Vijesti

September 14, 2023

Napadnite na brod za ogromne nagrade u Dead Man's Trail Dream Dropu Relax Gaminga

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Relax Gaming, vodeći agregator sadržaja i razvijač online kasino igara, poziva igrače da se pridruže pomorskoj avanturi u najnovijem jackpot spektaklu, Dead Man's Trail Dream Drop. Ovaj automat s pet valjaka s visokom razinom volatilnosti uključuje 40 isplatnih linija, nudeći potencijal za velike dobitke sa svojom značajkom novčića, uzbudljivim Trail Bonusom i, naravno, Dream Drop Jackpotom.

Napadnite na brod za ogromne nagrade u Dead Man's Trail Dream Dropu Relax Gaminga

Kada se pojave tri ili više bonus simbola, igra će otkriti piratsku kartu, a mornari će se upustiti u nevjerojatnu avanturu u nepoznate zemlje za Trail Bonus. Trail Bonus vodit će igrače po karti kako bi skupili plijen, čineći čak 1-9 koraka na svakom koraku.

Kada plovilo konačno dotakne pločicu, aktivira jednu od petnaest različitih reakcija, u rasponu od množitelja do kolekcionarskih simbola, pa čak i neočekivanih dobitaka novčića!

Naslovi bi mogli biti prilično isplativi, kao što je Scout, koji može povećati vrijednost standardne pločice do 1000x. One-Eye množi vrijednost standardne pločice između 2x i 5x, dok Commander podiže vrijednost običnih pločica s 3x na 5x. Na kraju, sakupljač skuplja zbroj svih običnih pločica.

U jednom trenutku tijekom sesije igranja, igrači će primijetiti da je zaslon igre ispunjen novčićima. Tada će pirati biti nagrađeni značajnom količinom novca jer će vrijednost svih vidljivih novčića biti dana odjednom.

Relax Gaming također je dodao jackpot Dream Drop, koji je nedavno stvorio svoj deseti milijunaš na jednom od vodećih stranice online kasina u Europi. Kao i u drugim online automatima Dream Drop, igrači mogu pokrenuti bonus nakon što ispune mrežu igre simbolima Dream Drop. Dok se igrač kreće po ploči, dodavat će mjerač jackpota svaki put kada naiđe na određenu ikonu jackpota. Jackpot će se aktivirati kada prikupe odgovarajuću količinu odgovarajućih pločica.

Ovaj online slot dodaje kolekciji razvojnog programera od 4000+ naslova. Nedavno je tvrtka objavila Joker Split, s nestašnim i korisnim likovima.

Shelley Hannah, direktorica proizvoda u Relax Gamingu, govorila je o lansiranju, komentirajući:

"Dead Man's Trail je jedna od najčešće igranih igara za opuštanje, a mogućnost poboljšanja ovog legendarnog naslova dodatkom Dream Drop Jackpota je fantastična. Jedva čekamo vidjeti igrače kako se penju na brod i otplove u potragu za nagrade."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja

Vijesti