Vijesti

June 15, 2023

Relax Gaming izdaje novi dodatak seriji Money Train

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Relax Gaming, dobro poznati iGaming agregator i pružatelj jedinstvenih online automati, predstavlja svoju najnoviju igru, Money Train Origins Dream Drop. Igra je najnoviji dio iznimno uspješnog serijala Money Train koji je započeo 2019. 

Relax Gaming izdaje novi dodatak seriji Money Train

Money Train vidi kako se vlak još jednom vraća na stanicu. Igra ostaje vjerna svojim korijenima dodajući vrlo nestabilnu akciju, gdje se banda lopova bori za glavnu nagradu od 10.000 puta. Ali to nije sve za što se vrijedi boriti. Vlak nosi programerovu značajku Dream Drop Jackpot, poznatu po stvaranju instant milijunaša najbolja online kasina

Radnja se odvija na ploči za igru ​​5x4 gdje igrači mogu spojiti simbole na do 40 linija za ulaganje. Morate spojiti samo najmanje tri simbola da biste dobili isplatu koja doseže 20x veći ulog. Wild simbol (ukrižene puške) također se može pojaviti na valjcima i zamijeniti sve ikone za plaćanje osim raspršene karte. Ovo dodatno povećava vaše izglede za veliku isplatu. 

Kako se akcija nastavlja, igrači mogu pronaći 3+ bonus simbola bilo gdje na valjcima za aktiviranje bonus runde Money Cart. Ovo će vam dodijeliti tri ponovna okretaja, koja će se vratiti na tri svaki put kada dobijete isti simbol u bonus rundi. Osim toga, ovaj simbol može otkriti i dodati vrijednost množitelja vašoj početnoj okladi.  

Oni koji su igrali početne rate pronaći će klasične simbole Money Train, kao što su:

  • Kolektor
  • Trajni sakupljač
  • Platitelj
  • Uporan platiša

Opustite se igranjem ide dalje uvodeći nove likove u igru, uključujući bankara i iscjelitelja. Obje su ikone jedinstvene jer mogu dodati vrijednost svim simbolima kada se pojave, dok Iscjelitelj oživljava simbole sakupljača ili platitelja, dajući igračima nove živote da obrane bandu. 

Kada igrači popune stupac simbolima, otvorit će se dodatni kolut koji nudi priliku za još veće nagrade. Također, igrači mogu aktivirati Dream Drop Bonus osvajanjem 20 Dream Drop simbola, što im omogućuje da osvoje razne jackpotove spajanjem tri ikone u mini igrici "pick-and-click".

U rujnu prošle godine, Relax Gaming najavio je debi igre Money Train 3 s nevjerojatnom maksimalnom isplatom od 100.000x. Ali uključivanje Dream Drop Jackpota u najnoviji dodatak sigurno će privući još više igrača u ovu seriju. 

Komentirajući igru, Shelley Hannah, direktorica kasino proizvoda u Relax Gamingu, izjavila je: 

"Bilo je samo pitanje vremena prije nego što će se divovi kao što su Money Train i Dream Drop okupiti u jednom nevjerojatno uzbudljivom novom izdanju. Ne možemo biti više oduševljeni što možemo ponuditi igračima nešto što su tražili od dana kada je Dream Drop Jackpot je službeno najavljeno."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja

Vijesti