Vijesti

September 11, 2019

Partnerstvo između Relax Gaminga i SoftSwissa

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Playson je službeno najavio svoje partnerstvo sa Superbetom, koji pruža usluge igranja sadržaja koji pokriva Rumunjsku u svojim nastojanjima globalnog širenja. Ova izjava dolazi jedva tjedan dana nakon službene objave partnerstva između Playsona i Yobetita, još jednog vodećeg europskog operatera za online igre.

Partnerstvo između Relax Gaminga i SoftSwissa

Partnerstvo je donekle bilo očekivano nakon što je Playson uspješno podnio zahtjev za licencu klase II od strane ONJN-a, rumunjskog regulatora za igre na sreću. Superbet je jedan od vodećih rumunjskih operatera za klađenje, a ovo partnerstvo pokazuje namjeru Playsona da uspostavi snažnu prisutnost na tržištu. Veza znači da Playson naslovima sada mogu pristupiti svi igrači Superbeta.

Win-Win partnerstvo

Obje strane su izrazile puno entuzijazma za ovo partnerstvo. Playsonova direktorica prodaje Blanka Homore izjavila je da je Rumunjska ključno tržište u strategiji širenja tvrtke. Rad s operaterom koji ima značajan tržišni udio ima potencijal upoznati milijune igrača s Playsonovim naslovima.

Voditeljica odjela za igre na Superbetu, Heather Faulkner, očekuje da će ugovor povećati konkurentnost operatera nudeći opsežniji skup opcija svojim igračima. Slotovi kao što su Solar Queen, Hold and Win i Fruit Supreme pokazali su se popularnima na globalnoj razini i trebali bi se dobro ponašati na rumunjskom tržištu.

Što ovaj dogovor znači

Ovaj dogovor objema stranama daje platformu za razvoj svog poslovanja i povećanje svog položaja u industriji. Za Superbet, ovaj dogovor omogućuje diverzifikaciju svoje ponude. Prije je Superbet uglavnom funkcionirao kao operacija sportskog klađenja. Sada mogu privući širi raspon klijenata s Playson automatima i igrama.

Playsonov status vodećeg globalnog pružatelja sadržaja za igre ovisi o njihovoj sposobnosti da dosljedno povećavaju svoj tržišni udio. To je ono što njihovu ekspanziju u Rumunjskoj, s ovim ugovorom, čini toliko važnim. Za Playson, Rumunjska može djelovati kao lansirna platforma odakle mogu uspostaviti snažnu prisutnost u istočnoj Europi.

Usredotočite se na Rumunjsku i istočnu Europu

Playsonov ugovor sa Superbetom dio je usklađenog projekta širenja usmjerenog na Rumunjsku i širu regiju istočne Europe. Playson je također najavio sličan ugovor s drugim značajnim rumunjskim operaterom, Platinum Casino. Ovo je dodatak drugim poslovima s operaterima u Latviji i Bugarskoj.

Tržište istočne Europe dugo je marginalizirano od strane velikih svjetskih brendova za online kockanje i pružatelja sadržaja. Ovo predstavlja neiskorišteno tržište s milijunima novih igrača, nešto što je Playson jasno prepoznao. Globalna industrija internetskih igara postaje sve konkurentnija, a pružatelji sadržaja moraju biti agresivni u širenju svog dosega.

Playson proširuje rumunjsku prisutnost uz Superbet ponudu

Detalji partnerskog ugovora između Playsona i vodećeg rumunjskog operatera za online klađenje, Superbeta. I što to znači za Playsonovu ekspanziju.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Ožujsko ludilo dostiglo novi vrhunac: ESPN-ov turnirski izazov oborio rekord
2024-03-23

Ožujsko ludilo dostiglo novi vrhunac: ESPN-ov turnirski izazov oborio rekord

Vijesti