Vijesti

September 7, 2023

Yggdrasil poziva igrače u drevnu Kinu da zgrabe nacionalna blaga u GigaGong GigaBlox

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Yggdrasil Gaming, pružatelj nagrađivanih online automata i vodeći agregator sadržaja, najavio je svoj najnoviji naslov, GigaGong GigaBlox. U ovoj igri programer poziva igrače u prekrasan svijet drevne Kine, prepun blaga i posebnih simbola.

Yggdrasil poziva igrače u drevnu Kinu da zgrabe nacionalna blaga u GigaGong GigaBlox

To je automat srednje volatilnosti sa 6 valjaka i 40 linija uloga. Igrači mogu pobijediti spajanjem tri do šest simbola na bilo kojoj liniji klađenja. Ikone JA kartice plaćaju najmanje od 0,2x do 6x uloga, dok se kineski simboli isplaćuju najviše od 1,2x do 40x uloga.

Super Wild, predstavljen koi ribom, je divlji simbol igre, koji predstavlja sve ikone za plaćanje koje nađe na putu kada se pojavi. Kao da to nije dovoljno, ovaj simbol također dolazi s isplatom sličnom ikoni najveće vrijednosti kada igrači spoje dovoljno njih na ploči za igru.

U međuvremenu, programer kaže da 4x4, 3x3 i 2x2 GigaBlox simboli mogu pasti bilo gdje na valjcima. Ovim se simbolima pridružuju nagrađujući Gong simboli i širi divlji simboli koji mogu prekriti cijeli kolut tijekom vrtnje. Gong simbol će isplatiti vrijednost glavnog uloga pomnoženu s vrijednošću globalnog Gong množitelja na desnoj strani valjka.

Igrači uključeni top online kasina dobivaju 10 besplatnih okretaja ako dobiju 6 do 10 bonus simbola lotosa na valjcima. Dobit će isti broj bonus besplatnih okretaja kada postoji jedanaest ili više bonus simbola. Gong množitelj počet će od nasumične vrijednosti na početku besplatnih vrtnji i nastaviti rasti za 1+.

Igra će igrače nagraditi dodatnim okretajem za svaki bonus simbol koji se pojavi tijekom besplatnih okretaja. Dodatno, postoji daleko veća vjerojatnost da će se dobiti simboli Super Wild i Gong, a ukupni množitelj gonga ne poništava se između vrtnji.

Igrači koji žele uskočiti ravno u rundu besplatnih okretaja mogu koristiti značajku Bonus Buy za plaćanje 100x većeg uloga, aktivirajući 10 besplatnih okretaja. Time će igrači također dobiti više Gonga i Super Wilda nego u uobičajenom bonusu za besplatnu vrtnju.

GigaGong GigaBlox izvrstan je dodatak Yggdrasil kolekciji koja se stalno širi kasino igre. Dva dana prije ovog izdanja, tvrtka se udružila s tvrtkom Peter & Sons kako bi otišli na lovačku ekspediciju u sibirsku divljinu u Peter Hunter. Prije toga, tvrtka je odvela igrače u podvodnu avanturu kako bi upoznali sirene Začarane vode.

Mark McGinley, glavni direktor za igre na sreću u Yggdrasil Gaming, rekao je:

"Puno je uzbuđenja oko ovog izdanja i GigaGong GigaBlox je još jedan fantastičan primjer onoga što naš tim za igru ​​može proizvesti, sa sjajnom temom, matematikom i značajkama. GigaBlox mehaničar je brzo postao prava glavna stvar Yggdrasilovog arsenala, nudeći veliki potencijal pobjede , a u kombinaciji sa Super Wilds i globalnim množiteljima gonga ovo stvara doista poseban slot."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja

Vijesti