Vijesti

November 8, 2023

Fujitsuova inicijativa Lighthouse: Poticanje inovacija u iGaming industriji

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Vodeći pružatelj rješenja Fujitsu pokreće inovacije unutar industrije iGaminga pokretanjem Lighthouse Initiative. Inicijativa ima za cilj pomoći tvrtkama u iGaming industriji i šire da povežu ključne tehnološke trendove s poslovnim prilikama. Fujitsu potiče tvrtke da podijele svoje sljedeće velike ideje dok nastoje istražiti nova tehnološka dostignuća, izazivajući val promjena i inovacija.

Fujitsuova inicijativa Lighthouse: Poticanje inovacija u iGaming industriji

Ključni tehnološki trendovi

Lighthouse Initiative fokusira se na tri ključna tehnološka trenda:

  1. AI
  2. Znanost o podacima
  3. Kontejnerizacija

Tvrtke zainteresirane za sudjelovanje u inicijativi potiču se da prijave svoj interes Fujitsu ispunjavanjem obrasca za prijavu na njihovoj web stranici. Također trebaju pripremiti kratke prezentacije u kojima će istaknuti kako su njihove inovacije usklađene s bilo kojim od tri gore navedena tehnološka trenda.

Podrška i resursi

Fujitsu će blisko surađivati ​​s uspješnim tvrtkama, pružajući upute korak po korak i pristup resursima za ideje koje zadovoljavaju njihove kriterije. Uspješni kandidati mogu dobiti fond podrške do 100.000 € i besplatnu podršku od Fujitsu DX inovacijskog tima.

Inicijativa također nudi platformu za testiranje bez rizika, DX Innovation Platform, gdje tvrtke mogu testirati svoje AI, podatke i aplikacije spremnika.

Poticanje rasta i stvaranje budućnosti

Cilj Inicijative Lighthouse je potaknuti rast u iGaming industriji korištenjem novih tehnologija. Fujitsu želi pozvati iGaming tvrtke da budu na čelu ovog pokreta i stvore sljedeću veliku stvar koja će promijeniti igru.

Nick McDonald, direktor računa u Fujitsu, rekao je: "AI, podatkovna znanost i kontejnerizacija promijenit će način na koji svijet posluje u nadolazećim godinama, a Fujitsu želi pozvati iGaming tvrtke da budu na čelu ovog pokreta. Naš bogatstvo resursa i platforma za inovacije DX, u kombinaciji sa svježim idejama tvrtki unutar industrije, mogu pomoći u stvaranju uzbudljive nove budućnosti za sve. Uzbuđeni smo što ćemo raditi s tvrtkama kako bismo pomogli njihovim idejama da postanu stvarnost i prihvatili ove nove tehnologije i pozitivne promjene koje one mogu donijeti."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti