Vijesti

May 29, 2022

Objašnjena bočna oklada na djelitelju Blackjack

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Blackjack je vjerojatno najzaslužnija stolna igra koja postoji. jaJednostavan je za igru, a igrači mogu smanjiti prednost kuće na manje od 0,50% kada igraju s optimalnom strategijom.

Objašnjena bočna oklada na djelitelju Blackjack

Međutim, blackjack tradicionalno isplaćuje čak i novac u omjeru 1:1. Ako ste ambiciozan igrač, to nije dovoljno. Tu je a bočna oklada u blackjacku dolazi. Jedna vrlo isplativa bočna oklada na blackjack je Match the Dealer. Dakle, što je zapravo ova bočna oklada i vrijedi li je razmotriti? Ovaj post raspakira sve! 

Što je oklada na uparivanje djelitelja?

Match the Dealer je standard mješina bočna oklada u igrama kao što su Španjolski 21, Pirate 21 i Američki Blackjack. Kao i po pravila djelitelja blackjacka, možete postaviti ovu bočnu okladu uz primarnu okladu. Cilj ove sporedne oklade je relativno jednostavan. Igračeve prve dvije karte trebale bi odgovarati djeliteljevoj gornjoj kartici.

Imajte na umu da se karte bočne oklade na blackjack mogu podudarati u smislu boja i vrijednosti ili ranga. Ova bočna oklada daje igračima zdravu stopu povrata od 4:1. Pojednostavljeno, osvajate 4 USD od uspješne oklade od 1 USD. Međutim, isplata može varirati ovisno o igri i broju špilova. Više ćete saznati u sljedećem odjeljku.

Uskladite koeficijente oklade na strani djelitelja i isplatu

Samo Pirate 21 od Betsoft Gaming ima okladu na strani Match the Dealer najbolja online kasina. Kao što možda već znate, ova igra koristi španjolsko 21 pravilo, što znači da se igra sa šest špilova karata. Pravila djelitelja Blackjacka u ovoj igri također propisuju da djelitelj pogađa na soft 17, a igrači mogu pogoditi ili udvostručiti na Split asovima. Usput, možete ponovno podijeliti Asove ako želite.

Što se tiče isplata uparivanja djelitelja u ovoj igri, uživat ćete u isplati 4:1 za utakmice bez boja. Isplata je čak i veća na 9:1 ako stvorite meč u boji. Prednost ove opklade na blackjack je 3,06%, više od onoga što nudi većina online automata. Još jedna stvar, Pirate 21 ima ograničenja stolova od 1,00 do 100 kredita, a igrači mogu igrati tri ruke istovremeno.

Španjolski 21 još je jedna popularna varijanta blackjacka s ovom primamljivom sporednom okladom. Međutim, u ovoj igri sa 6 špilova, sve desetke su povučene iz cipele. No isplata ostaje ista za mečeve u boji i bez boja, iako je prednost kuće nešto niža na 3,05%. Ako imate dva meča u boji, ova igra se isplaćuje 18:1, a dva meča bez boja 9:1. U slučaju dvoboja u boji i bez boja, partija se isplaćuje 13:1. 

Ponekad možete pronaći španjolsku 21 varijantu koja se igra pomoću osam špilova karata. U takvoj igri, meč u jednoj boji daje rezultat 14:1, a meč bez boje daje rezultat 3:1. Najviše se plaćaju dvije utakmice 28:1, a dvije nejednake 6:1. Naposljetku, kombinacija mečeva u boji i bez boja ima isplatu 17:1. Rub kuće je ovdje 3%.

Vrijedi li igrati okladu na Match the Dealer Side Bet?

Prije svega, najnapredniji igrači blackjacka ne igraju bočne oklade, uključujući i bočnu okladu Match the Dealer. Stvar je u tome da je stopa povrata za ove igre znatno niža od one koju nalazite u osnovnoj igri blackjacka. Većina online kockarnica ima povoljna pravila koja omogućuju igračima da uživaju do 99% RTP na glavne oklade bez strategije i 99,7% s optimalnom strategijom. 

Ali to je samo to, jer oklada na Match the Dealer može biti vrlo korisna. Obično, dobitna oklada u osnovnoj igri daje vam isplatu 1:1. Sada je to kikiriki u usporedbi s isplatom 28:1 za dva meča u 8-deck španjolskom 21. Ali zapamtite da je malo vjerojatno da će se ovi dugi izgledi dogoditi. Dakle, postavite okladu na blackjack samo za zabavnu stranu stvari. 

Uskladite strategiju oklade na strani djelitelja

Ako ste tražili savjete i trikove o tome kako se kladiti na kuću na strani Match the Dealer, preskočite ovaj odjeljak u potpunosti. To je zato što nijedna strategija ne može pobijediti prednost kuće. Ali da, vaš dugoročni povrat može biti malo veći ako koristite brojanje kartica u tradicionalnoj situaciji igranja. 

Konačni savjet

Kao što možete vidjeti, bočna oklada na Blackjack Match the Dealer može vas izložiti nekim dobrim situacijama. Ako možete pronaći stol za blackjack s ovom okladom, uživat ćete u isplatama do 28:1, što je jedna od najviših koje možete pronaći u klasičnoj kartaškoj igri. 

No, unatoč većim isplatama, stope povrata u ovoj bočnoj okladi su pomalo neprijateljske. Stoga je preporučljivo potpuno zanemariti ovu bočnu okladu i usredotočiti se na osnovnu igru. Također, igrajte besplatno blackjack u najboljim online kockarnicama ako vam je ovaj razgovor o tečajevima, stopama povrata i sporednim okladama kompliciran. Možda ćete doživjeti sreću!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti