Vijesti

February 6, 2022

RDR2 Poker: Kako igrati i pobijediti

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

U 2018 Rockstar Games je odlučio odati još jednu klasičnu počast kulturi Divljeg zapada putem Red Dead Redemption 2. Kao i njezina prethodnica, Red Dead Redemption iz 2010., ova igra teleportira igrače u 1899. i prati eskapade odmetnika Arthura Morgana. Arthur pokušava preživjeti vladine snage i suparničke bande u ovoj igri u prvom i trećem licu.

RDR2 Poker: Kako igrati i pobijediti

Ali ovdje nije sve u pucnjavi iz akcijskog oružja. Ova igra ima svoje RDR2 poker još više podići ulog. Igranje poker u RDR2 predstavlja igračima izvrstan način da brzo zarade novac dok uživaju u zabavnoj predstavi.

Ali to je ako znate igrati poker u RDR2. Čitajte dalje da biste naučili!

Gdje igrati RDR2 poker?

Prije nego naučite kako igrati ugrađenu igru pokera, upoznajte mjesta stolnih igara. Kao što se i očekivalo, na karti je mnogo mjesta. Na primjer, možete otključati 2. poglavlje igre i završiti misiju "Tko nije bez grijeha". Zauzvrat, igrat ćete poker na jednoj od pet lokacija na Flatneck Station. Pijani propovjednik, velečasni Swanson, također će biti na stolu.

Igrači također mogu igrati poker u RDR2 protiv kolega članova Van der Linde bande u glavnom kampu. Ostala mjesta za igranje uključuju Valentine, Blackwater, Tumbleweed i Saint Denis. Imajte na umu da lokacije kao što su Flatneck Station i Valentine imaju niže buy-ine, stoga su savršene za početnike. S druge strane, igrajte na Saint Denisu ili Blackwateru ako ste sigurni u svoje pokerske vještine.

RDR2 Poker: Kako igrati i pobijediti

Valentinovo noću

Red Dead Redemption 2 poker pravila

Ako ste igrali poker na online casino prije, ne biste imali problema da se smjestite za RD2R stol. To je zato što igra primjenjuje slična pravila na uobičajeni Texas Hold'em. Drugim riječima, igrači koriste dvije karte koje su im podijeljene kako bi stvorili dobitnu ruku. 

Ipak, runda igre počinje nakon što se okreću karte stola u sredini. Zatim igrači mogu odustati i napustiti rundu ili kladiti neke žetone ovisno o tome što imaju. Igrači također mogu provjeriti i proslijediti okladu sljedećem igraču ili povisiti ako postoji oklada u trenutnoj rundi. Vaš glavni cilj je smanjiti bankroll vaših protivnika stvaranjem najveće ruke.

Poredak poker ruku u ovoj mini-igri ide ovako:

  • Royal flush – Stvaranje ruke s 10-JQKA iste boje.
  • Ravno ispiranje – Imati pet jednoličnih karata istog slijeda, npr. 5-6-7-8-9.
  • Četiri takve vrste – Četiri kartice slične vrijednosti poput 9-9-9-J.
  • Puna kuća – Tri kartice slične vrijednosti i dvije kartice iste vrijednosti, npr. 8-8-8-7-7.
  • Ispiranje – Pet karata iste boje.
  • Ravno – Pet uzastopnih karata, ali različitih boja.
  • Tri takve vrste – Tri karte slične vrijednosti i dvije kartice različite vrijednosti poput 5-5-5-3-2.
  • Dva para – Dvije karte istog ranga i dvije kartice slične vrijednosti različitog ranga, npr. 4-4-5-5-3.
  • Jedan par – Dvije kartice slične vrijednosti s tri kartice različite vrijednosti, npr. 9-9-2-3-4.

Nakon što dođe do posljednje runde klađenja, događa se obračun u kojem svaki igrač otkriva svoje karte. Najbolja kombinacija od pet karata uzima se iz vaše prazne karte i zajedničkih karata, s višom rangiranom rukom koja nosi dan.

Pro savjet: Kada čekate svoju radnju, upotrijebite prikladnu značajku "Auto-Bet" da unaprijed postavite svoju sljedeću radnju. Možete čak i otkazati odabranu radnju prije nego što dođete na red za klađenje. 

RDR2 Poker: Kako igrati i pobijediti

Red Dead Redemption 2 Online Poker

Kako osvojiti RDR2 poker ruku

Prvo, nijedna strategija ne može jamčiti pobjedu u bilo kojem kockanju. Jednostavno rečeno, poker se u velikoj mjeri temelji na sreći unatoč nekoliko savjeta i trikova za povećanje vašeg dobitka. Čak se pogoršava s digitalnim protivnicima kojima ne možete učinkovito čitati njihove emocije.  

Ali nisu sve loše vijesti. Kada igrate poker, blefiranje kada imate slabu ruku je radna strategija. Međutim, ova strategija može imati loše rezultate kada se igra protiv iskusnih profesionalaca. Također, igrajte na veliko ako imate jaku ruku i svi čekaju. To može uvjeriti druge igrače da odustanu. Druga stvar, odaberite drugi stol ako imate loš dan na trenutnom.

Zapamtite da RDR2 poker ima online multiplayer mod. To vam daje savršenu priliku da blefirate do pobjede. Još bolje, možete stvoriti privatni stol i igrati se sa svojim bliskim prijateljima. Da biste to učinili, uđite u traku sa poker stolom i držite gumb kvadrat/X. Sada nastavite pozvati svoje prijatelje i zajedno uživajte u igri.

Spreman za igru?

Igranje pokera u RDR2 je zabavno. To vam daje prijeko potreban oduška od bezobzirnog uništavanja i ubojstava u igri. Također, ako imate sreće, možete osvojiti nekoliko novčića kako biste unaprijedili svoj kaubojski posao.

Ali to nije stvar koja je besplatna za sve. Svaka igra ima mali buy-in od 1$ do 5$. Kao što je već rečeno, iznos ovisi o lokaciji i složenosti razine igre. Ali što više platite, to je veća nagrada. Dakle, samo naprijed i osvojite ruku. Samo nemojte pucati u protivnika kada izgubite!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Kretanje u labirintu: Savezna trošarina na sportsko klađenje u SAD-u
2024-05-31

Kretanje u labirintu: Savezna trošarina na sportsko klađenje u SAD-u

Vijesti