Ne gubite vrijeme! Savjeti za online kockanje za Texas Hold'em

Texas Holdem

2022-02-14

Benard Maumo

Texas Hold'em je vjerojatno najčešća vrsta video pokera online kockanje. Ovdje igrači dobivaju dvije karte okrenute prema dolje prije nego što djelitelj raširi pet karata. Zatim slijedi klađenje. Iako je uključen neki element sreće, igrači moraju dati sve od sebe kako bi osvojili poker ruku. Ovo postavlja ovo pitanje; ima li kakvih sigurne oklade u Texas Hold'emu? A što igračima treba da bi uspjeli?

Ne gubite vrijeme! Savjeti za online kockanje za Texas Hold'em

Savjet br. 1. Gledajte druge igrače

Jednostavno se ne možete zasititi pravila pokera, ha? U igri pokera, igrači si ne mogu priuštiti da odvoje pogled od onoga što protivnici rade na stolu. Uvijek je lako biti fiksiran vlastitim rukama i zanemariti ono što se događa. 

Uvijek znajte koliko žetona imaju drugi igrači i vrstu karata koje drže. To vam može pomoći da odredite koja je njihova jača ruka. Također možete brzo upoznati čvršće i blefirajuće igrače. Stoga, bilo da igrate u online kasinu ili u kockarnici na zemlji, budite oprezni s potezima protivnika.

Savjet #2. Koristite savršenu poziciju

Evo još jednog jednostavnog, ali vrlo učinkovitog trika koji djeluje 'magično' u Texas Hold'emu. Imati dobru poziciju nad protivnicima mogao bi se pokazati kao najmudriji potez koji ste ikada napravili na poker stolu. Ali, nažalost, mnogi igrači ne razumiju ovaj vitalni koncept.

Nastojte uvijek biti na dnu kada igrate Texas Hold'em na stadionu najbolja online kasina. Ova pozicija vam omogućuje da djelujete zadnji nakon flopa, rivera ili turna. A kada dođe vaš red, proučit ćete ruke drugih igrača i nastaviti donositi informiranu odluku. Ipak, postupite prvi ako je vaša igra dovoljno agresivna.

Savjet br. 3. Znajte kada foldati

Općenito je poznato da se poker uglavnom odnosi na oklade koje spremate nego na oklade koje napravite. Jadni igrači pokera ne znaju mnogo stvari, ali njihova glavna greška je to što ne znaju kada treba odustati. Ali u njihovu obranu, folding je jedan od najmanje shvaćenih poker koncepata u online kockanju.

Evo popisa poker ruku koje uvijek trebate odustati:

  • Bilo koja ruka s 2 osim asa-2 boja i para 2s.
  • Bilo koja ruka s 3 osim asa-3 boja i para 3s.
  • Bilo koja ruka s 4 osim asa-4 boja i para 4s.
  • Bilo koja ruka s 5 osim asa-5 boja i para 5s.
  • Bilo koja ruka sa 6 osim asa-6 boja i para 6s.
  • Bilo koja ruka sa 7 osim asa-7 boja, para 7-ica i boja 7-8.
  • Bilo koja ruka s 8 osim asa-8 boja, par 8-ica, 7-8 boja, 8-9 boja i 8-10 boja.
  • Bilo koja ruka s 9 osim asa-9 boja, par 9-ica, 8-9 boja, 9-10 boja, 9-J boja, 9-Q boja i boja 9-K.

Savjet br. 4. Nemojte blefirati

Većina Average Joea ne može odoljeti prilici da blefira u pokeru. Ali ako planiraš postati profesionalac, znaj da blefiranje može uništiti više nego što napravi. Zašto? Obično je lako uhvatiti se za blefiranje i na kraju potrošiti svoj bankroll. 

Iskusni igrači pokera znaju da igrači koji blefiraju nisu dovoljno sigurni ili vješti. Zauzvrat, oni će ciljati vaša leđa i udubiti vam čips prije nego što to shvatite. Što je još gore, igrači koji blefiraju uvijek misle da protivnički igrači uvijek blefiraju. Zbog toga mogu izgubiti trag o vitalnim podacima na stolu. Dakle, nemojte blefirati ako želite poboljšati svoju igru.

Savjet br. 5. Nemojte šepati

Još jedno veliko ne za stolom je šepanje. Ponekad se igrači mogu naći u situaciji da nitko nije podigao preflop. U tom slučaju, jedine opcije su podizanje ili call ako držite ruku koja se može igrati. Ako odlučite call big blind, to se također zove limping. Osim toga, otvoreno šepanje je kada ste prvi limper. 

Dakle, zašto je loša ideja šepati? Igrači koji limpu više nego što podižu vjerojatno imaju previše slabih ruku. Zato je preporučljivo samo podići ili foldati. Također, igrači koji limpu u potove kada su izvan pozicije igraju rizično. Jednostavno reći, otvoreni limovi su zabranjena zona.

Savjet #6. Vježbom do savršenstva

Svaki igrač može naučiti poker sustave. Ali ne znaju svi kako implementirati trikove. Bez puno prakse sav će trud biti uzaludan. Poker je igra vještine, baš kao i blackjack. Stoga se dobri igrači pokera često ponašaju kao profesionalni sportaši. Sjećate li se kada ste zadnji put posvetili to dodatno vrijeme besplatnom igranju pokera? Nadam se da hoćeš!

Zaključak

Ovo su samo neki savjeti za kockanje koje možete primijeniti na Texas Hold'em stolu. Postoje mnoge druge pobjedničke tehnike koje čovjek može naučiti samo dok se penje na ljestvici. Ali u međuvremenu, primijenite ove savjete kako biste se obranili od nasilnika za poker stolom.

Najnovije vijesti

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate
2022-09-27

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate

Novosti