Vijesti

October 15, 2020

Online rulet: Fibonacci rulet dobitna strategija

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Fibonaccijev pristup temelji se na filozofiji Leonarda Fibonaccija (1170. – 1250.) koji je bio poznat po svojoj financijskoj sigurnosti kasino igre strategiju, posebice u ruletu, gdje si je stekao reputaciju. Fibonaccijeva strategija ima niz brojeva koji su sustavno ispravno strukturirani i moraju se pravilno slijediti, zbog čega je nazvana Fibonaccijevim nizom.
Fibonaccijeva strategija do danas se smatra najuspješnijim pristupom online ruletu. To je tako jer je mnogi igrači smatraju najzdravijom strategijom ruleta – osobito kada je stavite uz bok svim drugim uobičajenim progresivnim metodama kao što je Martingale.

Online rulet: Fibonacci rulet dobitna strategija

Fibonaccijeva strategija

Tehnika koja stoji iza Fibonaccijeve pobjedničke strategije je bolja kada je posvećena vanjskoj okladi (nepar ili par, crno i crveno) i niskim 1–18 ili visokim 19–36, što je oba dobitka od 50 posto. 

Imajte na umu da je svaki pokušaj isprobavanja ove tehnike s Inside Bets formula katastrofe.

Ideologija Fibonaccijeve strategije

Ako počnete s velikim gubitkom, Fibonaccijeva metoda će vas održati dulje nego inače, ali možda neće biti tako dramatično kao što bi bilo da ste poslovali u Martingale stilu. U stvarnosti, kada igrate s Fibonaccijem, vaši gubici nikada ne bi bili tako veliki kao Martingale, čak ni s ekvivalentnim okretajima.

Ova serija sastoji se od osnovnog koncepta koji definira srž ove strategije. Izričito kaže da ćete svojoj sljedećoj okladi uvijek dodati dva prethodna uložena iznosa, ali trebali biste početi s 1. 

Međutim, počinjanje od 1 nije potrebno, jer možete biti fleksibilni u pogledu toga koji će biti vaš osnovni broj, samo je preporučljivo početi od 1.

Evo niza o tome kako možete upravljati svojim okladama dok se krećete kroz igru:
1 – 1 – 2 – 3 – 5 – 8 – 13 – 21 – 34 – 55 – 89 – 144 – 233 – 377 – 610 – 987

Imajte na umu da je niz konstruiran zbrajanjem dva prethodna broja.

Kako provesti Fibonaccijevu strategiju

Nastavit ćete igrati zacrtanim redoslijedom od vrha i nastaviti se ujednačeno penjati, a ako zabilježite gubitke, nastavite dok ne pobijedite. Nemojte nikada paničariti!

Gubitnički niz je niz koji je ekvivalentan pobjedničkom nizu ako igrate na Even Market Bets. Zadržite vjeru u pokret, dugi niz gubitaka može se usporediti s jednakim ili čak dužim nizom pobjeda. Prednost igranja na tržištu 50/50.

Možete prebaciti u sljedeću brzinu kako biste pratili gubitak i pobijedili. Ako shvatite da ste na pragu rentabilnosti i da ste na dobitku, napravite ove poteze. Mogu se ostvariti na dva načina: 

  1. Jednostavno ponovno započnite slijed od početka, to jest 1. Slijed trebate započeti od baze. 
  2. Druga stvar koju trebate učiniti je odbrojati dva broja od niza i uložiti iznos ako znate da ste otišli predaleko u nizu i ne želite se vratiti.

Ako ponovno pobijedite u ovoj rundi, odmah prebrojite dva broja iz prethodne serije i zatim se kladite na broj. Dakle, do početka serije, nastavit ćete. Nema načina da ne budete profitabilni. Fibonaccijeva pobjednička tehnika pokazala se puno jednostavnijom i lakšom za izvođenje.

Snažno razmatranje korištenja Fibonaccijeve strategije - Keynote

Iz niza ćete vidjeti da se 1 pojavljuje dva puta kada počnete pobjeđivati. Provjerite jeste li se kladili na dva broja '1 i 1'. Ulog 1 ako je dobiven, ulog 1 ponovno. Radi se samo o tome da se na kraju isplati. Također znajte da možete doživjeti situaciju naprijed-nazad nakon što se vratite na početak. To je obično rezultat stalnih promjena u pobjedama i porazima.

Pripazite da se pridržavate rasporeda. Dodajte posljednja dva uloga i kladite se na sljedeće okretaje kada izgubite. Ako pobijedite, odmaknite se i kladite se na dva niza. Ako propustite potez, matematički algoritam će se pokvariti. Dakle, papir i olovka mogu biti potrebni za vođenje ispravne evidencije.

Zaključak

Ako se ova metoda pokazala sigurnom, ipak na nešto morate biti oprezni. Uvijek obratite pozornost na maksimalnu okladu navedenu na stolu za kojim ćete igrati. To je sigurna strategija, ali u igra ruleta, ništa nije zajamčeno.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti