Yggdrasil pokreće podvodnu ekspediciju u igrici Wild Bonanza

Vijesti

2023-06-08

Benard Maumo

Yggdrasil Gaming, vrhunska izdavačka tvrtka za igre poznata po svojim inovacijama iGaminga, udružila se sa svojim YG Masters suradnikom, ReelPlayom, kako bi debitirala Orca's Wild Bonanza iz Boomerang Gamesa. To je slot 5×3 s 25 isplatnih linija. 

Yggdrasil pokreće podvodnu ekspediciju u igrici Wild Bonanza

Akcija počinje kada igrači na najbolja online kasina spojite najmanje tri fantastična morska stvorenja na isplatnoj liniji. 

  • Visokoplaćeni simboli su morska zvijezda, meduza, dupin, kornjača i hobotnica, dok su ikone JA kartice simboli niske vrijednosti. 
  • Orka je divljina u ovoj igri, zamjenjujući sve simbole za plaćanje kada izleti iz plavih voda. 
  • Wild također ima isplatu ako spojite najmanje dva.

Kad god pronađete dobitnu kombinaciju, pokrenut će se kaskadni sustav koji će omogućiti novim simbolima da padnu i zamijene one dobitne. Ovo prestaje samo ako ne pronađete drugu pobjedničku formulu. 

U međuvremenu, Igre s bumerangom dodao je mini kolut s lijeve strane kako bi Wild Feature donio više divljina u igru. Ova značajka ima do četiri razine, pretvarajući bilo koju ikonu plaćanja pored školjke u divljinu igre. Također, dostizanje četvrte razine pretvorit će sve ikone visoke vrijednosti u divljinu. 

Kako se to nastavi, možda ćete imati sreće ako nađete 3+ raspršene karte i dobijete pet bonus okretaja. Tijekom besplatnih rundi, množitelj WinMulti povećavat će se sa svakim divljim znakom koji sakupite, približavajući vas 12.500x najvećoj isplati. Štoviše, značajku Extenda možete aktivirati nakon što potrošite sve početne bonus besplatnih okretaja, što vam omogućuje kupnju više bonus okretaja. 

Boomerang Games izdao je Orca's Wild Bonanza kroz hvaljeni YG Masters program. Studio se udružio s ReelPlayem, još jednim cijenjenim članom YG Mastersa, kako bi stvorio ovaj uzbudljivi online automat, pri čemu su oba studija uvelike pridonijela portfelju programa.

Stuart McCarthy, Yggdrasilov voditelj proizvoda i programa, izjavio je:

"Program YG Masters nastavlja donositi vrhunske uspjehe, a mi smo oduševljeni objavom impresivnog novog naslova u igri Boomerang Games Orca's Wild Bonanza. S rastućim množiteljem, zaraznim divljinama i impresivnom maksimalnom pobjedom, igrači imaju mnogo toga čemu se mogu radovati također!"

Glavni izvršni direktor ReelPlaya, David Johnson, također je komentirao:

"ReelPlay nastavlja olakšavati i održavati najsvježiji sadržaj u industriji iz nekih od najoštrijih studija. Kao dio YG Masters programa, uzbuđeni smo što igrači mogu uživati u ovom značajkama ispunjenom izdanju Boomerang Games u Orca's Wild Bonanza."

Orca's Wild Bonanza jedna je od mnogih novih online casino igre od Yggdrasil Gaming. Nekoliko dana ranije, tvrtka je najavila debi Ragnawolves WildEnergy s temom nordijske mitologije. Prije toga, studio za igre otišao je na ribolovnu ekspediciju na Nilu 4 fantastične ribe u Egiptu.

Najnovije vijesti

Pripremite se za zabavni događaj na Hot Chilli Festu čiji je domaćin Stakelogic
2023-09-28

Pripremite se za zabavni događaj na Hot Chilli Festu čiji je domaćin Stakelogic

Vijesti