Vijesti

September 11, 2019

Poker igrači Cash Mountain Challenge od Microgaminga

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Gotovo svatko tko uživa u online kockanju prepoznat će naziv Microgaming. Ovo je tvrtka koja već dugi niz godina pridonosi online kockanju. Sada još jednom pokazuju svoju prisutnost s Cash Mountain izazovom koji će zasigurno zaintrigirati većinu poker igrača.

Poker igrači Cash Mountain Challenge od Microgaminga

Oni koji uživaju u igranju online pokera za gotovinu zasigurno će biti zainteresirani za priliku da uđu u džep od 22.293 dolara koji se sastoji od gotovine i nagrada. Ovo je dostupno od strane Microgaming. To je druga promocija ove vrste, a to je promocija u ploči lidera. To je nešto što je dobro prihvaćeno.

Puštanje informacija

Kako bi se pokrenula lopta kako bi privukla interes, Microgaming je objavio ponudu putem priopćenja za javnost. Početak kampanje bio je 12. kolovoza. One stranice koje imaju partnerstvo s Microgamingom trebale su biti uvodne platforme za ovaj novi izazov. To su one stranice koje čine dio Microgaming Poker mreže.

Ovuda, strastveni poker igrači će biti upoznati s informacijama o ovom događaju. Detalji su bili sastavljeni od tri tjedna natjecanja. Tada bi oni igrači koji su rangirani među prvih pet imali priliku birati između primanja 750 dolara. Ili paket događaja uživo ili paket ulaznica za online turnire.

Dodatna šansa

Igrači koji su sudjelovali u izazovu Cash Mountain također bi dobili drugu priliku za freeroll turnire. Oni koji su se kvalificirali mogli su sudjelovati u dnevnom događaju koji je bio Run Bad Flip Freeroll. Tada bi svaki od deset najboljih igrača u ovome dobio novčanu nagradu od 50 dolara.

Dodatne promjene poput ove važne su kada postoji izazov tako velik kao što je ova Cash Mountain. Velika je konkurencija za velike pobjede. Barem igrači koji ne dođu do te razine mogu nastaviti i još uvijek imaju malu priliku za malu pobjedu.

Zahtjevi

Kao i za svaki događaj koji vodi Microgaming, postoje posebni zahtjevi. Za ovaj konkretni događaj, neki od uvjeta uključivali su da morate odigrati najmanje 2.5000 ruku. Mogli bi to učiniti s minimalnim ulogom ako bi to htjeli. Međutim, bodovi su se dodjeljivali u velikim blindovima.

Postoji nekoliko razloga zašto je Microgaming oduševljen pružanjem ovakvih izazova. Smatraju da je to način da pokažu svoju zahvalnost nagrađivanjem novčanih igrača. Tada je to idealan način da se tvrtka promovira. Imaju reputaciju da uvijek donose nešto novo u online igre.

Microgaming izaziva Cash igrače s Cash Mountainom

Igrači Cash pokera imali su priliku prihvatiti izazov koji nudi Microgaming sa svojom Cash Mountain promocijom koja je uključivala i sjajne nagrade.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Kretanje u labirintu: Savezna trošarina na sportsko klađenje u SAD-u
2024-05-31

Kretanje u labirintu: Savezna trošarina na sportsko klađenje u SAD-u

Vijesti