Vijesti

October 23, 2023

Spribe potpisuje ugovor o brendiranju s Ultimate Fighting Championshipom

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Spribe, popularni programer kasino igara, potpisao je značajan ugovor o brendiranju s UFC-om (Ultimate Fighting Club), profesionalnim natjecanjem u mješovitim borilačkim vještinama. Ovaj ugovor pokriva UFC 294 natjecanje koje će se ovog vikenda održati u Abu Dhabiju, Ujedinjeni Arapski Emirati. 

Spribe potpisuje ugovor o brendiranju s Ultimate Fighting Championshipom

Nakon ovog višegodišnjeg sponzorskog ugovora, Spribe će dobiti značajan brend na UFC-u 294 te u oktogonu i oko njega. Razvojni programer igrice također će dobiti pojačanu marku u narednim događajima koji se plaćaju po gledanju i noćnim borbama.

Osim povećanja izloženosti brenda, Spribe će koristiti aranžman za izgradnju brendiranih integracija unutar live prijenosa svake odabrane borbene večeri. Tvrtka će također dobiti godišnju potporu od UFC Brand Ambassadora za daljnje promicanje partnerstva kroz pojavljivanje, sadržaj i kreativne marketinške tehnike.

SPRIBE je poznati dobavljač softvera specijaliziran za razvoj iGaming rješenja i trčanje online kasina. Tvrtka ima za cilj stvoriti revolucionarne proizvode koji utječu na sektor kockanja. Jedno od Spribeovih glavnih postignuća je Pilot, popularna crash igra koja pruža brzo i nagrađujuće pilotsko iskustvo. 

Ranije ovog mjeseca, Spribe je potpisao ugovor o ekskluzivnoj distribuciji sadržaja sa Light & Wonder, popularnom platformom za prikupljanje igara. Ovaj posao će vidjeti tvrtke igre pokrenuti na platformi diljem Sjedinjenih Država. 

Grant Norris-Jones, viši potpredsjednik UFC-a za globalna partnerstva, komentirao je:

"Oduševljeni smo što možemo pozdraviti SPRIBE kao službenog partnera UFC-a. SPRIBE stvara onu vrstu igara sljedeće generacije koje su jako privlačne za obožavatelje UFC-a jer nude jedinstveno iskustvo, s uzbudljivim značajkama, zadivljujućom grafikom i zanimljivim igranjem. Mi' uzbuđeni smo što im možemo pomoći da ostvare širi doseg svoje marke i svojih igara."

Giorgi Tsutskiridze, CCO u Spribeu, dodao je: 

"Ovo je značajno partnerstvo za SPRIBE i Aviator, čime je više igrača upoznato s igrom nego ikad prije. Aviator je već najigranija crash igra na svijetu s više od 10 milijuna igrača mjesečno, ali ovaj ugovor s UFC-om stvarno će katapultirati u stratosferu."

Dužnosnik je istaknuo da je ovo vrijedna marketinška suradnja za Spribe što dodatno naglašava popularnost Pilot.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti