HeySpin Pregledajte 2024 - Games

HeySpinResponsible Gambling
CASINORANK
7.56/10
BonusBonus $200 + 100 besplatnih vrtnji
Instant igranje, dostupno na svim platformama!
Brzi gotovinski depozit
SSL šifrirano
Pouzdan
Provjereno
Siguran
Instant igranje, dostupno na svim platformama!
Brzi gotovinski depozit
SSL šifrirano
HeySpin is not available in your country. Please try:
Games

Games

Izbor igara dostupnih u HeySpin Casinu je velik i naći ćete ono što tražite. Većina igara dostupna je u zabavnom načinu rada, što znači da ih možete igrati bez uplate depozita. Ovo je sjajan način da naučite igrati određenu igru bez trošenja vlastitog novca.

Baccarat

Baccarat je kartaška igra u koju se rado upuštaju mnogi kockari. Igra je vrlo jednostavna, ali nudi obilje uzbuđenja. Baccarat datira iz Francuske iz 19. stoljeća, a od trenutka kada je izumljen privlačio je ogromnu publiku. Do danas je dostupno mnogo različitih varijanti igre tako da možete pronaći jednu ili dvije koje vam se sviđaju.

Karte su malo promijenile vrijednosti za igru. Asovi se vrednuju s 1, karte od 2 do 9 imaju svoju nominalnu vrijednost, a 10s i kartice s licem vrednuju se 1.

Da biste počeli igrati, morate se kladiti. Dostupne su tri opcije:

 • Oklada na Bankara
 • Oklada na igrača
 • Oklada na izjednačenje

Statistički gledano, Bankarova oklada će dobivati češće od bilo koje druge oklade i iz tog razloga dolazi s 5% provizije. A kada je u pitanju oklada na izjednačenje, većinu igrača privlači ova oklada jer nudi najveću isplatu. No, predlažemo da izbjegavate ovu okladu, pogotovo ako ste početnik jer su šanse da se ova oklada dogodi premale.

Kada je u pitanju igranje, ne možete ništa učiniti nakon što se kladite. Igra se igra prema unaprijed postavljenim pravilima tako da možete jednostavno sjediti i opustiti se. To je jedan od glavnih razloga zašto je Baccarat tako popularna igra jer se uglavnom možete osloniti na svoju sreću.

Pravila za igrača su prilično jasna. Ako imate ruku koja iznosi između 0 i 5, dobit ćete treću kartu. Ako vaša ruka iznosi 6 ili 7, stajat ćete. Ako prve dvije karte dobijete ukupno 8 ili 9, to se zove prirodna ruka i vi ste pobjednik runde.

Pravila za bankara su malo kompliciranija od pravila za igrača. Dobra vijest je da ne morate znati pravila da biste imali uspješnu sesiju. Ali, ako želite znati što se događa pred vama, onda ćemo s bankarom podijeliti pravila treće kartice.

 • Kada bankarove prve dvije karte imaju ukupno 3, bankar će izvući treću kartu ako je igračeva treća karta 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, a oni će stajati ako je treća karta igrača i 8.
 • Kada bankarove prve dvije karte imaju ukupno 4, bankar će izvući treću kartu ako je igračeva treća karta 2, 3, 4, 5, 6, 7 i oni će stajati ako je treća karta igrača 1, 8, 9, 10.
 • Kada bankarove prve dvije karte imaju ukupno 5, bankar će izvući treću kartu ako je igračeva treća karta 4, 5, 6, 7, a oni će stajati ako je treća karta igrača 1, 2, 3, 8, 9 , 10.
 • Kada bankarove prve dvije karte imaju ukupno 6, bankar će izvući treću kartu ako je igračeva treća karta 4, 5, 6, 7, a oni će stajati ako je treća karta igrača 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10.
 • Kada bankarove prve dvije karte budu ukupno 7, one će stajati.
 • Kada bankarove prve dvije karte imaju ukupno 8 ili 9, ovo je prirodna ruka i oni će osvojiti rundu.

Utor

U ovom trenutku postoji više od 200 online video slot igara koje možete igrati u HeySpin Casinu. Postoje igre za sve tipove igrača, pa bez obzira jeste li low roller ili high roller, postoji nešto za vas.

Online video slot igre su intuitivne i ne morate naučiti neka komplicirana pravila da biste mogli igrati. Iako su automati jednostavni, predlažemo da naučite osnovna pravila igre prije nego što se odlučite igrati za pravi novac.

Najbolji način da naučite pravila je da počnete igrati klasične automate. Ovo je jednostavna verzija igre koja označava početak ere 'online slot igrica'.

Cilj igre je stvoriti dobitnu kombinaciju na aktivnoj isplatnoj liniji. Morate staviti svoju okladu, vrtjeti bubnjeve i čekati ishod.

Ako želite povećati svoje šanse za pobjedu, morate staviti svoju okladu na što više isplatnih linija. Broj isplatnih linija ovisit će o igri koju igrate, a možete birati između utora koji imaju samo jednu isplatnu liniju do milijun načina za pobjedu.

Ono što igranje slotova čini tako zanimljivim su bonus simboli. Može postojati mnogo različitih bonus simbola, ali najčešći su wild i scatter simbol. Wild simbol ima funkciju zamijeniti druge simbole kako bi dovršio dobitnu isplatnu liniju. U nekim igrama, divlji simboli dolaze s množiteljem. Ipak, ne mogu zamijeniti još jedan bonus simbol.

Scatter simbol u većini slučajeva pokreće bonus besplatnih okretaja. Morat ćete sletjeti najmanje tri scatter simbola i oni ne moraju biti na aktivnoj isplatnoj liniji. Ovi simboli također nude razbacane isplate, što je još jedan plus.

Bonus igre

Online video slot igre ponuditi bonus igru koja iskustvo čini zanimljivijim. Postoje različiti načini za aktiviranje bonus igara, ali u većini slučajeva to je tako da se na istom okretu ispuste najmanje 3 scatter simbola. Bonus igre također mogu biti različite, mogu doći u obliku besplatnih okretaja ili mini bonus igara.

Poker

Poker je nevjerojatna igra koju možete igrati, pogotovo ako tražite izazovniju igru. Ovo je igra vještine i znanja, a morate provesti neko vrijeme učeći pravila igre i vježbajući ista.

Poker se igra sa standardnim paketom od 52 karte, a sve poker ruke sadrže pet karata. Da biste pobijedili, morate imati najbolje rangiranu ruku. Prva stvar koju morate naučiti je kako se rangiraju ruke, a evo kako se rangiraju od visokog prema nižem:

 • Five of a Kind je ruka koja je moguća samo kada se koriste wild cards. Ovo je najviša moguća ruka.
 • Straight Flush je najbolja prirodna ruka u kojoj imate pet karata u redu, sve u istoj boji.
 • Four of a Kind je kada imate četiri karte istog ranga.
 • Full House je kada imate tri vrste i par.
 • Flush je kada su sve karte u istoj boji.
 • Straight je kada imate 5 karata u redu.
 • Three of a Kind je kada imate tri karte bilo kojeg ranga uparene s dvije karte koje nisu par.
 • Dva para je kada imate dva različita para.
 • Par je kada imate jedan par i tri neusporedive karte.
 • Visoka karta je kada se vaša ruka ne kvalificira kao nijedna od gore navedenih ruku i vaša jedina vrijedna karta je najviša karta.

Sljedeća stvar na koju morate obratiti pažnju je način na koji se kladite. Prvo što trebate učiniti je uložiti okladu za primanje karata, a na kraju rundi klađenja pobjeđuje ruka s najvišim rangom.

Kada se kladite, imate tri izbora, a oni uključuju sljedeće:

 • Call – kada zovete, kladite se da odgovara prethodnoj okladi.
 • Raise – kada podignete, dajete svoju prvu okladu koja odgovara prethodnoj okladi i stavljate još jednu dodatnu okladu. Svi ostali igrači moraju odgovarati novom podignutom okladu.
 • Fold – kada odustanete, ispadate iz trenutne ruke i ne morate ulagati novac u pot.

Video poker

Video poker je još jedna zanimljiva igra da morate probati. Ovo je svojevrsna pojednostavljena verzija vrlo popularne igre. Postoji nekoliko varijanti, ali najstarija je Jacks or Better, a kombinacija je vještine i sreće.

Prvo što morate učiniti je uložiti okladu i računalo će vam podijeliti pet karata. Morate odabrati koje želite zadržati, a koje odbaciti. Kada kliknete na karte koje želite odbaciti, računalo će se pozabaviti zamjenskim kartama i kada dobijete svoje posljednje karte vidjet ćete da li ste pobijedili ili izgubili.

Morate znati poredak ruku kako biste mogli donijeti bolju odluku.