NetEnt to opet čini s utorom Wilderland

Vijesti

2020-04-22

Eddy Cheung

NetEnt je bio na čelu u proizvodnji vrlo impresivnih casino igara i ne izgleda kao da će prestati. U trenutku kada se čini da se svijet zaustavlja, davatelj softvera pružio je olakšanje izdavanjem utora Wilderland. Službeno se pojavio na tržištu u ožujku 2020., video slot je donio svježinu kako u estetici tako i u igri. Tema igre vodi igrače u nadnaravni svijet gdje se kreću i pokušavaju prikupiti pobjede u interakciji s vilama. Igra je hvaljena zbog svoje priče čak i bez da je bila na tržištu mjesec dana.

NetEnt to opet čini s utorom Wilderland

The Wilderland Slot-Značajke i ponude

Daleko od sjajne grafike, mehanika igre je također impresivna. Ima pet bubnjeva i 20 isplatnih linija, koje su smještene unutar 3 reda. U skladu s temom, ovi koluti su skriveni. Neki recenzenti smatraju da je 20 isplatnih linija ipak malo na nižoj strani.

To je sastavljeno od prilagodljivosti igre bez obzira na uređaj koji se koristi za igranje. Pristaje i na stolne i na mobilne uređaje bez gubitka detalja ili impresivnih vizuala. Bez obzira koji uređaj se koristi za pristup igrici Wilderland Slot, avanturistička strana ostaje netaknuta.

Ponude i dodaci

Igra ima jednu običnu divlju i četiri hodajuća divlja. Postoji 2X walking wild, scatter wild i drugi koji namjerava pokriti sve bubnjeve. ove su nadopunjene s Magic wild. Sve to zajedno radi kako bi se osiguralo da igrači imaju brojne neviđene načine pobjede. 

Osim toga, u igri postoji mnogo besplatnih okretaja. Besplatni okreti omogućuju igračima da se upoznaju s igrom, a također mogu biti izvrstan način za osvajanje pravog novca. Postoji i značajka poznata kao šumsko blago. Ovaj kombinira Walking Wilds koji padaju zajedno u zoni aktivacije tijekom bonus runde.

Igranje utora The Wilderland

Wilderland video slot dostupan je u gotovo svim online kockarnicama koje koriste NetEnt softver. Većina ih je pakirala u svoj katalog čim je izašla; neki su ga počeli popularizirati i prije službenog izdanja. Igra već bilježi dobre brojke u svim ovim kockarnicama. Natjerati ljude da usvoje NetEnt igre nikad nije tako teško. 

Pružatelj softvera stekao je ime s igrama koje igračima daju veliko iskustvo. Ovi naslovi su se također pokazali sigurnima i praktički nemogućim za montiranje, što znači da im igrači vjeruju. Wilderland je, dakle, čip s pouzdanog bloka.

Najnovije vijesti

Mogu li online kasina suspendirati igrače zbog previše dobitaka?
2023-10-01

Mogu li online kasina suspendirati igrače zbog previše dobitaka?

Vijesti