Vijesti

May 18, 2023

Yggdrasil se upušta u gusarsku avanturu na automatu Barbarossa DoubleMax

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Yggdrasil Gaming iz tjedna u tjedan izbacuje visokokvalitetne automate s piratskom tematikom. Nedavno je tvrtka izdala Shadow Raiders MultiMax s multiplikatorima lubanje i najvećom isplatom od 15.000 puta ulog igrača. 

Yggdrasil se upušta u gusarsku avanturu na automatu Barbarossa DoubleMax

Prije igrača na regulirana online kasina Zasititi se ovog automata, Yggdrasil se udružio s tvrtkom Peter & Sons kako bi debitirao Barbarossa DoubleMax. Ovaj automat s piratskom tematikom nudi intenzivnu akciju s 20.000x nagradom koju možete osvojiti. 

Formiranje dobitne kombinacije brzo je i jednostavno, a igrači trebaju spojiti samo 3+ simbola kako bi dobili isplatu do 1x većeg uloga. Pronaći ćete simbole s gusarskom temom kao što su sidra, volani, boce, puške i džepni kompasi. Riđobradi gusar (Barbarossa) i gusari/gusari su ikone koje plaćaju visoke prihode. 

U međuvremenu, Yggdrasil Gaming igri je dodao svoj inovativni DoubleMax Game Engagement Mechanic (GEM). Ova značajka nagrađuje igrače dvostrukim množiteljem pobjede sa svakom kaskadom. Nakon što se pobjednički simboli uspješno uklone s valjaka, wild će ih zamijeniti kako bi se povećale novčane nagrade igrača.

Dok se to nastavlja, igrači mogu pronaći najmanje tri raspršena simbola kako bi osvojili sedam besplatnih okretaja. To nije sve. Svaka dva dodatna scattera u bonus rundi nagradit će igrače s dva dodatna ponovna okretaja. Nadalje, skokovi množitelja igre mogu se nasumično aktivirati u bilo kojem trenutku, uzrokujući da se množitelj pobjede podigne za jedno mjesto, povećavajući sve dobitke.

Igrači koji žele uskočiti u bonus igru mogu platiti dodatnih 0,25x kako bi udvostručili svoje šanse za otključavanje besplatni okretaji. Alternativno, platite 100x da biste kupili bonus sa sedam zajamčenih besplatnih okretaja. Plaćanje 200x oklade automatski će vam dati do 11 besplatnih okretaja.

Yggdrasilova GATI tehnologija pokreće automat Barbarossa DoubleMax. Ova tehnologija razvojnim programerima igara omogućuje pristup unaprijed postavljenom, standardiziranom skupu alata usklađenom s propisima za stvaranje vrhunskih online casino igre. Platforma također nudi brzu distribuciju u Yggdrasilovu mrežu kasina. 

Stuart McCarthy, voditelj proizvoda i programa u Yggdrasilu, izjavio je:

"Oduševljeni smo ovim nevjerojatnim novim automatom. To je još jedan pobjednički naslov za koji doista vjerujemo da će uspjeti zahvaljujući izvrsnim značajkama i mehanici, posebno DoubleMax GEM."

Upravitelj poslovnog razvoja tvrtke Peter & Sons, Yann Bautista, primijetio je:

"Raditi zajedno s Yggdrasilom na razvoju novih naslova kao što je Barbarossa DoubleMax bilo nam je fantastično jer nastavljamo s našom misijom pružanja uzbudljivih iskustava i sjajnih umjetničkih djela igračima diljem svijeta."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Ožujsko ludilo dostiglo novi vrhunac: ESPN-ov turnirski izazov oborio rekord
2024-03-23

Ožujsko ludilo dostiglo novi vrhunac: ESPN-ov turnirski izazov oborio rekord

Vijesti