Savjeti za online kockanje za Texas Hold'em

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Texas Hold'em je vjerojatno najčešća vrsta video pokera u online kockanju. Ovdje igrači dobivaju dvije karte okrenute prema dolje prije nego što djelitelj raširi pet karata. Zatim slijedi klađenje. Iako je dio sreće uključen, igrači moraju biti najbolji da bi osvojili poker ruku. Ovo postavlja ovo pitanje; postoje li sigurne oklade u Texas Hold'emu? A što igračima treba da uspiju?

Savjeti za online kockanje za Texas Hold'em

Savjet #1. Gledajte druge igrače

Jednostavno se ne možete zasititi pravila pokera, ha? U igri pokera, igrači si ne mogu priuštiti da maknu pogled s onoga što protivnici rade na stolu. Uvijek je lako biti fiksiran vlastitim rukama i ignorirati ono što se događa.

Uvijek znajte broj žetona drugih igrača i vrstu karata koje drže. To vam može pomoći da odredite koja je njihova jača ruka. Također možete brzo prepoznati tighter i igrače koji blefiraju. Dakle, da li igranje u online kasinu ili kasino na kopnu, budite oprezni s potezima protivnika.

Savjet #2. Koristite savršenu poziciju

Evo još jednog jednostavnog, ali vrlo učinkovitog trika koji djeluje 'magično' u Texas Hold'emu. Imati dobru poziciju nad protivnicima moglo bi se pokazati kao najmudriji potez koji ste ikada napravili za poker stolom. Ali, nažalost, mnogi igrači ne razumiju ovaj vitalni koncept.

Nastojte uvijek biti na dnu kada igrajući Texas Hold'em u najboljim online kasinima. Ova pozicija vam omogućuje da djelujete zadnji nakon flopa, rivera ili turna. A kada dođete na red, proučiti ćete ruke drugih igrača i nastaviti s donošenjem informirane odluke. Ipak, djelujte prvi ako je vaša igra dovoljno agresivna.

Savjet #3. Znajte kada odustati

Opće je poznato da se poker uglavnom tiče oklada koje štedite nego oklada koje činite. Jadni igrači pokera ne znaju mnoge stvari, ali njihov glavni nedostatak je to što ne znaju kada odustati. Ali u njihovu obranu, odustajanje je jedan od najmanje shvaćenih poker koncepata u online kockanju.

Evo popisa ruku u pokeru koje biste uvijek trebali odustati:

  • Bilo koja kombinacija s 2 osim asa-2 u boji i para 2.
  • Bilo koja kombinacija s 3 osim as-3 u boji i para 3s.
  • Bilo koja kombinacija s 4 osim as-4 u boji i para 4.
  • Bilo koja kombinacija s 5 osim as-5 u boji i para 5s.
  • Bilo koja kombinacija s 6 osim as-6 u boji i para 6s.
  • Bilo koja kombinacija sa 7 osim as-7 u boji, par 7 i 7-8 u boji.
  • Bilo koja kombinacija s 8 osim as-8 u boji, par 8s, 7-8 u boji, 8-9 u boji i 8-10 u boji.
  • Bilo koja kombinacija s 9 osim as-9 u boji, par 9s, 8-9 u boji, 9-10 u boji, 9-J u boji, 9-Q u boji i 9-K u boji.

Image

Savjet #4. Ne blefiraj

Najprosječniji Joe ne može odoljeti prilici da blefira u pokeru. Ali ako planirate postati profesionalac, znajte da blefiranje može uništiti više nego što čini. Zašto? Obično vas je lako uhvatiti u blefiranju i uzalud potrošiti svoj bankroll.

Iskusni igrači pokera znaju da igrači koji blefiraju nisu dovoljno samouvjereni ili vješti. Zauzvrat će ciljati vaša leđa i ulubiti vam žetone prije nego što to shvatite. Još gore, igrači koji blefiraju uvijek misle da protivnički igrači uvijek blefiraju. Zbog toga mogu izgubiti trag vitalnih podataka na tablici. Dakle, nemojte blefirati ako želite poboljšati svoju igru.

Savjet #5. Ne šepaj

Još jedno veliko ne za stolom je šepanje. Ponekad se igrači mogu naći u situaciji u kojoj nitko nije podigao preflop. U tom slučaju, jedine opcije su povisiti ili pratiti ako imate ruku koja se može igrati. Ako odlučite platiti veliki blind, to se također naziva šepanje. Osim toga, otvoreno šepanje je kada ste prvi limper.

Dakle, zašto je loša ideja šepati? Igrači koji limpaju više nego što podižu vjerojatno imaju previše slabih ruku. Zato je preporučljivo samo povisiti ili odustati. Također, igrači koji šepaju u potove kada nisu u poziciji igraju riskantno. Jednostavno recite, otvoreni limpovi su zabranjena zona.

Savjet #6. Vježbom do savršenstva

Svaki igrač može naučiti poker sustave. Ali ne znaju svi kako implementirati trikove. Bez puno vježbe, sav trud bit će uzaludan. Poker je igra vještine, baš kao i blackjack. Stoga se dobri igrači pokera često ponašaju kao profesionalni sportaši. Sjećate li se kad ste posljednji put posvetili to dodatno vrijeme besplatnom igranju pokera? Nadam se da hoćeš!

Zaključak

Ovo su samo neki savjeti za kockanje koje možete primijeniti na Texas Hold'em stolu. Postoje mnoge druge pobjedničke tehnike koje se mogu naučiti samo dok se penju na ljestvici. Ali u međuvremenu primijenite ove savjete kako biste se obranili od nasilnika za poker stolom.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Koje osnovne strategije trebam naučiti za Texas Hold'em?

Za one koji su novi u Texas Hold'emu, razumijevanje poretka ruku, važnosti pozicije i osnova strategija klađenja temeljne su polazne točke za učinkovitu igru.

Kako mogu poboljšati svoje izglede u online Texas Hold'emu?

Poboljšanje vaših izgleda u Texas Hold'emu uključuje svladavanje tehnika blefiranja, učenje čitanja protivnika, učinkovito upravljanje vašim bankrollom i kontinuirano prilagođavanje vaše strategije na temelju tijeka igre.

Je li moguće stalno pobjeđivati ​​u Texas Hold'emu?

Iako dosljedna pobjeda nije zajamčena zbog inherentnog faktora sreće u igri, igrači mogu povećati svoje šanse za uspjeh vježbanjem, strateškom igrom i donošenjem odluka na temelju logike, a ne emocija.

Koje su uobičajene pogreške koje treba izbjegavati u Texas Hold'emu?

Uobičajene pogreške u Texas Hold'emu uključuju igranje previše ruku, neuspjeh prilagođavanja protivnikovim stilovima igre, ignoriranje položaja za stolom i zanemarivanje pravilnog upravljanja novčanim sredstvima.

Mogu li koristiti strategije Texas Hold'ema u online i igrama uživo?

Da, mnoge strategije Texas Hold'ema primjenjive su iu mrežnim postavkama i postavkama uživo, iako bi igrači trebali biti svjesni specifičnih razlika u dinamici i tempu između igre na mreži i igre uživo.

Koliko je važna psihološka strategija u Texas Hold'emu?

Psihološka strategija, uključujući blefiranje, čitanje protivnika i održavanje mirnog ponašanja, ključna je u Texas Hold'emu jer može značajno utjecati na procese donošenja odluka i ishode dijeljenja.