1xBet u trci za tri EGR nagrade

Novosti

2021-01-21

Pružatelj igara i online kasina 1xBet mogao osvojiti tri glavne nagrade 2021. nakon nominacije u tri kategorije virtualnih nagrada EGR Nordics 2021. Tvrtka je nominirana u kategorijama 'Najbolja marketinška kampanja', 'Najbolji operater za sportsko klađenje' i 'Najbolji mobilni operater'.

1xBet u trci za tri EGR nagrade

Nagrade koje imaju 28 kategorija nastoje odati priznanje tvrtkama koje pokažu najbolju inovativnost i postignu najveći uspjeh u skandinavskoj regiji.

Govoreći nakon nominacija, predstavnik 1xBeta rekao je da je tvrtka zadovoljna što je primila tri nominacije odjednom. Predstavnik je dodao da unatoč brojnim nagradama, činjenica da 1xBet nastavlja primati prestižne nominacije predstavlja čast i pokazuje da se kreću u pravom smjeru.

Također je rekao da je to priznanje za naporan rad koji je 1xBet obavio kako bi ponudio najbolje usluge tijekom prošle godine i izrazio je optimizam da se isti zamah proteže i do 2021. godine i postavlja tvrtku za više nominacija u budućnosti.

Nominacije koje vodi EGR magazin obično su pečat odobrenja za kladioničarske kuće. Časopis je visoko cijenjen u gotovo svim sektorima industrije igara i njegovo odobravanje uvijek znači bolje dane za svaku tvrtku za igranje igara.

Temeljit proces nominacije i ocjenjivanja znači da samo najbolji od ostalih dospiju u fazu nominacije, a samo crème de la crème može osvojiti nagradu u bilo kojoj kategoriji. Privlači renomirane pojedince iz industrije klađenja da provedu nominaciju.

Kako funkcioniraju nominacije?

To se radi pomoću parametara kao što su upotrebljivost web-mjesta casina, bez obzira radi li se o sigurnom online kockarnici, brzini plaćanja, povratnim informacijama kupaca i raznolikosti njegovog kataloga.

Nakon što su nominacije obavljene, EGR bira nezavisne suce koji će odabrati pobjednike. Suci surađuju s poznatom revizorskom tvrtkom Deloitte kako bi pažljivo odabrali pobjednika u svakoj kategoriji.

Njihova (sudačka) imena čuvaju se u tajnosti tijekom cijelog procesa glasovanja kako bi se osigurala nepristranost. Objavljuju se nakon proglašenja pobjednika. Za sljedeće izdanje glasovanja bira se druga ploča.

1xBet bi mogao dobiti sve ili neke od ovih nagrada do 24. veljače 2021. kada će biti obavljena završna ceremonija. Događaj će se održati online.

Povijest 1xBet-a

1xBet je na tržištu od 2007. godine, poslujući u Africi, Aziji, Europi i Latinskoj Americi. U svim tim regijama ima regionalne urede i sjedište na Cipru. Stalno raste u svojih 13 godina postojanja, a najveći procvat pripisuje se brojnim tržištima sportskih klađenja.

Njegov uspjeh također je povezan s jednostavnošću korištenja gdje igrači mogu pristupiti stranici na računalima i mobilnim uređajima koristeći preglednike ili mobilne aplikacije.

Tvrtka je također dobila sjajne recenzije i od igrača i od web stranica za recenzije. Dostupnost informacija poput je jedan od razloga zbog kojih mnogi igrači to smatraju najbolji online casino. Sama stranica je jednostavna i laka za navigaciju. Također nudi trenutna plaćanja u većini svojih igara s igračima koji mogu koristiti svoju domaću valutu u većini regija u kojima posluje.

Posljednjih godina, 1xBet je prešao s samo ponude oklada na stvarne sportove gdje se udružio sa sportskim klubovima kao što su Barcelona FC, Afrička nogometna konfederacija (CAF), talijanska Serie A i španjolska La Liga.

Ako osvoji nagrade za koje je nominiran, 1xBet će dodati na bogatu listu prestižnih pobjeda, među kojima su SBC 'Zvijezda u usponu u inovacijama u sportskom klađenju' 2018. i SBC 'Esportski operater godine' 2020.

Najnovije vijesti

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina
2022-09-24

NetEnt postaje nizozemski s partnerstvom Holland Casina

Novosti