Online poker - osnovne vještine

Poker

2020-12-09

Poker je bilo koji broj kartice igre gdje igrači ulažu novac u kojoj je ruci najbolja prema njenim pravilima. Poker kao igra postoji od 20. stoljeća i do danas je još uvijek jedna od najigranijih online igara na svijetu, što ga čini obaveznim online kasina.

Online poker - osnovne vještine

Kako počinje igra pokera

Poker igre počinju kada jedan ili više igrača u pokeru napravi silnu okladu, inače poznatu kao blind ili ante. Svaki igrač koji sudjeluje u igri pokera kladi se prema rangu za koji vjeruje da je njegova ruka vrijedna u usporedbi s drugim igračima.

Od svakog igrača koji sudjeluje očekuje se da odgovara prethodnoj okladi, a neuspjeh u tome će rezultirati gubitkom oklade i svim daljnjim uključenjima u ruku. Svaki igrač koji odgovara okladi može odlučiti podići okladu. Oklade završavaju kada svi igrači ili upućuju svoju posljednju okladu ili nemaju novca za ponovno igranje.

Taktika da malo zaradite igrajući poker online kao početnik

Mnogi početnici svakodnevno ulaze u online poker igru kako bi zaradili nešto novca i podmirili račun, ali da bi zaradili online kao početnik, postoje neka osnovna pravila koja igrač mora znati i biti svjestan. Za početnike u online pokeru preporučljivo je igrati na gotovini s niskim ulozima.

Igrači online pokera trebali bi imati strategiju koju trebaju slijediti ako žele zarađivati od pokera online. Da biste zarađivali od online pokera kao početnik, morate biti disciplinirani, vrijedni, imati pravu strategiju koja vam odgovara, bankroll, kontrolu tilt-a, između ostalog.

Raščlamba radne strategije za online poker igrača

 • Igrajte gotovinske igre s niskim ulozima: Kako bi bili uspješni i zaradili online igrajući poker, igrači, posebno početnici, trebali bi se veseliti igranju gdje se mogu kladiti s minimalnim iznosom i gledati kako njihova zarada stalno raste.

 • Igranje NL10 ili NL25: Da bi početnici zaradili više igrajući poker online, igrač mora biti spreman preuzeti određeni rizik ulaganjem više novca u sada vrlo konkurentnu igru. Dosljedni igrači uživaju u Rakebacku od online poker marki. Gotovo svi poker brendovi na mreži sada nude Rakeback kao oblik poticaja/bonus gotovine kako bi potaknuli igrače da se drže svojih brendova.

 • Igranje čvrste i agresivne strategije: Najbolja i preporučljiva oznaka koju primjenjuju uspješni igrači pokera koji su zaradili novac igrajući igru zove se "TAG". TAG znači čvrsta i agresivna strategija. Tag je najbolja strategija za online poker igrače kako bi zaradili pristojan novac kada igraju gotovinske igre s mikro ulozima.

  Uspješna strategija u pokeru

  Oznaka u pokeru znači tri važne stvari, a to su:

 • Igrači online pokera trebali bi biti vrlo selektivni oko toga koju ruku odlučite igrati.

 • Kako bi imali učinkovitu strategiju, poker igrači bi trebali voditi računa o svojim pozicijama na poker stolu kada je vrijeme da odluče koju će ruku igrati.

 • Igrači online pokera trebali bi biti spremni igrati svoje ruke agresivno nakon flopa. Poker je ponekad sličan šahu jer igrači koji mogu napraviti ispravne poteze kada se ukaže prilika vjerojatno će zaraditi pristojan novac od online pokera. Da biste bili uspješni kao poker igrač, morate biti spremni držati se svoje strategije čak i kada vam ne daje željene rezultate za nekoliko dana, a ponekad i nekoliko tjedana, jer možda nije 100% cijelo vrijeme.

  Uočavanje stola s ribom na njima

  Kako bi zaradio dobar novac online igrajući poker, igrač bi trebao moći uočiti najbolji stol. Kada je ulog nizak, online pokeri se lako mogu izvući igrajući na bilo kojem stolu, ali kada limit poraste, na vašem stolu neće biti ribe pa ste odabrali pogrešan stol.

Početnici koji žele zaraditi od igranja pokera trebali bi biti spremni na smjenu kako bi privukli neke srednje i prosječne igrače za svoj stol, a zatim ih pobijedili kako bi osvojili više.

Drugi načini zarade od online pokera, osim igre za gotovinu

Kada je u pitanju zarada od pokera, igra za gotovinu je uvijek prva na stolu, ali postoje i drugi načini na koje igrači pokera mogu zaraditi novac od igre online.

 • Turnir za više stolova: Za pobjedu na turniru za više stolova (MTT) kao online poker igrač, još uvijek trebate gore navedene taktike niskog udjela u gotovini, jasni planovi i radna strategija.
 • Sjedi i ide: igrači online pokera također zarađuju igrajući Sit and Gos, a da biste pobijedili u sit and Gos, još uvijek morate primijeniti niski ulog i druge strategije koje će vam pomoći u šansi za pobjedu.

Najnovije vijesti

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate
2022-09-27

Vrhunski vodič za izglede za rulet za bolje rezultate

Novosti