Vijesti

January 16, 2020

Vaš vodič za progresivne slotove

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Slotovi postaju sve popularniji zbog dinamičnog i kvalitetnog razvoja softvera. Također, Return to Player of slots je vrlo povoljan, a neki postižu impresivnih 99%. Trenutno postoje različite vrste slotova. Najbolji od njih je progresivni slot, također poznat kao progresivni jackpot.

Vaš vodič za progresivne slotove

Što je progresivni slot?

Kao što naziv govori, ovo je automat s jackpotom koji se postupno povećava, za razliku od ostalih automata koji imaju fiksni jackpot. Postotak uloženog novca dodaje se glavnom jackpotu. Vrlo je teško zaraditi bogatstvo u progresivnim slotovima, baš kao i na lutriji.

Vrste progresivnih slotova

Postoje različite vrste progresivnih utora kao što je navedeno u nastavku:

1. Samostalni progresivni utori One su popularne u kockarnicama na zemlji i nisu povezane ni s jednim drugim automatom; stoga jackpot nije tako velik. Ali povećava se za mali postotak za svaki odigrani novčić.

2. In-House Progressive Slots Također poznati kao lokalni ili vlasnički automati, ovo su samo samostalni progresivni automati povezani s mrežom utora unutar istog kasina. U nekim slučajevima, automati se mogu povezati s drugima u različitim kockarnicama, možda zato što se radi o istoj liniji kockarnice ili kockarnice dijele iste dobavljače igara.

3. Wide-Area Progressive Slots Ovo su najpopularniji automati i oni koji najviše nagrađuju. Kao što samo ime govori, automati su povezani širokom mrežom. To znači da ima više igrača, a samim time i jackpot je velik. Ovi slotovi zahtijevaju ogromnu infrastrukturu, a to drastično smanjuje povratak igraču.

4. Nasumični progresivni utori Također poznati kao tajanstveni progresivni automati, ovi međusobno povezani višeslojni automati uobičajeni su u kockarnicama na zemlji nego na online sceni. Nasumični progresivni automati imaju dva ili više jackpota kategoriziranih kao manji progresivni i glavni progresivni automati. Ovi se jackpotovi dijele nasumično. Njihova prednost je u tome što igrači mogu dobiti male, često.

Najbolji progresivni slotovi

Gore navedeni su najpopularniji progresivni slotovi. Sada postoje stotine različitih progresivnih utora. Kao i obično, postoje neke vrijedne igre za isprobati dok su druge potpuna šala. Neki od vrijednih progresivnih slotova za isprobavanje uključuju Megabucks, Wheel of Fortune, Mega Moolah i Elvis.

Sažetak

Progresivne slotove je možda teško dobiti, ali ako je sretan dan, dobitnici dobivaju zgodan ček. Očito, progresivni slotovi sa širokim područjem su oni s velikim dobicima, iako rijetko dolaze. Za igrače koji žele veliki novac, idite na WAP. Ali da biste ostali na površini, bolje je igrati nasumične progresivne automate.

Vodič za početnike za najbolje progresivne automate za 2020. U ovom vodiču za progresivne automate za početnike saznajte što je progresivni slot, koje su različite vrste dostupnih i neke od najboljih igara koje možete isprobati.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti