Intrigantni aspekti igranja Progressive Baccarat online

Baccarat

2021-10-23

Benard Maumo

Ideja o progresivnim jackpotovima uglavnom se povezuje s online slotovima. Ali može biti zanimljivo znati da je igranje progresivne baccarat online apsolutno moguće u RNG i live verziji.

Intrigantni aspekti igranja Progressive Baccarat online

No razlikuje li se progresivna baccarat od standardne igre baccarat? Je li uopće dobra ideja naučiti igrati progresivnu baccarat? Nastavite čitati za još ovih i još mnogo toga.

Kako igrati progresivnu baccarat

Prije svega, igranje progresivne baccarat u vrhunska online kockarnica sve je u razumijevanju standardnih pravila igre. Jednostavnim riječima, ne postoji nikakva primjetna razlika kada igrate ovu igru u online kasinu. Jedina razlika su dostupne sporedne oklade, kao što ćete vidjeti kasnije u ovom postu.

Ova kartaška igra omogućuje do sedam igrača da sjedi za svakim stolom, dopuštajući svakom igraču da odabere i promijeni svoja mjesta tijekom igre. Također, vidjet ćete mjerač vremena u gornjem desnom kutu čim se otvori prozor za klađenje.

Osim toga, ova igra ima osam špilova od 52 karte. Ovdje asovi predstavljaju 1, a brojevi od 2 do 9 predstavljaju njihove tradicionalne vrijednosti. S druge strane, kartice s licem i desetice predstavljaju nultu vrijednost. Kao i obično, igra se nastavlja sve dok se ne postigne izrezana karta. Ako se to dogodi, sljedeći krug će dobiti novu cipelu.

Glavne oklade u progresivnoj baccarat

Baš kao i kad svirajući standardnu baccarat, glavne/unutarnje oklade u progresivnoj verziji su oklada na izjednačenje, ruka igrača ili bankarova ruka. Ako osvojite ruku bankara, dobivate isplatu 1:1, iako se primjenjuje provizija kuće od 5%. Rub kuće je ovdje 1,06%.

Zbog provizije, većina igrača preferira klađenje na igračevu ruku, koja ima nešto veću prednost od 1,24%. U ovoj okladi isplata je 1:0,95. Zapamtite, bankarova ruka pobjeđuje u 45,8% slučajeva, dok ruka igrača dobiva 44,6%.

Konačno, oklada na izjednačenje se isplati po stopi 8:1 s 85,20% RTP-a. Ako položite ovu okladu, imate samo 9,6% šanse za pobjedu.

Bočne oklade u progresivnoj baccarat

Zanimljivo je da igrači moraju staviti i bočnu i glavnu okladu kako bi se kvalificirali za progresivni jackpot u većini verzija baccarat. Ali ako imate sreće, bočna oklada bit će neobavezna, što znači da igrači mogu koristiti okladu u bilo kojem trenutku.

Često ćete potrošiti najmanje 1 USD na bočnu okladu u većini online kockarnica. No, ipak, većina igrača neće propustiti priliku staviti ovu okladu jer vas kvalificira za jackpot i druge isplate.

Isplate za progresivni baccarat jackpot

U progresivnom baccaratu, igrači osvajaju nagradu nakon što su dobili asa, a 8 na jednu boju podijele se u obje ruke. Tako, na primjer, ako obje ruke dobiju 8 srca i as, nosit ćete dan.

Osim toga, i druge kombinacije mogu isplatiti dobar novac. Na primjer, ako i igračeva ruka ima batine, a bankarova ruka ima srca, to će vam dati nevjerojatnih 10 000x od svog izvornog uloga.

Koji su izgledi za pobjedu progresivnog?

Kao što se i očekivalo, osvajanje bilo kojeg progresivnog jackpota nije šetnja parkom. Međutim, u ovom slučaju, vaši su izgledi za dobitak nešto bolji od onih koje dobijete igrajući online jackpotove.

Šanse za osvajanje progresivnog baccarat jackpota su 1 u svakih 588.296 pokušaja. U idealnom slučaju, ove brojke nikako nisu ohrabrujuće.

Postoji li pobjednička strategija?

Nažalost, ne postoji poznata strategija za osvajanje Playtechove progresivne baccarat. Ipak, ova igra je još uvijek privlačna za mnoge igrače, s obzirom na mnoge sporedne oklade. Štoviše, nema nerazumnih uvjeta za priliku za veliku nagradu. Samo uložite jackpot okladu za krug i pokušajte!

Najnovije vijesti

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina
2022-09-24

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina

Novosti