Oporavak od ogromnih gubitaka u online kasinu

Vijesti

2022-01-29

Benard Maumo

Istini za volju, velike su šanse da ste izgubili veliki novac kockanje na mreži nekoliko puta. To je zato što čak i singl pobjeda u online kasinu nije zao podvig. U tipičnoj situaciji, gubici u kasinu češći su od dobitaka. Ali ono što razlikuje dobre igrače od prosječnih je kako se oporaviti od poraza. I o tome će se raspravljati u ovom postu.

Oporavak od ogromnih gubitaka u online kasinu

Razlozi zašto često gubite novac od kockanja

Prije nego naučite kako se oporaviti od gubitaka, počnimo s raspravom o razlozima zbog kojih gubite prečesto. Zapravo, ima ih nekoliko. Prvo i najvažnije, ne birate pravi RTP. To se odnosi na stopu povrata online casino igre. Na primjer, ako je RTP igre 95%, to znači da igrači mogu osvojiti do 95 USD za svakih 100 USD. Dakle, niža stopa znači više izgubljenih sesija.

Drugi razlog zašto uvijek gubite u kasinu je taj što previše igrate. Iskusni igrači znaju da je vrijeme ključno za uspješnu sesiju. To je zato što vas haus edge počinje sustizati kako se broj oklada povećava. Zauzvrat, vaš dodijeljeni proračun će se samo brže trošiti, ostavljajući vas slomljenim i izbezumljenim. 

Posljednje, ali svakako ne manje važno, većina igrača gubi mnogo jer biraju atraktivne igre temeljene na sreći umjesto dosadnih igara vještina. Igre kao što su blackjack i poker omogućuju igračima da koriste tehnike brojanja karata i sortiranja rubova kako bi smanjili prednost kuće i povećali svoje dobitne izglede. S druge strane, igre koje se temelje na sreći kao što su rulet, craps i slotovi vas samo svode na pukog gledatelja nakon klađenja. Dakle, klonite se tih sjajnih automata.

Kako živjeti s gubicima od kockanja

Česti gubici u kockarnici ne samo da su bolni, već i demorališu. Ali morate nositi debelu kožu da biste preživjeli u ovom surovom okruženju. Evo nekoliko savjeta: 

Igrajte se za zabavu

Prije kreiranja računa na najbolja online kasina, definirajte svoj cilj. Igrate li za dobitak u online kasinu ili samo iz zabave? Odabir prvog je najbolji put. Kada se odlučite igrati iz zabave, to znači da se možete brzo otresti gubitaka i nastaviti dalje. 

Nema potrebe duriti se i igrati igre okrivljavanja jer to samo dovodi do veće štete. Neka lažna kockarnica čak će suspendirati vaš račun ako registrirate previše pritužbi.

Imajte bankroll za igranje

Još jedan učinkovit način da se izolirate od šokova gubitaka je odlaganje novca za kockanje. Imati bankroll znači da nikada nećete igrati s novcem koji nije namijenjen za kockanje. Na ovaj način uvijek možete otići kući nakon lošeg dana i jasnog uma smisliti strategiju. Stručnjaci preporučuju bankroll barem 1000x veći od vaše prosječne oklade kako biste se dobro proveli u kasinu.

Znajte kada otići

U svijetu ovisnika o kocki ne postoji ništa poput „odlaska“. Uvijek je kockanje dok ne dođe tvoje kraljevstvo. Ali prije nego što stignete ovako daleko, bitno je znati kada pokazati bijelu zastavu. Na primjer, otiđite nakon što dodate 25% svom bankrollu ili izgubite jednak iznos. Također, prestanite s kockanjem nakon što izgubite određeni broj oklada ili igrate određene sate. Sve u svemu, ograničite se.

Ne jurite gubitke

Evo još jedne užarene pogreške kojoj kockari početnici ne mogu odoljeti. Nakon niza tužnih gubitaka, većina kockara uvijek je željna udvostručiti ili čak utrostručiti svoje oklade u nadi da će dobiti znatan iznos. 

Ali ako se ne dogodi sreća, to će vas pripremiti za još veće i bolnije gubitke. Kao što je već rečeno, tempiranje vaše igre i znati kada otići najsigurniji je način da se vratite nakon poraza. Nemojte se kladiti iz očaja.

Odmori se

Kockanje može biti emocionalno zahtjevno, pogotovo ako se kockate na mreži za pravi novac. Morate razmisliti i preispitati svoje strategije, upravljati svojim bankrollom i još mnogo toga. 

Stoga bi dobar san trebao biti dovoljan. Također možete praviti česte pauze tijekom igranja kako biste razbistrili glavu. Obično su kockari na najnižoj granici kada igraju predugo bez odmora. Stoga, ako je moguće, uzmite tjedan dana pauze da se ohladite.

Smanjite veličinu oklade

Smanjuje li se vaš bankroll supersoničnom brzinom i niste raspoloženi da prestanete igrati? Tada je jedina opcija smanjiti veličinu oklade. Zapravo, nikada ne biste trebali riskirati puno novca na jednoj okladi. Dakle, držite se minimalnog stola dok štitite svoj bankroll i radite na svom samopouzdanju. Na kraju ćete se vratiti na svoju standardnu veličinu oklade.

Zaključak

Upravljanje velikim gubicima u kasinu može biti mučno, čak i za najodlikovanije igrače. Ali uz gore navedene savjete, možete udobno živjeti s tim lošim ritmovima. Glavna ideja je imati na umu da su gubici dio igre i tretirati pobjede kao bonuse.

Najnovije vijesti

Pripremite se za zabavni događaj na Hot Chilli Festu čiji je domaćin Stakelogic
2023-09-28

Pripremite se za zabavni događaj na Hot Chilli Festu čiji je domaćin Stakelogic

Vijesti