Vijesti

March 30, 2024

The Goonies™ Megaways™: Blueprint Gaming predstavlja nastavak prepun akcije

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Ključni zaključci:

  • Pokrenut je Blueprint Gaming The Goonies™ Megaways™, najnoviji nastavak popularne serije.
  • Igra ima inovativnu Megaways™ mehaniku, koja nudi do 117.649 načina za pobjedu.
  • Kombinacija potpuno novih i klasičnih značajki osigurava privlačno iskustvo igranja.
  • Igra je razvijena u suradnji s Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment.

Blueprint Gaming, pionir na sceni razvoja automata u Velikoj Britaniji, izbacio je svoju najnoviju avanturu, The Goonies™ Megaways™. Ovo označava šesti nastavak u seriji, nakon pet uspješnih prethodnika, uključujući verziju sa strugalicom. Vjerni obožavatelji kultnog klasika iz 1985. "The Goonies" ponovno će se pridružiti Mikeyju, Mouthu i Dati u uzbudljivoj potrazi za blagom kako bi otkrili bogatstvo ozloglašenog pirata, Jednookog Willyja, u pokušaju da spase svoje domove.

The Goonies™ Megaways™: Blueprint Gaming predstavlja nastavak prepun akcije

Vizuali i igrivost prepuni akcije

Ovaj očaravajući nastavak nastavlja legendarnu potragu za blagom s dinamičnom akcijom, zabavom i malo opuštanja za igrače. Uključujući Megaways™ mehaniku, licenciranu od Big Time Gaminga, igra nudi raspored sa šest valjaka s dodatnim vodoravnim kotačićem. Ovaj inovativni dizajn omogućuje nevjerojatnih 117.649 dobitnih kombinacija po okretaju, zahvaljujući kaskadnim valjcima i nasumičnim množiteljima.

Cilj igrača je da dohvate najmanje tri ista simbola na susjednim valjcima, počevši od krajnjeg lijevog valjka. Igra se može pohvaliti srednjom volatilnošću, stopom povrata igraču (RTP) od 95% i potencijalnim dobicima do 10.000 puta većim od uloga igrača.

Zabava bogata značajkama

The Goonies™ Megaways™ uvodi nekoliko privlačnih značajki, uključujući:

  • Značajka prikupljanja gotovine: Aktivira se kada se simboli Cash i Collect pojave zajedno.
  • Besplatne vrtnje: Pokreće se ispadanjem tri ili više Scatter simbola, s brojem besplatnih okretaja ovisno o broju Scatter simbola.
  • Jednooka Willyjeva karta blaga: Jedinstvena nadogradnja koja pruža gotovinski multiplikator i dodatne besplatne okretaje kada se prikupe četiri simbola prikupljanja.
  • Treasure Blitz Super Spin: Dodatna runda bonusa koja poboljšava iskustvo igranja.

Nadograđeni slot nastavak

Predanost Blueprint Gaminga razvoju svog portfelja licenciranih igara očita je u ovom najnovijem izdanju. Zadržavajući bit omiljenog filma kroz ilustracije i zvučne zapise, programer je uveo nove značajke za povećanje angažmana igrača. Suradnja s tvrtkom Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment osigurava vrhunski, višežanrovski IP koji nadilazi i digitalne i kinematografske platforme.

Jo Purvis, direktor marketinga i odnosa u Blueprint Gamingu, izrazio je oduševljenje novim izdanjem, ističući spoj poznatog brendiranja i inovativnog načina igranja koji ima za cilj očarati igrače.

The Goonies™ Megaways™ nije samo potvrda predanosti Blueprint Gaminga kvaliteti i inovacijama, već i uzbudljiv dodatak svijetu online automata, obećavajući nezaboravnu avanturu za obožavatelje i novopridošlice.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti