Vijesti

October 9, 2023

Relax Gaming potpisuje dogovor sa Stakelogicom za korištenje značajke Super Wheel

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Relax Gaming, poznati iGaming agregator sadržaja, ojačao je svoju suradnju sa Stakelogic, studiom za igre sa sjedištem na Malti. U najnovijem ugovoru, Relax Gaming će dobiti ekskluzivna prava na najnoviju Stakelogicovu inovaciju kasina uživo, Super Wheel.

Relax Gaming potpisuje dogovor sa Stakelogicom za korištenje značajke Super Wheel

Ova uzbudljiva nova značajka donosi igračima fantastično iskustvo kasina uživo gdje mogu uživati ​​u dodatnim mogućnostima nagrada. Relax Gaming će uključiti revolucionarni bonus kotač u svoj izbor vrhunskih online automata.

Prema Relax Gamingu, značajka Super Wheel, koja će biti uključena u nekoliko igre, nastoji pružiti novo iskustvo sa stupnjevima neizvjesnosti dodajući dašak kasina uživo koji je nedostajao u industriji.

Nakon aktiviranja ove bonus značajke, igrači će otići u live casino studio, gdje ih dočekuje kotačić s novcem od 54 segmenta. Zatim će šarmantni voditelj zavrtjeti kotač kako bi igračima dao priliku da osvoje jednu od nekoliko unaprijed određenih nagrada.

Dodatno, Super Wheel nudi tri uzbudljive bonus igre koje se nalaze u zasebnom studiju. Neke od igara u ovoj kategoriji uključuju:

  • Vegas Drops
  • Vegas dijamanti
  • Vegas Hold 'n' Spin

Super kotač je relativno nova bonus značajka u iGaming sektoru koju je Stakelogic najavio krajem prošlog mjeseca. Tijekom predstavljanja, tvrtka je rekla da će dobiti rano izdanje na Unibetu, jednom od vodećih online kasina u Europi.

Osim jačanja radnog odnosa Relax Gaminga s Stakelogic, ova će objava pozicionirati tvrtku kao vodećeg pružatelja online automati diljem svijeta. Prošlog mjeseca tvrtka je najavila zadnje izdanje Vlaka novca, njegova popularna serija automata.

Shelley Hannah, CPO u Opustite se igranjem, komentirao je:

"Relax Gaming uživa mnogo godina uspjeha radeći zajedno s talentiranim timom u Stakelogicu, a izdanje Super Wheel™ samo je najnovije uzbudljivo poglavlje u ovom partnerstvu. Potpuno smo uvjereni da će igrači uživati ​​u ovoj uzbudljivoj novoj evoluciji kasina uživo gamifikacija."

Izvršni direktor Stakelogica, Stephan van den Oetelaar, dodao je:

"Bonusna igra Super Wheel primjer je kako Stakelogic mijenja temelje online igranja. Spajanjem tradicionalnih automata s tehnologijom kasina uživo stvara se potpuno novo iskustvo igrača. Uzbuđeni smo što je Relax Gaming odlučio sklopiti partnerstvo sa Stakelogic-om, te će implementirati Super Wheel kako bi njegove slot igre bile još uspješnije."

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja
2024-05-03

Jabuka razdora: Provjere pristupačnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu uzburkale lonac u sektoru kockanja

Vijesti