagrađuju igrače s do 2x većim ulogom za uparivanje najmanje tri na isplatnoj liniji. Također možete pronaći gitaru, klavir, jazz rog, instruktora glazbe i dijamant. Instruktor glazbe je divljina, dok je dijamant raspršena. Oba simbola dolaze s isplatom od 1x do 10x.

U međuvremenu, DoubleMax GEM sustav ući će u igru ​​nakon svake uzastopne pobjede, dodajući množitelj od 2x do 256x vašim pobjedama. Kako se ovo nastavlja, Cascade+ mehaničar će ukloniti pobjedničke simbole s valjaka, dopuštajući novima da padnu na njihovo mjesto. Osim toga, ova značajka igre uvodi trag besplatni okretaji, poboljšavajući svoju poziciju lančanim pobjedama. Kako igrači napreduju stazom, dobit će više okretaja kada počne bonus.

Cascade+ mehanika također omogućuje igračima da aktiviraju 7 do 15 besplatnih okretaja, koje mogu kockati u mini igrici Wheel of Fortune. Tijekom bonus igara, DoubleMax multiplikator se zadržava između okretaja, omogućujući igračima da najbolja online kasina dočarati množitelje do 1000x.

U određenim jurisdikcijama, Yggdrasil Gaming omogućuje način rada Encore, značajno povećavajući učestalost pogodaka nagrade za 50% uloga igrača. Ovo transformira dvije gubitničke pozicije na stazi u dijelove ponovnog okretanja. Diamond Symphony DoubleMax također sadrži dva izbora bonusa za kupovinu na 100x i 200x igračevu okladu, dajući 7 odnosno 15 besplatnih okretaja.

Diamond Symphony DoubleMax pridružuje se ostalim najnovijim online casino igre iz Yggdrasila, uključujući Jokrz Wild UltraNudge GigaBlox. Ovaj slot omogućuje igračima stvaranje ogromnih ikona koje mogu doseći veličinu 4x4. Tvrtka također nedavno lansiran Candifinity, sa ukusnom mehanikom pobjedničkog niza. 

Mark McGinley, glavni direktor za igre na sreću u Yggdrasilu, komentirao je:

"Naš DoubleMax GEM se pokazao kao omiljen među igračima i drago nam je što smo radili zajedno s timom u Bulletproof Games kako bismo isporučili još jedno uzbudljivo izdanje automata. Uvjereni smo da će Diamond Symphony DoubleMax biti glazba za uši operatera i igračima podjednako jer će se pojaviti u predvorjima kockarnica u danima i tjednima koji dolaze."

S njihove strane, Michael Bullock, direktor proizvoda u Bulletproof Games, dodao je:

"Razina uzbuđenja za Diamond Symphony DoubleMax je na vrhuncu svih vremena među našim timom ovdje u Bulletproof-u. Ovaj senzacionalni automat ima neke briljantne značajke i mehanike i očekujemo da će raditi iznimno dobro."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja

Vijesti