Vijesti

September 11, 2019

Microgaming dodatak mreži neovisnih studija i nastavak Break da Bank

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Za one koji su imali zadovoljstvo igrati Break de Bank, sigurno će uživati u najnovijem nastavku koji je dodan seriji, a to je Break da Bank Again Respin. Ovo je najnovije izdanje Gamebuger Studiosa.

Microgaming dodatak mreži neovisnih studija i nastavak Break da Bank

Izdanje Break Da Bank Again respina održano je u tjednu od 19. kolovoza 2019., kao ekskluziva s operaterima dobavljača na otoku Man. Slot Break da Bank objavljen je 2008. godine i bio je popularan odmah od svog predstavljanja među entuzijastičnim igračima automata. Ovaj dodatak podiže igru na drugu razinu.

Koncept igre

Iako ovo najnovije izdanje ima mnoge uzbudljive značajke svog prethodnika, ima i neke vlastite jedinstvene značajke. Ima vizuale koje su stvarno pojačane. Kada je riječ o akciji, uklapa se u raspon visoke volatilnosti. Ono što dodaje uzbuđenju je značajka respin.

Intrigi Break da Bank Again respin dodaju se dodatne mogućnosti okretanja zajedno s šansom za potpuno iskustvo ponovnog pokretanja. Svemu tome pridodan je i veći postotak povrata igrača. Igrači koji su imali priliku isprobati takvu igru imaju mogućnost izbora ponovnog okretanja.

Sjajno partnerstvo

Microgaming je vrlo zadovoljan što se Gameburger pridružio kao jedan od njihovih neovisnih pružatelja razvoja igara. Sasvim se lijepo uklapaju s ostalima koji su dio globalne mreže koju je Microgaming stvorio. Microgaming je vrlo cijenjen doprinos industriji online kockanja.

Gameburger je jednako zadovoljan i raduju se uspješnoj vezi koja ide prema budućnosti. Ovo je tvrtka koja se dobro uklapa u mrežu Micrograming jer su inovativni i kreativni te imaju osjećaj za ono što igrač online kasina želi i treba u igrama.

Klasični stil

Gameburger je lansiran tek u kolovozu 2019. Njihov mandat je isporuka ekskluzivnih igara koje se mogu koristiti na tržištima koja nisu u SAD-u. Njihov je prioritet usredotočen na pružanje igara iznimne kvalitete s obzirom na vizualne i poboljšane značajke zajedno s mehanikom. Ovo se dobro uklapa u Microgaming.

Nakon predstavljanja ove igre, uslijedilo je predstavljanje Relic Seekers. Ovo je još jedna ekskluziva koja je razvijena za ovog davatelja softvera, a kreirao je Pulse 8 Studios. Još jedan je Tiki Vikings, plus Just For The Win koji je upravo predstavio Microgaming koji pruža više uzbuđenja u igranju.

Intro Break da Bank Sequel i Independent Studio Network

Microgaming je svojoj Independent Studio Network dodao Break da Bank Sequel na zadovoljstvo Gameburgera i Microgaminga kao i igrača

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje
2024-04-18

Navigacija u porastu online kockarnica: Vodič za sigurno i ugodno igranje

Vijesti