Yggdrasil Gaming

August 16, 2021

Yggdrasil Gaming udružio se s tvrtkom Peter & Sons kako bi izdao Robin-Nottingham Raiders

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Robin Hood, osim što je legenda, također je značajna ikona pop kulture. Ne postoji osoba na ovoj planeti koja nije čula ime Robina Hooda i njegovih veseljaka. Kako su pljačkali od bogatih i davali siromašnima. Svatko tko sluša priče o Robinu Hoodu odmah poželi da bi to mogao biti on. Pa, s lansiranjem Robin-Nottingham Raidera, vaša bi se želja mogla jednostavno ostvariti!

Yggdrasil Gaming udružio se s tvrtkom Peter & Sons kako bi izdao Robin-Nottingham Raiders

Robin-Nottingham Raiders

Robin-Nottingham Raiders je najnovija igra u pustolovnoj seriji s Robin Hoodom. Igru je pokrenuo Yggdrasil Gaming koji su se odlučili udružiti s partnerom YG Mastersa Peter & Sons kako bi objavili ovu apsolutnu sjajnu igru. Igra vas doslovno prenosi u eru Robina Hooda i omogućuje vam da ponovno odigrate avanture samog legendarnog Robina Hooda.

Postavka igre

Igra se temelji na gradu Nottinghamu gdje je Robin Hood provodio svoje napade na opresivne bogate tirane društva. Igrači vide Robina i njegovu grupu odmetnika kako se pripremaju za svoje napade gdje bi svoj plijen dali siromašnima.

Mehanika

Igra sadrži 12 osnovnih simbola igre. Simboli se temelje na poznatim likovima iz legende o Robinu Hoodu. Tu su i moćni bonusi za besplatno okretanje, kao i maksimalni dobitak do 121.500 puta u odnosu na aktiviranu okladu. Svi ovi imaju svugdje uzbuđene igrače na automatima!

Posebna značajka

Igra 5x4 ima a posebna značajka besplatnog okretanja. Značajka se aktivira kada 3 ili više scatter simbola padnu na bubnjeve utora. Ako uspijete zadovoljiti uvjete, možete biti nagrađeni s čak 15 besplatnih okretaja.

Postoji i poseban divlji sustav. To se može dogoditi nasumično jer se divlje vrste mogu transformirati u posebne divlje. Ove posebne divlje oznake skupljaju se u metar s devet utora. Nakon što se mjerač napuni posebnim divljim znakovima, igrač može pokrenuti ponovno okretanje gdje će wilds nasumično pasti na mrežu. U načinu besplatnih okretaja, ako igrač prikupi tri posebna divlja znaka, formira se klaster. Svaki od ovih klastera nagrađuje igrača s 3 besplatna okretaja. Svaki krug divljine lutaju na nove pozicije sa svakim okretanjem. 

Robin - Nottingham Raiders u nastavku Robin-Sherwood Marauders koji je objavljen ranije ove godine. Ovo je četvrto lansiranje naslova iz studija kao YG Masters partnera. Igru pokreće GATI, Yggdrasilova najmodernija tehnologija. GATI ima mogućnost da omogući partnerima korištenje već konfiguriranog, regulacijskog paketa alata koji je sposoban proizvesti vrhunski sadržaj.

Yggdrasil Gaming nam je doista pokazao za što su sposobni izdavanjem Robin-Nottingham Raidersa!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Kretanje u labirintu: Savezna trošarina na sportsko klađenje u SAD-u
2024-05-31

Kretanje u labirintu: Savezna trošarina na sportsko klađenje u SAD-u

Vijesti