Vijesti

March 27, 2023

Yggdrasil poziva igrače da skupljaju dobitke novcem od buba

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Dana 20. ožujka 2023 Yggdrasil Gaming i Reflex Gaming, partner studija YG Masters, najavio je prvijenac Bugs Money. Ovaj potpuno novi automat za igre na sreću vodi igrače u svemir u kojem pčele prave više od samog meda. Reflex Gaming pohvalio je ovu automat igru kao jednu od svojih najučinkovitijih automata. 

Yggdrasil poziva igrače da skupljaju dobitke novcem od buba

Igra sadrži niz živahnih pčela, kukaca, insekata, cvijeća i voća. Svijetla umjetnička djela i dizajn upareni su s uzbudljivim značajkama kao što su Glow Wilds i modifikatori besplatnih vrtnji.

Krug električnih besplatnih okretaja započet će u najbolja online kasina nakon slijetanja tri ili više raspršenih znakova. Igračima se nudi opcija od 3, 7, 10 i 15 okretaja s odgovarajućim najvećim množiteljem dobitka od 50x, 20x, 10x i 5x. To im omogućuje da prilagode volatilnost Bonus značajka besplatnih okretaja i potiče uključenost igrača.

Kada bonus počne, veličanstvena ikona Queen Bee može se pojaviti na srednjem valjku, povećavajući se 10 puta svakim pojavljivanjem. Ova značajka može nagraditi igrače s do 500x. 

Osim toga, bonus modifikatora koluta Glow Wilds može se aktivirati u bilo kojem trenutku igre, transformirajući okoliš iz dana u noć. U međuvremenu, svjetleće bube mogu nasumično pasti na valjke kako bi primijenile divlje simbole. A kraljica pčela se može pojaviti tijekom bonusa Glow Wilds, što dovodi do nevjerojatnih dobitaka.

Bugs Money naslov je #13 Reflex Gaminga pod kišobranom YG Masters. Studio može zahvaliti Yggdrasil GATI tehnologiji. Ova tehnologija pruža partnerima unaprijed konfiguriran komplet alata spreman za propise za stvaranje modernog sadržaja i olakšavanje brze distribucije.

Stuart McCarthy, voditelj proizvoda i programa u Yggdrasilu, izjavio je da je Bugs Money zabavan jednostavnim, ali zadivljujućim igranjem. Dodao je da je veza tvrtke s Reflex Gamingom sjajna, s više od 10 izdanih naslova, a Yggdrasil je oduševljen lansiranjem još jedne vrhunske igre na svojoj ogromnoj mreži operatera.

Glavni direktor proizvoda Reflex Gaminga, Mat Ingram, izjavio je da je izrada ove igre bilo ugodno iskustvo za studio i da je jedna od jedinstvenih ideja tvrtke. Ingram je dodao da iako je okruženje igre opušteno, ono se može brzo intenzivirati jer besplatni okretaji mogu pojačati volatilnost.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Yaspa osigurava potporu britanske vlade za sigurniju AI platformu za kockanje
2024-04-06

Yaspa osigurava potporu britanske vlade za sigurniju AI platformu za kockanje

Vijesti