Azur Pregled kasina - Account

AzurResponsible Gambling
CASINORANK
7.9/10
Bonus100% do 500 € + 20 besplatnih okretaja
Vrhunske igre
Brza plaćanja
Ekskluzivni VIP programi
Preuzmi bonus
Pouzdan
Provjereno
Siguran
Vrhunske igre
Brza plaćanja
Ekskluzivni VIP programi
Azur
100% do 500 € + 20 besplatnih okretaja
Deposit methodsSkrillMasterCardVisaNetellerPaysafe Card
Preuzmi bonus
Account

Account

Kako bi igrali u Azur Casinu, igrači prvo moraju otvoriti račun. Ovo je jednostavan postupak u kojem moraju unijeti neke osobne podatke za registraciju. Ono što je važno znati jest da igrači imaju pravo na velikodušan bonus dobrodošlice prvi put kada uplate na svoj novi račun, što će drastično poboljšati njihov saldo i produljiti njihovo igranje.

Otvaranje računa u Azur Casinu vrlo je jednostavan proces. Sve što igrači trebaju učiniti je otići na službenu web stranicu i kliknuti na gumb Join Now. Morat će unijeti neke osobne podatke kako bi dovršili postupak registracije. Dobra vijest je da je ovo jednostavan postupak i da neće trajati više od nekoliko minuta.

Vrlo je važno da navedeni podaci budu točni jer će igrači kasnije morati proći proceduru provjere.

Lozinka koju igrači izaberu mora biti sigurna i sadržavati najmanje 8 znakova, uključujući 1 broj, 1 veliko slovo i 1 simbol. Igrači moraju zadržati lozinku za sebe i ne smiju je dijeliti s drugima.

Ponovno otvori račun

Igrači mogu zatvoriti svoj račun na određeni period, a kasnije ga mogu ponovno otvoriti. Igrači se trebaju obratiti korisničkoj podršci kako bi im oni mogli pomoći u procesu. U svakom slučaju, igrači koji su trajno zatvorili svoje račune neće ih moći ponovo otvoriti. Iz tog razloga, predlažemo igračima da se obrate korisničkoj podršci prije nego što odluče zatvoriti svoje račune, kako bi im oni mogli pomoći da donesu bolju odluku.

Ograničeni račun

Igrači smiju imati samo jedan račun po kućanstvu, IP adresu, e-poštu, broj telefona i način plaćanja. U slučaju da kockarnica otkrije da igrači imaju nekoliko računa, riskiraju zatvaranje svih računa.

Proces verifikacije

Nakon što igrač kreira račun u Azur Casinu, primit će e-poruku u kojoj se traži da potvrdi svoj identitet, adresu i način plaćanja.

Igrači moraju poslati prave dokumente i moraju biti dobre kvalitete da bi bili prihvaćeni.

Kako bi dokazali svoj identitet, igrači moraju poslati kopiju svoje osobne iskaznice, putovnice ili vozačke dozvole.

Kako bi dokazali svoju adresu, igrači trebaju poslati jedan od sljedećih dokumenata: račun za režije, potvrdu o najamnini, izvod iz bankovnog računa ili vladin dokument. Vrlo je važno da dokument sadrži ime i prezime i adresu igrača te da je mlađi od šest mjeseci. Dokumenti moraju biti službeni i sadržavati logotip i potpis koji dokazuju njihovu autentičnost.

Kako bi dokazali način uplate, igrači trebaju poslati sljedeće dokumente. Za bankovne kartice, igrači trebaju poslati fotografiju kartice korištene za uplatu. Prvih 6 i zadnja 4 broja moraju biti vidljivi. Srednji brojevi mogu biti pokriveni iz sigurnosnih razloga. Također, moraju biti vidljivi datum isteka i ime nositelja. Na poleđini kartice kartica mora biti potpisana, a sigurnosni kod mora biti pokriven.

Za virtualne kartice igrači moraju poslati snimku zaslona virtualne kartice ili bankovni dokument. Ime i prezime vlasnika kartice moraju biti vidljivi, kao i posljednje 4 znamenke broja kartice.

Za unaprijed plaćene kartice igrači ne moraju slati nikakve dokumente za potvrdu.

Za virtualne novčanike igrači trebaju poslati snimku zaslona računa s imenom, prezimenom i e-mail adresom.

Igrači pristaju obavijestiti korisničku službu o svakoj promjeni situacije, održavati svoj račun ažurnim i potvrditi pružanjem pratećih dokumenata.

Betwinner:100 eura
Preuzmi bonus
22BET
22BET:600 dolara