Pragmatic Play proširuje Big Bass franšizu novim dijelom

Vijesti

2023-04-13

Benard Maumo

Kultni 'Big Bass' automati donijeli su Pragmatična igra ogroman uspjeh, s Big Bass Bonanzom u trendu najbolja online kasina. Nedavno je istaknuti dobavljač sadržaja najavio da će baciti svoje mreže natrag u vode kako bi uhvatio više ribe uz Big Bass Hold & Spinner. Ova igra uvodi nove elemente dok zadržava izvorne značajke koje su proslavile seriju.

Pragmatic Play proširuje Big Bass franšizu novim dijelom

Sviran u formaciji 5x3, Big Bass Hold & Spinner nudi opuštenu atmosferu i veselu glazbenu partituru. Kao što se i očekivalo, legendarni lik ribara vraća se kako bi pratio igrače u njihovoj misiji izvlačenja velikih nagrada. 

Ipak, igrači mogu dobiti 10, 15 ili 20 bonus okretaja kada se pojave 3, 4 ili 5 raspršenih simbola. Tijekom besplatni okretaji, ribar se može pojaviti i prikupiti bilo koju ikonu ribljeg novca za igrače. Značajka bazuke aktivirat će se ako nema ikona ribljeg novca, nasumično dodajući riblje simbole na valjke. Zapamtite da su ponovno aktiviranje i povećani množitelj mogući ako vidite četiri od ovih ribara u bonus rundama. 

Igrači također mogu aktivirati bonus značajku Hold & Spinner ako se tijekom osnovne igre pojave tri novčića. Tada će svi simboli, koji pokreću novčiće, napustiti scenu prije nego što se dodijele četiri ponovna okretaja. Osim toga, igrači mogu skupljati dijamante veće vrijednosti za trenutne novčane dobitke. 

Komentirajući vijest, Irina Cornides, glavna operativna direktorica Pragmatic Playa, rekla je da je Big Bass Hold & Spinner proširenje tvrtkinih hvaljenih Big Bass automata sa značajkama kao što su retriggers, fisherman wilds i multiplikatori za sjajne nagrade. Cornides je dodao da je maksimalni dobitak 10.000x, što ovaj automat čini jednim od najizdašnijih naslova u kolekciji Big Bass Bonanza i sigurno će ostati omiljen među igračima.

Najnovije vijesti

Pripremite se za zabavni događaj na Hot Chilli Festu čiji je domaćin Stakelogic
2023-09-28

Pripremite se za zabavni događaj na Hot Chilli Festu čiji je domaćin Stakelogic

Vijesti