Povijest online automata

Vijesti

2020-09-29

Online automati za igre na sreću koji su danas popularni među kockarima imaju duboku povijest. Pokrenuli su ih 1891. godine Sittman and Pitt Company iz Brooklyna. Međutim, tek četiri godine kasnije svijet kockanja je uveo mehanički automat za igre na sreću, Liberty Bell. Došla je 1964. i Bally Technologies je razvio prvi električni automat za igre na sreću. Ipak, povijest automata je jednom ponovno ispisana 1975. s napretkom tehnologije mikročipova i izumom video utora. Iako je ova varijanta postala iznimno rasprostranjena u kockarnicama na zemlji, sve se promijenilo dolaskom virtualnih kockarnica.

Povijest online automata

Internetska era

Internetski bum sredinom 90-ih promijenio je industriju kockanja. Pojava online kockarnica značila je da se igre kao što su slotovi trebali igrati drugačije. Više nije bilo potrebno putovati miljama do klasičnih kockarnica. Umjesto toga, igrači su mogli uživati u slotovima u udobnosti svojih domova. Microgaming je dizajnirao prvi online video automat. Ova varijanta automata bila je među 18 igara koje nudi prva stranica za online kockanje. Danas postoji mnoštvo internetskih kockarnica sa slotovima kao poster casino igre. Sama popularnost online automata dovela je do toga da internetske stranice nadmašuju kockarnice na kopnu u profitu i angažmanu.

Napredak u softveru za kockanje

Ranije su online automati za igre na sreću sadržavali samo osnovne simbole, bubnjeve i dizajn koji je oponašao njihove kopnene kolege. Zahvaljujući napretku računalnog programiranja, moderni stroj dolazi s privlačnim temama, živopisnim izgledima, uzbudljivim pričama, inovativnim simbolima, uzbudljivim bonus rundama, više od 5 bubnjeva i maštovitim posebnim značajkama. Sve veći broj programera softvera odgovoran je za više od 2000 dostupnih varijanti utora. U početku je samo Microgaming bio odgovoran za razvoj online automata. Međutim, trenutni sektor online kockanja karakteriziraju nebrojeni programeri automata. Ovi se programeri natječu formuliranjem sofisticiranog softvera za slotove koji pokreće različite naslove utora.

Utori na mobitelu

Evolucija tehnologije dovela je do prelaska utora s kockarnica na računala i konačno na mobilne uređaje. Online slot je postao mobilna aktivnost u koju se igrači mogu uključiti na svojim Android ili iOS uređajima. Mobilni automati mogu se igrati u pregledniku ili putem aplikacije, ovisno o kasinu po izboru. Osim tehnološkog napretka, jackpotovi koje nude online automati za igre na sreću također su u porastu. U početku, u priči o slotovima, bio je Microgamingov Cash Splash, koji je plaćao umjerene potove. Tijekom godina došlo je do porasta jackpot automata poput Mega Moolaha koji isplaćuju smiješne iznose eventualnim pobjednicima.

Opsežna povijest i razvoj online slot igre

Evolucija online automata nije bila ništa drugo nego senzacionalna. Saznajte kako su se slotovi promijenili od pojave prvog video utora Microgaminga.

Najnovije vijesti

Mogu li online kasina suspendirati igrače zbog previše dobitaka?
2023-10-01

Mogu li online kasina suspendirati igrače zbog previše dobitaka?

Vijesti