Kako igrati video poker: Potpuni vodič za početnike

Video poker

2021-09-09

Ethan Tremblay

Video poker je poker igra s fiksnim koeficijentom koja se temelji na izvlačenju pet karata koja se može igrati u online kockarnicama ili na terminalima koji izgledaju kao automati u stvarnim kockarnicama. Video poker je ponekad poznat i kao poker automati. Međutim, razlikuje se od utora na jedan važan način. Za razliku od automata, video poker zahtijeva vještinu, jer zahtijeva da odigrate ruku koju ste dobili na najbolji mogući način prema ljestvici pokera.

Kako igrati video poker: Potpuni vodič za početnike

Vodič za početnike za igranje video pokera

Video poker je jednostavna igra za igranje. Iako postoji mnogo različitih vrsta video pokera, svi imaju jednu zajedničku stvar: svi se temelje na istoj poker poker mehanici s pet karata.

Unatoč činjenici da postoji mnogo varijacija, sve prate isti proces igranja. Igrači započinju igru postavljanjem željenih uloga. Ako se radi o igri video pokera na kopnu, svoju okladu mogu položiti polaganjem novčića. Odabrat će novčić ili gotovinu klikom na zaslon igre ako se radi o online video poker igrici.

Nakon što polože okladu, pritisnu gumb "Deal". Nakon toga, bit će im podijeljena poker ruka od pet karata. Igrači će pregledati te karte prije nego odluče koje žele zadržati, a koje odbaciti ili odbaciti. Oni mogu odabrati koje kartice žele držati klikom na kartice ili opciju "Zadrži" ispod svake kartice. Nakon što odaberu, kliknut će "Nacrtaj". Tada će im biti podijeljene zamjenske karte za karte koje nisu imali, što će rezultirati poker rukom od 5 karata. Igrači će tada biti plaćeni prema tablici isplate igre i okladi koju su napravili na početku.

Značaj tablice isplate u video pokeru

Prije klađenja bilo kakvog novca na automatima, provjerite tablicu isplata, a isto vrijedi i za video poker, gdje se nagrade za različite ruke mogu jako razlikovati od igre do igre. Što se tiče plaćanja, video poker igre se dijele u dvije kategorije: puna plaća i kratka plaća. Strojevi s punim plaćanjem imaju prosječni postotak RTP-a (povrata igraču) iznad 99 posto.

Pravila igre video pokera

Dostupne su različite vrste video pokera.

Kao što je već rečeno, postoje brojne varijante video poker automata. Slijede četiri najpopularnije online casino igre:

Bolje ili dizalice

Najpopularnija varijacija video pokera, Jacks or Better, dobila je ime po činjenici da je minimalna dobitna ruka par jakova ili bolja.

Divlje dvojke

Dvojke su divlje u ovoj verziji video pokera, što znači da kada se pojave u ruci, mogu zamijeniti bilo koju drugu kartu, potencijalno vam omogućujući da napravite bolju ruku.

Bonus poker

Bonus poker se temelji na Jacks or Better i plaća bonus za četiri vrste.

Dvostruki bonusi

Još jedna igra u stilu Jacks or Better, ovaj put s bonusom za četiri asa.

Kada imate izbor darova, video poker igre postaju znatno ugodnije. Ove besplatne poker stranice daju kako bi ojačale stalnu vezu s postojećim klijentima i privukle nove igrače. Pazite na strukturu nagrada svoje poker stranice kako biste znali u što se upuštate.

Najnovije vijesti

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate
2022-09-27

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate

Novosti