Vijesti

October 14, 2020

Online rulet: Labouchereova pobjednička strategija

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Pozadina:

Ovu strategiju uspostavio je razboriti političar i novinar iz 19. stoljeća koji je, između ostalog, imao i svoju časopisnu etiketu. Bogati britanski aristokrat, Henry Labouchere imao je uporište u ruletu i dobro je poznat igrač. Bio je poznat po tome što je izumio i naširoko koristio revolucionarnu strategiju klađenja koja je sada nazvana po njemu - Labouchere Roulette Winning Strategy. Ova strategija nije bez svoje složenosti koja vas može odbiti, ali može postati vaš oslonac kada je u potpunosti upoznate.

Online rulet: Labouchereova pobjednička strategija

Baza znanja

Možda to nećete uzeti u obzir ako tražite jednostavan i izravan progresivni okvir za dobitne oklade, osim što ste znatiželjni da se prilagodite. Ovaj model je složen i povezuje Martingale i Fibonaccijevu strategiju. Ovo je negativna strategija napredovanja što znači da nakon gubitka oklada trebate podići svoje uloge, ali u predlošku koji je napravljen od početka prema vašem nahođenju. Labouchere strategija dobitka za rulet inače je poznata kao sustav otkazivanja ili američka progresija i savršena je za online kockarnice. Cilj ove tehnike je nadoknaditi svoje gubitke na kraju dana s manje pobjedničkih poteza od broja poteza napravljenih tijekom vremena kada ste pretrpjeli gubitke. Kada budete uspjeli usavršiti pokrete, bit će to booooooooom!

Kako najbolje primijeniti Labouchere Roulette strategiju?

Ovu strategiju najbolje je koristiti kada igrate na tržištu parnih klađenja kao i većina drugih Rulet pobjedničke strategije. Takve oklade nude 50/50 šanse za dobitak i sve su jasno nazivale vanjske oklade. S ovom vrstom tržišta, Labouchere Rulet Strategija je najučinkovitija.

Evo pojedinosti vanjske oklade:

 • Visoko i nisko,

 • crveno i crno,

 • Par ili nepar. Upozorenje: Ako lopta padne na nulu nakon okretanja, računat će se protiv vas i to će uništiti cijeli cilj.

  Strategija ruleta Labouchere – radnje kojih se treba držati:

  Jedan od najvažnijih koncepata ove Labouchere strategije je, prvo, odlučiti koliko želite osvojiti na kraju sesije. Kada se odredi vaš namjeravani konačni dobitak, nastavljate ga razbijati na manje pozitivne brojke koje morate religiozno slijediti. Potreban vam je niz od 100 brojeva koji će biti podijeljeni na manje dijelove ako želite osvojiti 100 dolara nakon cijele misije, pogledajte dolje: 10 – 10 – 10 – 20 – 20 – 20 – 10 Nema posebnih uputa o tome kako organizirajte niz brojeva koji želite slijediti, što znači da ćete samo utvrditi kako postaviti slom. Jednostavno odredite zbroj koji želite osvojiti i podijelite kako želite! Sada odaberite broj s krajnje lijeve strane, dodajte ga krajnjem desnom broju, to će biti vaša prva oklada. Iz gornjeg slijeda, imat ćete 10 + 10 = 20 dolara što će biti vaš prvi iznos klađenja.

  Ako pobijedite, ostat će vam ovaj slijed, pazite da uvijek izbrišete odabrani broj ako je oklada dobivena: 10 – 10 – 20 – 20 – 20

  Za sljedeću okladu, slijedite isti način odabira, krajnji lijevi + krajnji desni broj iz lijevog niza. Dakle, sada ćete imati: 10 + 20 = 30 dolara kao svoju sljedeću okladu.

Međutim, ako ste izgubili prvu okladu, jednostavno zadržite izvornu seriju, a zatim dodajte uloženi iznos na krajnji desni kraj, a zatim prakticirajte uobičajenu metodu odabira kako biste odredili iznos opklade, pogledajte dolje: 10 – 10 – 10 – 20 – 20 – 20 – 10 – 20 Vaša oklada za sljedeću okladu bit će 10 + 20 = 30 $ Ako nastavite pobjeđivati, serija će biti manja do završetka. ako izgubite, samo se vratite na najnoviju seriju i dodajte izgubljenu okladu na krajnji desni kraj, a zatim ponovno pucajte. Glavni potez je da čim dođete do iznosa koji ste planirali osvojiti od početka, završite igru i resetirajte. Konačno, ovladajte strategijom i bit ćete igra!

Zaključak

Ukratko, ako nakupite veliki broj gubitaka, Labouchere bi se mogao pokazati kao loš uređaj. Iako je utvrđeno da za dobit od poraza ne treba ni pobjeda, poraz je jednako strašan. Međutim, to je zabavan zaplet za velike riskantne. U konačnici, daje vam svu mogućnost da odredite svoju sudbinu, što je najbolja stvar u ovoj strategiji.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti