Vijesti

August 20, 2022

Najbolje nove igre na automatima: uzbudljivi dodaci svemiru automata

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Zanimanje za visokokvalitetne online automate naglo raste i čini se da ga je nemoguće zaustaviti, a stotine pružatelja igara svake godine najavljuju tisuće novih automata. Najnoviji video automati s prekrasno dizajniranom grafikom, revolucionarnim progresivnim jackpotovima, besplatnim vrtnjama, interaktivnim bonus rundama i autoriziranim brendiranim sadržajem doveli su iskustvo online automata na višu razinu. 

Najbolje nove igre na automatima: uzbudljivi dodaci svemiru automata

Sada se pružatelji automata moraju još više potruditi kako bi generirali igre koje će zabavljati i angažirati online igrače automata s proždrljivim apetitom za novim sadržajem. Rade dan i noć kako bi zadovoljili potražnju za jedinstvenim i svježim slot igrama jer je to jedini način da ostanu ispred oštre konkurencije.

U CasinoRank-u, cilj nam je pomoći našim čitateljima da ostanu upoznati s najnovije vijesti o industriji online kasinag. U ovom vodiču nudimo vam popis nedavno najavljenih automat igara koje će uskoro biti objavljene i njihove značajke. Ovaj popis je napravljen čim smo čuli za njih putem priopćenja za javnost i iGaming medijskih kanala. 

Ovaj igre na automatima popis vam pruža tehničke podatke i opsežne recenzije za 5 novih automata koji su rangirani prema kvaliteti i očekivanom priznanju u online društvu automata. 

1. Staza mrtvih jahača

Ova igra ima pozadinu ispunjenu motociklistima grubog izgleda i maskiranim pljačkašima, podsjećajući nas na poster akcijskog filma iz 80-ih. Dead Riders Trail slijed je iznimno privlačnog gusarskog automata Dead Man's Trail, ali rekli bismo da je avanturističkiji od prve igre. Ima neke sličnosti s drugom igrom pod nazivom Temple Tumble 2, poput akcije uklanjanja pločica.

U ovom automatu s velikom volatilnošću, opcije klađenja variraju od najmanje 0,1 £ do najviše 20 £ po vrtnji. Ako igrate na zadani način, RTP iznosi 96,20% i raste na 96,50% za sve tri opcije kupnje značajki. 

Značajke automata Dead Riders Trail

Iako su vrijednosti simbola relativno niske, možete uspjeti povećati broj dobitaka do 46.656 uklanjanjem pločica blokera. Ako uklonite sve blokerske pločice eksplodiranjem pobjedničkih simbola, dobit ćete okretanje na Kotaču značajki kao nagradu. 

Možete osvojiti 4 besplatna okretaja, 7 besplatnih okretaja, Bonus Trail ili Super Bonus Trail iz Wheela. Ako osvojite 4 besplatna okretaja i odlučite ih kockati, dobivate 33% šanse za osvajanje Bonus Traila. Postoji 52% šanse da to učinite ako osvojite 7 besplatnih okretaja. 

U besplatnim okretajima shvatit ćete da postoje neki kameni blokovi na koje su pričvršćene bombe. Pobjede pored ovih blokova pokreću bombu, koja sve simbole u kolutu pretvara u istu vrstu. Osim toga, dobivate +3 besplatna okretaja kada očistite kamene blokove. 

U značajci Bonus Trail, dobivate žeton koji se pomiče 1-6 mjesta po stazi po potezu. Počinjete s 3 života kanistara goriva, a limenka se gubi po potezu. Ako sletite na kanister goriva, zbroj goriva vraća se na 3 dok uklanjate kanister goriva sa staze. Značajka završava kada izgubite sve svoje kante goriva ili postignete maksimalnu dobit. 

Pregled sažetka

Ova igra prepuna akcije i brzog ritma pruža vam redovite produžene kaskadne igre, iako se redoviti dobici ne plaćaju previše zbog niskih vrijednosti simbola. Čak i ako to znači da trebate pokrenuti značajke da biste osvojili velike pobjede u ovoj igri, vrlo je vjerojatno da ćete to učiniti uz do 46.656 načina za pobjedu. 

2. Bar-X Triple Play Megaways

Postoji dašak retro u dizajnu novog dodatka Storm Gaminga, točnije Bar-X Triple Play Megaways, u njihovoj brzo rastućoj liniji automata koje pokreće Megaways. Bar-X Triple Play Megaways pruža igračima veći raspored rešetki u usporedbi s uobičajenim Bar-X automatima. Također uključuje nekoliko novododanih značajki koje povećavaju potencijal pobjede s 10.000x na 76.000x, ali s istim ograničenjem od £250.000.  

Dizajnirana za funkcioniranje na bilo kojem uređaju, igra nudi oklade od najmanje £0,2 do najviše £100 po okretaju. RTP automata je na pristojnih 96,03%. Igra se odvija na rasporedu od 6 glavnih valjaka i dodatnog vodoravnog valjka od 4 simbola koji se pojavljuje na vrhu. Svaki glavni kolut daje 2-7 simbola, a to znači da igra nudi do 117.649 načina za dobitak punom parom.

Značajke automata Bar-X Triple Play Megaways

Budući da je automat visoke volatilnosti koji koristi kaskadnu mehaniku Bar-X Triple Play Megaways nas ne iznenađuje kada je u pitanju igrivost. Kaskadni sustav uklanja dobitne kombinacije kako bi omogućio drugim simbolima da padnu u praznine. Nastavit ćete imati ponovljene kaskade i dobitke sve dok se kombinacije budu nizale. 

Ako ste ikada igrali jedan od Megaways automata koje nudi Storm Gaming, prepoznat ćete sljedeće tri značajke: Super Pay, Pick Me i besplatne vrtnje. 

Značajka Super Pay aktivira se nasumično tijekom igranja i besplatnih okretaja. Kada je u upotrebi, ova značajka briše sve kraljevske simbole s niskim primanjima s valjaka. Premium kaskade popunjavaju prazninu koju su stvorile odsutne kraljevske obitelji. To može pokrenuti veliki zbroj kaskada u kojima se pojavljuju samo premije. 

Pick Me bonus se, s druge strane, aktivira kada se poredaju 3 ili više mini-utora. Morate odabrati jedan od automata koji se pojavljuju na ekranu da biste bili nagrađeni množiteljem uloga. Što se više raspršenih znakova koristi za pokretanje značajke, to više opcija automata za igre na sreću.  

Posljednje, ali ne manje važno, imate besplatne vrtnje. 4 scatter simbola dat će vam pristup do 10 besplatnih okretaja, a svaki dodatni scatter simbol će vam donijeti +5 dodatnih okretaja za svaki. Besplatne vrtnje popraćene su multiplikatorom dobitka koji počinje od 1x i povećava se za jednu sljedeću kaskadu bez utvrđene gornje granice.  

Pregled sažetka

Vjerujemo da ćete uživati ​​u ovom nastavku ako ste obožavatelj klasičnog Bar-X koncepta, iako Storm Gaming nije napravio značajne promjene u značajkama osnovne igre. Dok obični Bar-X Megaways uključuje samo rundu bonusa progresivnog množitelja, ovaj nastavak dolazi s nekoliko dodatnih značajki. 

3. Uspon piramide x33

Pyramid Rising x33 je najnovija slot igra koju je proizveo Win Fast i koja je već objavljena. Iako uočavamo dosta jedinstvenih značajki, tema starog Egipta apsolutno nije jedna od njih. Igra prilagođena mobilnim uređajima uključuje nekonvencionalno igralište koje ima postavu 2-3-2 sa 6 isplatnih linija. 

Pyramid Rising x33 ima srednju razinu volatilnosti i 3.000x najveći jackpot izgleda dobro kada ga prati izvanrednih 96,46% RTP. Također ćete biti zadovoljni širokim rasponom klađenja počevši od £0,20 pa sve do £100.

Značajke automata Pyramid Rising x35

U igri Pyramid Rising x33 postoji 7 simbola za plaću koji su kategorizirani u 4 niskoplaćena i 3 visokoplaćena. Dobivate 0,5x na svoju okladu na nisku plaću za dobitnu kombinaciju. Visoka plaća je tematski simbol, uključujući božje maske koje isplaćuju x3 vaše oklade. 

Pyramid Rising x33 sadrži posebne simbole kao što su Scarab Wilds i Pyramid Scatters. Scarab Wilds isplaćuje 0,2x na svaku okladu, a Pyramid Scatter povećava vaš globalni množitelj pobjede za +1x. 

Kada imate 3 uzastopne pobjede, vi pokrenuti značajku besplatnih okretaja. Lampice koje se nalaze na vrhu zaslona pokazuju vaš napredak i za početak dobivate 3 besplatna okretaja. Iste lampice također pokazuju koliko je preostalih besplatnih okretaja i možete ih poništiti osvajanjem bilo kojeg dobitka. 

Pregled sažetka

Iako ne možemo reći da je Pyramid Rising x33 jedinstven, mislimo da ga vrijedi isprobati zbog njegovih zabavnih ideja za igranje i nekonvencionalnog igrališta. Dolazi s besplatnim vrtnjama u paketu s rastućim množiteljem dobitka koji će vam pomoći da napustite sesiju kao pobjednik.

4. Rapid Strike

NetGame je uspio proizvesti još jednu inovativnu igru ​​koja će odmah privući pažnju ljubitelja automata. Rapid Strike je borbena igra s posebno velikom mrežom 5x4 i 1024 fiksna načina plaćanja. 

Rapid Strike donosi razne MMA prvake na valjcima, iako ne postoji legitimna licenca. Dakle, impresivno je kako su grafički dizajneri osigurali tako visoku kvalitetu proizvodnih vrijednosti zaobilazeći različita ograničenja. 

Automat ima obećavajuću nisku-srednju razinu volatilnosti i možete dobiti samo do 2200x na svojoj okladi. Međutim, dolazi zajedno s užasnim RTP-om od samo 92% za koji mislimo da će odbiti mnoge igrače. Možete staviti svoju okladu u rasponu od £0.50 do £50. 

Značajke utora Rapid Strike

Simboli igre Rapid Strike predstavljeni su klasičnim kraljevskim simbolima od desetki do asova. Također ćete pronaći MMA prvake, a simbol koji najviše plaća podsjeća nas na Conora McGregora. Nažalost, u ovom automatu nema simbola Wild, ali bit će vam drago da imate Scatter simbole besplatnih okretaja i neke simbole sfere koji izgledaju kao MMA pojasevi.

Značajka Mighty Gold glavna je prednost koju igra pruža svojim igračima. Morate imati najmanje 5 simbola sfere da biste pokrenuli ovu značajku. Ovisno o broju sfera koje postignete, dobit ćete 5,6,7,8,9,10 besplatnih vrtnji. Ovu rundu igrate samo sa sferama koje se drže na ekranu do kraja runde. Runda je gotova kada iskoristite sve okretaje ili prekrijete cijelu mrežu sferama. 

Ako ispunite cijelu mrežu s 20 simbola kugle, možete aktivirati značajku Super Wheel, koja će vas nagraditi dodatnim jackpotovima i množiteljima dobitaka. Najveća nagrada je Grand Jackpot, koji vrijedi 2.000 puta više od vaše oklade. 

Također možete pokrenuti značajku besplatnih okretaja tako da dobijete Scatter simbole besplatnih okretaja. Na primjer, 

  • 3 Scatter simbola daju vam 8 besplatnih okretaja,
  • 4 Scatter simbola pokrenut će 16 besplatnih vrtnji, 
  • 5 Scatter simbola donijet će vam 24 besplatna okretaja.

Pregled sažetka

Ako ste ljubitelj borbenih igara, vjerujemo da će vam se svidjeti ovaj nevjerojatno čvrst automat s temom borbe. Ima impresivne proizvodne vrijednosti i dvije zadivljujuće značajke igranja. Naša jedina briga je da nudi razočaravajuće nizak RTP od 92%, tako da je možda odličan za ležernije igrače. 

5) Recenzija Fire Warlock Megaways

Fire Warlock Megaways novo je izdanje MGA Gamesa, koji je etablirani i ugledni dobavljač softvera u Megaways poslu. Mnogi igrači donekle su uživali u svojim automatima, poput Boxing Champion Megaways, iako nisu bili besprijekorni. Zapravo, Fire Warlock Megaways na mnogo načina izgleda prilično slično njihovim prethodnim izdanjima. Naravno, nije točna kopija gore spomenute igre, ali postoji dosta sličnosti između ove dvije igre. 

Uronimo u detalje, počevši od polja igre. Igra uključuje 6 valjaka, a igralište se mijenja sa svakim okretajem. U optimalnom slučaju možete dobiti do 117.649 šanse za dobitak. 

Fire Warlock Megaways je fantastična igra. Tema igre je sljedeća - mistični ratnik koji se bori i izlazi kao pobjednik s bojnog polja. Zaista ćete pronaći ratnika koji cijelo vrijeme stoji tik uz polje za igru. Mislimo da je to dobra igra kada su u pitanju vizualni elementi, ali dizajn simbola još uvijek se može poboljšati. 

Fire Warlock Megaways automat spaja srednju razinu volatilnosti s umjerenim maksimalnim dobitkom od 1,525x. Sadrži raspon klađenja od najmanje £0,20 do najviše £10 što pokazuje da je uglavnom dizajniran za povremene igrače. To je zapravo u redu, ali ono što nas brine oko ove igre je njen teoretski RTP. Trenutačni prosjek industrije je 96%, ali teoretski RTP Fire Warlock Megawaysa je samo 83,27%. 

Značajke automata Fire Warlock Megaways

U igri Fire Warlock Megaways postoji 10 standardnih simbola plaćanja. Niskoplaćeni simboli uključuju rangove karata, u rasponu od devetki do asova. Ima ih 6, a asovi vrijede do 1x vaše oklade. Simboli koji se dobro plaćaju su prstenovi, sveske, bočice i magične kugle. Najprofitabilniji simboli su čarobne kugle, a plaćaju do 50x više od vaše oklade. 

Tu su i znakovi Wild i Shield Scatters. Ako dobijete najmanje 3 Shield Scattera u vrtnji, od vas će se pokrenuti značajka besplatnih okretaja koja će vam omogućiti kockanje ili prikupljanje besplatnih okretaja. Ovi besplatni okretaji dolaze s progresivnim množiteljem dobitka koji raste sa svakom kaskadom. 

Pregled sažetka

Fire Warlock Megaways je dobar, ako ne i posebno uzbudljiv, Megaways slot. Međutim, stavili smo ovu igru ​​na posljednje mjesto na našoj listi zbog niskog RTP-a.

Zaključak

Nadamo se da će vam ove informacije pomoći i uvijek možete posjetiti CasinoRank ako ste u potrazi za novim automatima s najboljim značajkama. Svako novo izdanje koje smo naveli nudi jedinstvene i uvjerljive bonus značajke i prilike za osvajanje odličnih nagrada.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti