Vijesti

April 20, 2023

Red Rake Gaming vraća se u Egipat s Ramses Legacyjem

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Red Rake Gaming, vodeći dobavljač online automata, najavio je pustolovno putovanje natrag u drevni Egipat s Ramses Legacyjem. To je najnoviji automat tvrtke koji vodi igrače na misiju pronalaženja skrivenih blaga uz pomoć samog faraona. I kako biste povećali svoje šanse za osvajanje nagrade na najbolja online kasina, ovaj video slot ima nevjerojatnih milijun načina za dobitak, plus mini-igru i način besplatnih okretaja. 

Red Rake Gaming vraća se u Egipat s Ramses Legacyjem

Ova igra će vas odvesti unutar Ramzesove piramide, gdje ćete vidjeti zid koji se postupno diže kako pobjeđujete kako biste otključali više redaka. Osim toga, sve piramide koje se pojavljuju na bilo kojem kolutu igre dodaju se na traku napretka, aktivirajući mini igru nakon popunjavanja mjerača.

Mini-igra počinje sa svim skrivenim redovima i četiri bonus okretaja, označena slikom kaleža. Svaka besplatna vrtnja može nagraditi igrače nizom nagrada, uključujući izravne nagrade na temelju jackpota, simbola s nagradama ili više kaleža. Ideja je doći do gornjeg reda i otkriti Ramzesovo skriveno bogatstvo.

U međuvremenu, Ramzes je WILD simbol u ovoj potpuno novoj igri, zamjenjujući sve druge simbole osim ikone BONUS. Naravno, to može pomoći igračima da pokrenu još veće dobitne kombinacije. 

The način besplatnih okretaja aktivirat će se kada tri ili više simbola hrama padnu na valjke. Igrači mogu osvojiti 8, 12 i 16 bonus okretaja nakon skupljanja tri, četiri odnosno pet raspršenih simbola. Ali prije nego počnu bonus igre, igra će otkriti četiri reda, s dva nova reda koja se pojavljuju svaki put kada formirate dobitnu kombinaciju.

Red Rake Gaming vjeruje da će ova igra oduševiti igrače svih dobi i stilova u njegovoj mreži kasina. Novi video automat pokrenuo je Red Rake Gaming' na svojoj svjetskoj mreži 13. travnja 2023., a također mu se može pristupiti putem dobavljačevog turnirskog alata.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

BetMGM i GameCode stvaraju dinamično partnerstvo kako bi revolucionirali iGaming u SAD-u
2024-04-15

BetMGM i GameCode stvaraju dinamično partnerstvo kako bi revolucionirali iGaming u SAD-u

Vijesti